חוששני שהוא לא יחשף..תודה .
סקרנת אותי . עכשיו אני באמת מצפה לראות את העבודה שלך , מתי זה יעלה באשכול ?
ניסיתי משהוא חדש מכיוון אחר
אבל אולי אני אעלה את שניהם
חוששני שהוא לא יחשף..תודה .
סקרנת אותי . עכשיו אני באמת מצפה לראות את העבודה שלך , מתי זה יעלה באשכול ?
תעלי , בבקשה .חוששני שהוא לא יחשף..
ניסיתי משהוא חדש מכיוון אחר
אבל אולי אני אעלה את שניהם
אני באותה תסביך בדיוקאגב את הספר לא קראתי עדיין , רק דרך התקציר בויקי'
לכן יש לי דבר לברר , האם בספר כתוב שהגיבורים הנסיכים איסתרק מיכאל ,מהללאל מהיער . יש להם שיער ארוך או קצר
זה מוזכר שם ?
שיער ארוך והם לא גוזרים אותו הם אוספים אותו חוץ מפאות הראשאגב את הספר לא קראתי עדיין , רק דרך התקציר בויקי'
לכן יש לי דבר לברר , האם בספר כתוב שהגיבורים הנסיכים איסתרק מיכאל ,מהללאל מהיער . יש להם שיער ארוך או קצר
זה מוזכר שם ?
ידוע אולי למה הסופרת בחרה לתאר אותם עם שיער ארוך אסוף ? מין מנהג נזירות כזה ?שיער ארוך והם לא גוזרים אותו הם אוספים אותו חוץ מפאות הראש
נראה לי שזה סוג של מנהג שהנסיכים לא גוזרים את השיער שלהם אבל אחרי שהם גדלים וכל אחד מקבל את התואר שלו אז הם גוזרים משהו כזה ..ידוע אולי למה הסופרת בחרה לתאר אותם עם שיער ארוך אסוף ? מין מנהג נזירות כזה ?
עד שהם מתחתנים, לא?נראה לי שזה סוג של מנהג שהנסיכים לא גוזרים את השיער שלהם אבל אחרי שהם גדלים וכל אחד מקבל את התואר שלו אז הם גוזרים משהו כזה ..
למשל איסתרק לא גזר את השיער שלו עד שהוכתר למלך ואז גזר את שיער והשאיר את פאות הראש
אוקיי . מין חאלקע מלכותית כזונראה לי שזה סוג של מנהג שהנסיכים לא גוזרים את השיער שלהם אבל אחרי שהם גדלים וכל אחד מקבל את התואר שלו אז הם גוזרים משהו כזה ..
למשל איסתרק לא גזר את השיער שלו עד שהוכתר למלך ואז גזר את שיער והשאיר את פאות הראש
לא מכיוון שאיסתרק התחתן עם הלה וכשהם הגיעו לגבול כוזר הם חייבו אותו להסתפר בגלל שפחדו שיזהו אותו שהוא הנסיך והוא ממש לא הרגיש בנח שגזרו לו את השיער כי אבא שלו עדיין חי והוא נסיך הכתר שאמור לרשת את הכתר אחרי שאביו ימות ...עד שהם מתחתנים, לא?
אווו כן אני מזהה אותך לפי הלוגו כיף לראות גם אותך ...איזה כיף לראות אותך, ראיתי את הציורים שלך היום
לא הבנתי למה את מתכוונת ...ורציתי לשלוח לך אם את רוצה שאעלה לך..
תודה רבה ! דווקה היה מאוד קל למצוא את הצבע ...@Hodaya_Hadasa
איסתרק שלך מושלם!!
מקווה בשבילך שלא הסתבכת מדי למצא את הגוון הצהוב לשיערו של הנסיך
מיכאל גם הוא יפה מאד, רק שדמיינתי אותו יותר מתולתל ויותר צעיר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: