@ציני בכיר הוא כותב שחלק מהתגיות ששמת לא טובות
סידרתי תודה@ציני בכיר הוא כותב שחלק מהתגיות ששמת לא טובות
נ.ב. זכויות התמונה שמורות.
בהשתתפותך באתגר, הנך מאשר לפרוג לעשות ביצירות העלות באתגר שימוש חופשי, ולא תהיה תביעה מצדך בעניין זה
בדיוק באתי להציע את זה,אפשר שדרוג קטן?
כשמשתתף זוכה באתגר ומעלה יצירה, לא ברור באיזה אתגר הוא זכה.
יש מצב שיעלה קישור לזכייה שלו? או את התמונה הזוכה?
בגדול, כל האתגרים מרוכזים בפורום נפרד, וכל זוכה מעלה אתגר שלוש קדימה. כלומר, הזוכה באתגר 10 מעלה את אתגר 13 (פשוט כשמבינים את העיקרון, כשעלה אתגר 11, הרי אתגר 10 עדיין היה פתוח להצבעות. כשעלה אתגר 12 הוכרז הזוכה של 10, והוא מתכונן להעלות את האתגר הבא).אפשר שדרוג קטן?
כשמשתתף זוכה באתגר ומעלה יצירה, לא ברור באיזה אתגר הוא זכה.
יש מצב שיעלה קישור לזכייה שלו? או את התמונה הזוכה?
אוקיי, ועדיין, לא חושבת שכזה מסובך לציין באיזה אתגר זכה מעלה האתגר החדש...בגדול, כל האתגרים מרוכזים בפורום נפרד, וכל זוכה מעלה אתגר שלוש קדימה. כלומר, הזוכה באתגר 10 מעלה את אתגר 13 (פשוט כשמבינים את העיקרון, כשעלה אתגר 11, הרי אתגר 10 עדיין היה פתוח להצבעות. כשעלה אתגר 12 הוכרז הזוכה של 10, והוא מתכונן להעלות את האתגר הבא).
מקווה ש @מנהל ai מרשה לי להגיב במקומו -עוד שאלה: אתמול נמחקה תמונה שלי מהאתגר, אחרי שזכתה להצבעות רבות, משום שהיה בה עיוות מסוים, אשמח לקישור לסעיף בתקנון האתגרים- המציין זאת.
אין להעלות תמונות לא מהוקצעות, דמויות מעוותות, מספר אצבעות לא תקין, או תמונות חובבניות ברמה נמוכה מידי. יצירה כזו תימחק או תועבר לנספח.
עד היו ב12 בלילה עדיין אפשר להצביע ורק אח"כ מפרסמים את הזוכה.ראיתי שהיצירה שלי קיבלה הכי הרבה נקודות
מי אמור לפרסם את הזוכה? אני?!
אם זה אכן אני אז מתי אני צריכה לעלות את האתגר?
תודה
את מאורה להעלות 2 אתגרים אחרייךראיתי שהיצירה שלי קיבלה הכי הרבה נקודות
מי אמור לפרסם את הזוכה? אני?!
אם זה אכן אני אז מתי אני צריכה לעלות את האתגר?
תודה
כן, קלטתי בסוףאת מאורה להעלות 2 אתגרים אחרייך
במוצ"ש, האתגרים הם מראשון עד חמישיהיום עולה אתגר?
עד מחר בשמונה בבוקרמתי אמור לעלות אתגר חדש??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: