@גוגלית, בהשראת?
נפלא
תודה לכם : - )
כנראה בהשראת אחת הפעמים שהרגשתי מה הצד השני
חושב עלי, במטבח התגלגלתי מצחוק, אבל המשכתי..
לא זוכרת את הציטוט שהבאת, לצערי לא הוא היה מקור להשראה.
אבל תן קישור, השראה רטרואקטיבית זה גם משהו.
@גוגלית, בהשראת?
נפלא
כשחשבתי על האתגר, לא ממש התכוונתי שגוי או חילוני הוא זה שיספר את ההתרחשות. אלא שהכותב יספר מנקודת מבט מנותקת. זה כל האתגר: להצליח להתנתק מהמובן מאליו עבורנו.
תוכלו לבוא גם אלינו? מספיק לנו רק אחד@גוגלית - אתם אלופים!!
@מה הענינים הסיפור שלך- מדהים!תוכלו לבוא גם אלינו? מספיק לנו רק אחד
אייי... הרגל...
קרושה?אייי... הרגל...
נכון, אבל לא נראה לי שהיית מעלה סיפור לאתגר שבו הילד נכנס מתחת לגלגלי רכב והתרסק שם, גם אם המציאות היא לא כמו שקורה בסיפורים. לדעתי קמח שמפוזר בחדרים בליל הסדר, וממלא לילדים את הבגדים ומי יודע מה עוד - זה לא נושא קביל לאתגר בפורום חרדי.זה רק סיפור
שיכול לקרות במציאות.
והמציאות- לא תמיד כמו מה שקורה רק בסיפורים.
@רוח סערה -הכתיבה משובחת.
את רצינית???לדעתי קמח שמפוזר בחדרים בליל הסדר, וממלא לילדים את הבגדים ומי יודע מה עוד - זה לא נושא קביל לאתגר בפורום חרדי.
למה????נכון, אבל לא נראה לי שהיית מעלה סיפור לאתגר שבו הילד נכנס מתחת לגלגלי רכב והתרסק שם, גם אם המציאות היא לא כמו שקורה בסיפורים. לדעתי קמח שמפוזר בחדרים בליל הסדר, וממלא לילדים את הבגדים ומי יודע מה עוד - זה לא נושא קביל לאתגר בפורום חרדי.
ענית נפלא!!אם למשל קרה דבר כזה במציאות
להלכה אין שם כבר מה לומר?
ה' יתברך כביכול לא נמצא גם שם?
כוס המים שנשפכה על העבד הוא משל שנאמר רק לגבי גשמים בסוכה באופן מיוחד. ולא מצינו שנאמר לגבי שאר מצוות שהוחמצו כמו ציבור שלא יכלו לעשות קידוש לבנה מאחר שהיתה מכוסה בעבים, וכו'. ואין כאן מקום להאריך.על כוס המים שנשפכה על העבד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: