אהבתי את הדמות הנוספת! חחחחרגע, סיכמנו ששאר הדמויות לבחירתי, כן?
אהבתי את הדמות הנוספת! חחחחרגע, סיכמנו ששאר הדמויות לבחירתי, כן?
דיווח על תוכן שלילי והעתקת הטקסט המתוקןאוחח, מגלה עכשיו כמה שגיאות כתיב
אין דרך לתקן, נכון?
בסיפור המקורי יקוואל היה בהר סמוך למערה כשידרת עלה ואז הם נפגשו, יקוואל שלח את ידרת למערה ושם ארע הפיצוץ וידרת מת.@אלישבע קיי אהבתי ממש, במיוחד את התקווה שנתת ליקוואל, אולי מיה תממש מתישהו?
בכל אופן, נדמה לי שידרת הוא זה שהצטרף אל יקוואל מלכתחילה ומת במנהרה מפצעיו, לא?
למען האמת לקחתי השראה מ @שיבת ציון שעשה את זה באתגר הקודם, וזה מצא חן בעייניאהבתי מאוד את הרעיון לאתגר. @ימים טובים יבואו - רעיון מעולה!
שאפו על ציון הפרמטרים שלפיהם יבוצע השיפוט.
@זוכים עתידיים - שימו לב לצעד הזה, הוא מעולה וחיקוי שלו יקודם בברכה.
ברוך הבא לקהילתנוהעליתי עכשיו תגובה לאתגר, ובכלל תגובה ראשונה שלי מאז שגיליתי שהתקבלה בקשת ההצטרפות שלי לקהילת הכתיבה (לפני ימים בודדים) אשמח לשמוע ביקורת בונה, תודה!
אשמח ליותר פירוט;ברוך הבא לקהילתנו
הרעיון מאד יפה
אבל היה חסר לי הפיסוק, וגם הכתיבה קצת בוסרית
רואים שיש לך פוטנציאל גדול
עלה והצלח!
נ.ב. איציק פלד מופיע גם בספר טביעות אצבע של אותו סופר
הפריע לי העדר הפיסוק, למשל במשפט הזה:אשמח ליותר פירוט;
היה חסר הפיסוק או היעדרו?
אני הייתי מפסק אותו כך:ליל שבת של סוף אלול ועלטה די סמיכה אופפת את היקום; פסיעות נמרצות מהדהדות להם ברחוב הירושלמי הקר והריק בשעה כזו של ספק לילה ספק בוקר.
אבל זה טעמי האישי, ואני לא מחייב אף אחד לאהוב את זה יותר.ליל שבת של סוף אלול. עלטה די סמיכה אופפת את היקום. פסיעות נמרצות מהדהדות להם ברחוב הירושלמי הקר והריק, בשעה כזו של ספק לילה ספק בוקר.
הדמות היסטורית חייבת להיות חרדית ?באתגר תבחרו דמות היסטורית
נראה לי שלא....הדמות היסטורית חייבת להיות חרדית ?
אני לא עשיתי משהו חרדי, וזה גם לא צויין בשום מקוםהדמות היסטורית חייבת להיות חרדית ?
יש לי פשוט רעיון על דמות שהיא קצת יותר משבעים שנהוחוץ מזה המושג חרדית הוא די טרי מבחינה היסטורית - משהו כמו 200 שנה
נראה לי שאפשר אבל @ימים טובים יבואו היא המן דאמר כרגע.יש לי פשוט רעיון על דמות שהיא קצת יותר משבעים שנה
כמו ש @RU1 כתבה, לא. הדמות ההיסטורית לא חייבת להיות חרדית. (וגם הדמות מהספר. אבל הספר עצמו צריך להיות חרדי)הדמות היסטורית חייבת להיות חרדית ?
רעיון יפה!העליתי כעת
לא נעלב מביקורתאתגר - אתגר דו שבועי - צמד מנצח
מה היה אומר הרשל'ה בפגישה עם איינשטיין? ואיך רבי חסדאי היה מנחם את יקוואל? תארו לעצמכם.. באתגר הפעם יהיה מקום נכבד ליצירתיות! באתגר תבחרו דמות היסטורית (מלפני 70 שנה לפחות) ודמות מספר חרדי ותפגישו אותם בכל דרך שתרצו. הזמן, המקום, שאר הדמויות אם ישנם - לבחירתכם. ובנוסף - יש לכתוב בספוילר שתי...www.prog.co.il
תזכור, כל דור צריך למצוא את הדרך שלו
ידוע שבן גוריון היה משמיט את המילה "את", וכמו שאפשר לראות בדוגמא הזאת (מתוך הערך עליו בויקיפדיה):יש לך את המסדר מאחוריך.
ולא "את" התחלת המפעל הציונישאנו רואים בהן "התחלת המפעל הציוני"
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: