צפו בגאונות של הבינה המלאכותית...
נערך לאחרונה ב:
תודה רבה על הערהסליחה על ההעזה, אבל אם אפשר בבקשה להעלות רק יצירות מוצלחות יחסית.
מתוך עשר תמונות כושלות תעלו רק את השתיים הכי פחות כושלות. אנא!
יש אנשים עם אינטרנט איטי שאשכרה מחכים המון זמן עד שהתמונה תיטען, והם מתאכזבים לגלות עוד תמונה מבולבלת מימי דאלי 2
מדהים ומצחיק כאחת!צפו בגאונות של הבינה המלאכותית...
תכנסו מחשבון גוגל אחר ותקבלו 150 נקודות!למה לאונרדו לא נתן לי את הנקודת של היום אחרי שתיים עשרה בלילה?
ועוד שאלה שלא קשורה לכאן אבל אני מנצלת את טוב ליבו של הספרן שעוזר לכולם...
איך מסמנים אשכול כסימניה? תודה רבה!
תודה רבה!תכנסו מחשבון גוגל אחר ותקבלו 150 נקודות!
מה שכתוב שם זה פר יוםתודה רבה!
אבל הנקודות לא מתחלפת כל יום?
מבדיקה שלי בעבר זה מתחלף לפי השעון העולמי (UTC)למה לאונרדו לא נתן לי את הנקודת של היום אחרי שתיים עשרה בלילה?
אני מבין שבדקת בלונארדומבדיקה שלי בעבר זה מתחלף לפי השעון העולמי (UTC)
בשעון חורף זה ב-2 בלילה ובשעון קיץ ב-3 בלילה
גם ב-nightcafe זה כך
למה לא לשאול באשכול הנספח?איך מוחקים את ההודעה?
אני מבין שראית על איזה ציטוט הגבתיאני מבין שבדקת בלונארדו
כמובן אבל היות ואני אוסף מידע מוצק למאמר שבקרוב ב"ה יתפרסם, רציתי לדעת במאה אחוזאני מבין שראית על איזה ציטוט הגבתי
כתבתי לך כאן!התמונות תוקנו, רק תגידו לי איך למחוק את הפדיחה הקודמת כי הוא לא מראה לי בהודעה אפשרות מחיקה כמו בדר"כצפה בקובץ המצורף 1566413צפה בקובץ המצורף 1566414
א. אני @מנוי פרימיום , בניגוד אולי למה שכתבתנב. כעת אני שם לב שאינך מנוי פרימיום... אז צריך למצוא דרך אחרת איך לשלוח לך את המאמר
א. אבל אין תוכו כברו.. (בשונה מלפני כמה שבועות..)א. אני @מנוי פרימיום , בניגוד אולי למה שכתבת
ב. כיצד אתה מתכנן לשלוח את המאמר למנויי פרימיום להם הבטחת זאת אם לא זכית לפריווילגיה הזו?
התמונות בכל מקרה נבדקות נראלי ההסדר של נטפרי עוזר לסרטוניםאגב כל התמונות שלי אם משהו נחסם בנטפרי זה פתוח באתר שלי https://yiddishebilder.com/ שעבר את הסדר נטפרי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: