הסיפור ששחה בים עם בנו וביתו ונאלץ לעזוב אחד מהם.. ז"א את ביתו והיא צעקה אליו שיציל אותה ולבסוף הצליח לקחת את שניהם..
אמתהאמת ששם לא היה ספק.
היישום של ההלכה הוא זה שהיה קשה
ברוך ד', כבר מזמן אי אפשר לומר ש'כל החבר'ה מעשנים'..."רבקה, את יודעת כמה זה נחוץ לי, וחוץ מזה, כל החבר'ה מעשנים...
שרק אני אעמוד בצד ולא אעשן?!"
א גרויסע חוכמע...ובכלל- אנשים נפגעים יותר מתאונות דרכים מאשר מעישון.."
כלומר?לא הייתי רוצה לחשוב בשום אופן שיש כאן שני צדדים...
מה לעשות, זה תרוץ אמיתי ששמעתי שאומרים על טיסות (למי שחושש לטוס)א גרויסע חוכמע...
הרושם שנותר לקורא הוא שמדובר על שני צדדים שוים, יש כאלו שנגד, ויש כאלו ש-למה לא.כלומר?
יחי ההבדל הקטן.מה לעשות, זה תרוץ אמיתי ששמעתי שאומרים על טיסות (למי שחושש לטוס)
אתם צודקים במיליון אחוז!!!הרושם שנותר לקורא הוא שמדובר על שני צדדים שוים, יש כאלו שנגד, ויש כאלו ש-למה לא.
תודהזה בדיוק האתגר.
תודה לך!@nechamizak התיאורים כאלה עסיסים.
יש עולם מקביל אלינו שנמצא בקנדה.
שם יש שנה חופשת לידה!
נשמע כמו חלום..
נ.ב.
הרגשתי שכתבת אותי.
לא רוצה לחזור!
תודה לך!
כיף לקרוא
יש עולם מקביל אלינו שנמצא בקנדה.
שם יש שנה חופשת לידה!
נשמע כמו חלום..
תודה!אני חושבת שכתבת את הקונפילקט של כל האימהות,
ממש יפה!
בקנדה יש רק ארבעה חודשים. בבריטניה תשעה חודשים, וברוסיה כמעט חמישה חודשים, הגבוה ביותר לתשלום 100 אחוז.
אולי כוונתך (על שנה בקנדה) היא לזמן בו ניתן להיות בחופשה ללא תשלום והמעביד יהיה חייב להחזיר לעבודה, שבזה רוסיה עומדת על שלוש שנים! וב"ה רבים מאחינו בני ישראל נהנים מזה שם.
ועכשיו לקונפליקט הבא...כשהם גדלים קצת ואת משתגעת איתם בבית בחופשתודה!
מוזר..בקנדה יש ארבעה חודשים. בבריטניה תשעה חודשים, וברוסיה כמעט חמישה חודשים, הגבוה ביותר לתשלום 100 אחוז.
אולי כוונתך (על שנה בקנדה) היא לזמן בו ניתן להיות בחופשה ללא תשלום והמעביד יהיה חייב להחזיר לעבודה, שבזה רוסיה עומדת על שלוש שנים! וב"ה רבים מאחינו בני ישראל שומרי תורה ומצוות שם נהנים מזה.
בחיים לא השתתפתי בטקס המוזר שנקרא אסיפת שכנים.
ולפי איך שזה מתואר באתגר לא נראה שזה יקרה אי פעם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: