נסה את זה -
Drawing, black and white, coloring page
פחות יעיל
ולכן המלצתי כמו שכתבתי
נסה את זה -
Drawing, black and white, coloring page
תלוי במודלפחות יעיל
במודל מתקדם יותר, ופחות, ובהשוואה ל2 הפרומפטים שהציעו כאןתלוי במודל
במילים פשוטות SDXL ולא SD 1.5 (שהוא גרסה ישנה יותר)זה
Leonardo Diffusion XL
ופחות זה
Stable Diffusion 1.5
אלא מה שציינתיבמילים פשוטות SDXL ולא SD 1.5 (שהוא גרסה ישנה יותר)
Stable Diffusion 1.5 = SD 1.5אלא מה שציינתי
Stable Diffusion 1.5
ההנפשה לא נוצרה במחולל התמונות אלא במחולל הסרטונים של לאונרדו, אכן כן?
בפרומפטים קצרים אין הרבה משמעות לסדר המילים, נכון להיוםבהשוואה ל2 הפרומפטים שהציעו כאן
לאלו שתי אפשרויות אתה מתכוון?ההנפשה לא נוצרה במחולל התמונות אלא במחולל הסרטונים של לאונרדו, אכן כן?
ההבדל בין הפרומפטים הוא לא בסדר המילים אלא בתיאור.בפרומפטים קצרים אין הרבה משמעות לסדר המילים, נכון להיום
וההבדל המשמעותי בין הפרומפטים הוא ה-"strokes" שהוספת, דבר שאכן עשוי להטות את הציור לכיוון של קו חיצוני ללא מילוי
יש את המחולל הרגיל - Image Generationלאלו שתי אפשרויות אתה מתכוון?
למרות ההנחיות לא הצלחתי להוציא תמונות שיעזרו למישהו...@מיגו דאי בעי שתיק שתפו אותנו ביצירות (איורים ודפי צביעה)
כתוב את הפרומפט ואת המודללמרות ההנחיות לא הצלחתי להוציא תמונות שיעזרו למישהו...
מתחשק לי לשתף אז אני מעלה פה...
ערכתי לכבודך ניסוי, השתמשתי בגרסה הכי חדישה של SD שנקראת "SDXL 1.0", בצורה "נקיה" ללא תוספות של פרופטי לוואי, נגטיב או סגנוןההבדל בין הפרומפטים הוא לא בסדר המילים אלא בתיאור.
בכל מקרה גם כשבדקתי מצאתי שהפרומפט שהצעתי יותר מדוייק
ככל הנראה אתה משתמש בממשק שמוסיף פרופמט סגנון ליצירה שלך, דבר שמשפיע על סגנון הציורלמרות ההנחיות לא הצלחתי להוציא תמונות שיעזרו למישהו...
מתחשק לי לשתף אז אני מעלה פה...
כתבתי בתגובה להסביר לה אבל זה ממש לא פרומפט שלי...בשלישי הוספתי את שלך (מתורגם באמצעות גוגל טרנסלייט):
אדרבה, תן את הפרומפט שלך באנגלית, לפי התרגום שמייצג אותו בעיניךכתבתי בתגובה להסביר לה אבל זה ממש לא פרומפט שלי...
ובהשוואה לפרומפט שהצעת, אני חושב שאיור שחור לבן, יצא מדוייק יותר כפי שהצעתי. אבל זה לא באמת משנה..
מה זה אומר? איך משנים את זה?ככל הנראה אתה משתמש בממשק שמוסיף פרופמט סגנון ליצירה שלך, דבר שמשפיע על סגנון הציור
מרדכי זועק:כתוב את הפרומפט ואת המודל
ואנסה ליצור מזה דף צביעה
באיזה אתר אתה משתמש?מה זה אומר? איך משנים את זה?
בלנוארדו זה לא תקף. זה תלוי בסוג המודל. חבל לבלבל אותםמה זה אומר? איך משנים את זה?
תודה רבה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: