אני מעדיף לאיים הקריביים, ומסתפק בחצי פנסיון, בבחינת תפסת מרובה וגו'.אבל טיסה זוגית לשטוטגרט כוללת פנסיון מלא ו-4,000 יורו לבזבוזים, י
אני מעדיף לאיים הקריביים, ומסתפק בחצי פנסיון, בבחינת תפסת מרובה וגו'.אבל טיסה זוגית לשטוטגרט כוללת פנסיון מלא ו-4,000 יורו לבזבוזים, י
חלק שני.
תן לנו היום תוצאות. ותאתגר את הגמר...
ו...פרסים, ידידי, פרסים! אנחנו הולכים להזיע אז שיהיה בשביל משהו שווה.
לא רוצה להתערב, אבל טיסה זוגית לשטוטגרט כוללת פנסיון מלא ו-4,000 יורו לבזבוזים, יכול להיות חמוד. לא אמרתי כלום.
זה נשמע מעניין!@משויטט
חלק שני, בבקשה.
אני מציע:
אם יש לך כוח להשקיע, בחר את עשרת הקטעים הטובים ביותר, תן להם התייחסות מפורטת (גם אם ביקורתית), מתוכם תבחר 3-5 קטעים טובים יותר, והם יעלו לשלב הגמר.
במקביל תפתח אשכול חדש, ובו סקר. תרשום שם את 20-30 הניקים שכתבו והשתתפו באתגר הראשון, הגולשים יצביעו במשך יום יומיים, והניק המצולצל ביותר יעלה גם כן לשלב הגמר.
בוא נעשה את זה מעניין. מגיע לגולשים כאן, שמשקיעים.
אני חושב שאפילו הרבי מקורצוויל יברך את המיזם.
כל הנ"ל מוצע בלבד, לשיקולך.
עשה כחוכמתך, ותהי ברכתו של הרבי שורה עליך.
מה בין צלצולים אלו לצלצולים באתגר עצמו?במקביל תפתח אשכול חדש, ובו סקר. תרשום שם את 20-30 הניקים שכתבו והשתתפו באתגר הראשון, הגולשים יצביעו במשך יום יומיים, והניק המצולצל ביותר יעלה גם כן לשלב הגמר.
יותר עניין.מה בין צלצולים אלו לצלצולים באתגר עצמו?
לא רואה את ההבדל.צלצולים באתגר משמעותם "נהניתי"
צלצולים בשלב 2 משמעותם "מתאים לעלות לגמר"
מסכימה שזה הבדל גדול?
ללחוץ על אהבתי נקרא צלצולאנשולדיקט, וואס איז צלצולים?
אני רואה את זה יותר כפוליטיקה,
ועוד בלי פרגוד...
תנסה...אפשר ללחוץ יותר מפעם אחת?
אפשר ללחוץ כמה פעמים שרוצים!אפשר ללחוץ יותר מפעם אחת?
מבריק. מבריק.אפשר ללחוץ כמה פעמים שרוצים!
כל זמן שאתה מקפיד שמספר הלחיצות הוא אי-זוגי, אתה עדיין אוהב.
ואם מספר הלחיצות זוגי, אז לא.
.
רעיון מצוין. קצת יוריד ממני את העול והמצפון.אני מציע:
אם יש לך כוח להשקיע, בחר את עשרת הקטעים הטובים ביותר, תן להם התייחסות מפורטת (גם אם ביקורתית), מתוכם תבחר 3-5 קטעים טובים יותר, והם יעלו לשלב הגמר.
במקביל תפתח אשכול חדש, ובו סקר. תרשום שם את 20-30 הניקים שכתבו והשתתפו באתגר הראשון, הגולשים יצביעו במשך יום יומיים, והניק המצולצל ביותר יעלה גם כן לשלב הגמר.
תוספת טובה.אלא אם תינתן לכל אחד אפשרות לצלצל רק לניק אחד
אז אולי...
כמובן שהקטע הזה בדיוק היה מקור ההשראה שלילאה מייזל
וזה לא היה על הספות. זה היה על הטרנטה שלו : "דוד מוישה, אפשר סיבוב? בקבינה?"שאלנו את דוד מוישה אם אפשר לקפוץ לו על הספות.
מעולה. בדיוק כך.כמובן שהקטע הזה בדיוק היה מקור ההשראה שלי
וזה לא היה על הספות. זה היה על הטרנטה שלו : "דוד מוישה, אפשר סיבוב? בקבינה?"
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: