מובא (מדרש תלפיות לרבי אליהו הכהן מאזמיר) שהתוצאה של המן היתה 'אגג' למעלה ו-'דוד' למטההקוביות של משחק פרסי עתיק... לא של ששבש..
זה מקביל לקוביות של ימינו שבהן סכום הספרות משתי עברי הקוביה בכל צלע שווה ל-7
מובא (מדרש תלפיות לרבי אליהו הכהן מאזמיר) שהתוצאה של המן היתה 'אגג' למעלה ו-'דוד' למטההקוביות של משחק פרסי עתיק... לא של ששבש..
ברגע הראשון גם נרתעתי מהתוצאה.... ומהסיבה שכתב טוב עין...הבעייה שהמן פה הוא מזרח אירופאי דמות הפריץ הקלאסית, ולא פרסי משושן הבירה הסמוכה להמאדן של ימינו....
אני משתמש בצ'אט של בינג.@דוד ברנשטוק תמונות מדהימות!
אשמח לדעת באיזה אתר ומה הפרומפט? בעיקר בהודעה האחרונה
ואז קיבלתי את התמונה הראשונה.איור של מלך פרס יושב על כסא הזהב המלכותי שמוגבה בשישה מדרגות מהקרקע. מושיט את שרביטו אל המצלמה. צילום מלמטה, אלפיים לפני הספירה
וזו התמונה השניה.מושיט את השרביט היישר למצלמה. צבעי מים
וקיבלתי את התמונה הראשונה,חזית הארמון הפרסי. אלפיים לפנה"ס. שיירת שליחים דוהרים על גמלים על הגשר המוביל לפתח הארמון דוהרים אל המצלמה. אווירת דחיפות. צילום ספורט
ואז קיבלתי את שתי התמונות האחרונותהשליחים רכובים על גמלים, הם דוהרים מן הארמון במהירות גדולה ובאווירת דחיפות. פרס העתיקה. אלפיים לפנה"ס. צילום ספורט
וקיבלתי את התמונה הראשונה,שני גברים מקראיים מזדעזעים למראה קערת זהב עם פירות על שולחן המסיבה בגינה המלכותית. פרס העתיקה. אלפיים לפנה"ס
וזו התמונה השניה.שניהם לבושים בפשטות יחסית. עטויי מצנפת, תווי פנים יהודיים. הגינה המלכותית בפרס העתיקה
הוספתי שם בגוף ההודעהאגב התמונה הזו חסומה. אם תעלה אותה כקובץ יהיה אפשר לראות בקטן
יישר כח! (כל הכבוד, על העין הטובה שגלית בהודעה הזו לטובת הציבור, אדם כלבבי)אני משתמש בצ'אט של בינג.
הוא מבין עברית, והוא מצרף את ההערות שלך על הפרומפט הקודם לכדי פרומפט חדש שמשלב את כל הבקשות. בכל מקרה, אני כתבתי לו כך:
ואז קיבלתי את התמונה הראשונה.
כתבתי שוב:
וזו התמונה השניה.
חשבתי מה עוד הוא יודע לעשות..
כתבתי:
וקיבלתי את התמונה הראשונה,
דייקתי:
ואז קיבלתי את שתי התמונות האחרונות
כתבתי
וקיבלתי את התמונה הראשונה,
דייקתי:
וזו התמונה השניה.
הוספתי שם בגוף ההודעה
אגב, גם שם אני מקבל לא מעט שטויות.. אני מעלה לכאן כמובן רק את היותר מוצלחים
המתנתי מאתמול שהוא יעלה לשם אבל..תעלה אותם באשכול הרגיל, לא בנספח
לא צריך לכעוס לא פתחתי מחשב מאתמול איתכם הסליחההמתנתי מאתמול שהוא יעלה לשם אבל..
וכעת העליתי עם קרדיט
chat GPT עם פרימיום@עיטורים פלוס יצירות מדהימות!
באיזה כלי זה?
שושן הבירה. לילה. מאות תלמידים בלבוש מקראי. צעירים ומבוגרים, מביטים בדממה וברצינות על חכם היהודים החבוש מצנפת. חבוש מצנפת, סבר פניו רציני ורציני, והוא מראה להם בידו את סימן השאקה. אלפיים לפנה"ס, פרס העתיקה
חלילה לי מלכעוס גם אם ראיתי שכתבת לאחר שהעירו לך,לא צריך לכעוס לא פתחתי מחשב מאתמול איתכם הסליחה
ולכל השואלים גם אני השתמשתי בבינג מייקורספט, רק לפעמים צריך לתקן(הוא מאד מדומיין ועשיר בתוצאות שלו מלא פרטים לא נצרכים ותוספות מדומינות ובלתי אפשריות שהורסות הכל) אז לצורך התיקון אני משתמש בתוכנה של אדובי שהיא בתשלום לגרפיקאים ועורכים , התוצאה יפה והנה היא לפניכם , אגב התמונות האלה ספסציפית לא היו צריכות שום תיקון אלא הם ישר מבינג
באמת משהו מיוחד בפרט שהתמונות נעשו במודלים פחות מתקדמים מאשר דאלי 3 (שעליהם מבוסס הצ'אט של בינג chat GPT) ובכל זאת הוא הביא תוצאות יפות מאוד@אחג כל תמונה - תמונה!
אין מילים.
מי מחזיק את הספר?
AI...מי מחזיק את הספר?
לי היה יותר קשה להכיל את המשקפיים תואמי התקופה...מי מחזיק את הספר?
חוששני שמדובר בחסימה של נטפרי לתרגום. נתקלתי בזה בעוד אתרים (לא AI)לא יודעת אם זה קשור לפה אבל אין לי מקום אחר...
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי
למה אני לא מצליחה לתרגם את האתר לאונרדו לעברית?
את שאר האתרים אני כן מצליחה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: