מתי נגמר האתגר? כי הייתי רוצה להעלות אבל אני לא בטוחה שאספיק..
בעזרת ה' הערב (ב23:59...).מתי נגמר האתגר? כי הייתי רוצה להעלות אבל אני לא בטוחה שאספיק..
הדמויות נהפכו מצוין. בהחלט בני הפך להיות הגיבור, ואם מלכתחילה היו הפוך- אז למרות שגילי לא היה כאן בדיוק סיידקיק אלא קרוב, הקטע הזה הוא בין האלו שיותר עומדים בכללי האתגר.הייתי חייב להשתתף באתגר, אבל עקב שמחה במשפחה לא היה לי די זמן לכתוב ולהשקיע - אז בכל אופן העליתי איזה משהו.
למי שלא מכיר - הדמויות הם מהספר בלתי הפיך של מ. ארבל, ואני מקווה שגילי ובני עונים להגדרה של גיבור וסיידקיק. להפוך אותם לגמרי לא הצלחתי, אבל לפחות הזזתי את בני למרכז העניינים.
@שיבת ציון, אני מקווה שזה עומד בכללי האתגר.
אתגר - אתגר דו שבועי- גלגל חוזר בעולם
בס"ד "אנחנו נעשה את זה", לאט פרוטגוניסט בתעוזה. הוא פצח פיסטוק והשליך את הקליפה אל השקית שבידו, "לא בטוח", בהה באופק, לועס. "בטח שבטוח!", פרוטגוניסט כווץ את מצחו, "שום דבר לא ימנע בעדנו!". "כן", המשיך הוא ללעוס בשעמום, "חוץ מפקק קטן, או רמזור אדום בדרך.". "אנחנו נצליח!", אנטגוניסט התגלגל...www.prog.co.il
בסוף לא כתבתי על הקומיקס כי הוא לא היה בהישג ידי והיו חסרים לי פרטים..בעזרת ה' הערב (ב23:59...).
אשמח שתעלי!
מחכה לדמויות מהקומיקס... אבל כל מה שתעלי יהיה טוב בעז"ה.
מהספר דופליקטים של יונה ספיר.@RU1 מאיזה ספר הדמויות?
לכי תשיגי אותומהספר דופליקטים של יונה ספיר.
ממליצה בחום.
אני רצתי לקנות אותו כבר מההתחלה.לכי תשיגי אותו
מאז שהתחלתי לקרוא פנטזיה אני מנסה וזה לא עובד..
מאיפה את?אני רצתי לקנות אותו כבר מההתחלה.
אם את רוצה...
בשמחה!@שיבת ציון יש אפשרות להשתמש באתגר במקום שיתופי אחר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: