זו הרי כל הנקודה שמבדילה בינו לבין הנסיך מיכאל- לנסיך מיכאל עיניים ירוקות ולמהללאל- כחולותתודה!!
וואלה? לא יודעת למה זכרתי עיניים ירוקות.. מסתבר שהזמן עושה את שלו, זה סימן שצריך לקרוא את הספר שוב..חח
תהני!אכפת לכם להעלות בקובץ PDF?
אפורות.זו הרי כל הנקודה שמבדילה בינו לבין הנסיך מיכאל- לנסיך מיכאל עיניים ירוקות ולמהללאל- כחולות
באתי לכתובאפורות.
לאיזה דמות הכונה?"על פי מידותיו וצלקותיו הוא עוד עלול לעקור את דלת הבית בנגיחה אחת" (עמ' 103)
צפה בקובץ המצורף 853246
למה לא שכל אחד יבחר לו איזה דמות אהובה עליו מספר כלשהוא?
האמת?התמונה לא עלתה טוב, ממש מטושטשת...
מקווה שזה יעלה נורמלי-
צפה בקובץ המצורף 853698
יכול להיות שיותר מתאים רעואל באמת...
במקור זה בכלל היה אמור להיות מהללאל... רואים על העיניים, לא? עצוב מידי בשביל איסתרק...
אז נגיד שזה רעואל בתחילת מלכותו, כצעיר או מה שתבחרו בקיצור
יש בזה...את פינרס...
צודקת!האמת?
מזכיר יותר מכולם את פינרס...
מחכה בכליון עיניים!אוף גם לי בא לצייר
ו אין לי את הספרים ליידי(-בבית שלי)
אני רוצה לצייר ממש את יקוואל(הספר יוזבד)
מי רוצה לעשות לי טובה
ולצטט לי מתוך הספר על יקוואל???????????
תודה\11מחכה בכליון עיניים!
אולי הדמות הכי רלוונטית לדורנו!
אני חושבת שהן היו ירוקות, לא?אפורות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: