מה יש שם? לדאבנונו בית הקברות נחרש ולא נשאר מאומה.מישהו ביקר בפוזנן אצל הגרעק"א? אני כבר הרבה זמן רוצה לבקר שם הבעיה היא שזה רחוק מאוד מהמרכז ואין שם כמעט דברים נוספים
יש עוד אתרים מעניינים, פרקים, בתי קברות וקברי צדיקים במרחק סביר מפוזנן?
קברו של רבי עקיבא אייגר וגם של בנו, למיטב ידיעתי קבריהם לא נחרשו והם בין הבניינים שנבנו על בית החיים
אני תמיד משכיר רכב,
מחפשת דרייבר זול לשבוע הבא -10-12/12אני תמיד משכיר רכב,
דרך אני יהיה שם בעוד יומיים
בקרקוב יש לו מסעדה בבניין של שרה שנירר ויש שם אוכל פולני חמוד ודי נעים לאכול שם, הייתי שם לפני חודשיים ומאוד נהנתיבפולין יש רשת מסעדות כשרות למהדרין של חסיד בשם עציוני (לא זוכר את שמו הפרטי).
הסניפים שלו ממוקמים בלובלין - בבניין הישיבה למטה (בישיבה יש גם מסעדת טרפות, צריך לשים לב)
בוורשא, בלודז' ובקראקא. (יכול להיות שהיום יש לו כבר עוד סניפים, הייתי שם לפני כמה שנים)
עדיף עברית, אפשר גם אנגלית.מחפש נהג שמדבר אנגלית או עברית?
להזמין מראש באתר
ניסיתי. לא הצלחתי.להזמין מראש באתר
בשעת האפס יתנו לכם מקום במחלקה ראשונה במחיר מפולפל
בורשה קוראים למסעדה הזו כושר דילייט נמצאת במרחק כמה דקות הליכה מבית הכנסת נוז'יק שהוא כמדומני בית הכנסת המרכזי מלבד חב"ד .בפולין יש רשת מסעדות כשרות למהדרין של חסיד בשם עציוני (לא זוכר את שמו הפרטי).
אפשר פרטים ?ואם כבר מדברים על אוכל בקרקוב
יש את הכנסת אורחים של הרב זולדן.
ר' אברהם זולדןאפשר פרטים ?
ועכשיו פתח מקום חדש ומפואר בבניין הצמוד לבית כנסת הרמאואם כבר מדברים על אוכל בקרקוב
יש את הכנסת אורחים של הרב זולדן.
לא מכיר את התחבורה אלא נהגתי תמיד לבד וממליץ לכל מי שיכול.@אפאצ'י
@Avrahamlandau
איך הכי כדאי לנסוע בתחבורה פנימית לליזענסק?
האם כדאי לקחת רכב פרטי ולנהוג? או דרייבר? או בתחבורה ציבורית?
מה המחיר של דרייבר?
מה המחיר של אובר?
איך הכבישים בזמני שלג?
האם הנהיגה שם חלקה או מסובכת?
הנהגים עדינים או מופרעים?
תודה על המענהועכשיו פתח מקום חדש ומפואר בבניין הצמוד לבית כנסת הרמא
לא מכיר את התחבורה אלא נהגתי תמיד לבד וממליץ לכל מי שיכול.
יש נהגים טובים שמדברים בעברית.
נהג פרטי יקר יחסית אבל תחבורה ציבורית צריך לדעת ולהכיר.
כבישים טובים אבל באזור ליזנסק זה די מפותלים וצריך זהירות.
בכללי הנהגים בפולין זהירים אבל חייב לשמור מרחק כי הם בפתאומיות פונים ויוצאים מפניות.
לא להתחכם עם שוטרים כי פולנים אנשים לא זורמים כמו ישראלים וחלילה לא לנסות לשחד כמו באוקראינה.
ציטוט מאחד האשכולות.ר' אברהם היה ונשאר איש חסד, גם אחרי שהוא נאלץ לסגור את הארגון.
כמו אברהם אבינו, ביתו שבקראקא פתוח לרווחה וכל אחד מוזמן בכל שעה לסור לשם וליהנות מסעודה דשנה המוגשת ברוחב לב בבית ההכנסת אורחים שלו.
הוא ממוקם בבנין הצמוד לבית הכנסת אייזק שול, בקומה שניה.
כשאתם שם, אל תישארו כפויי טובה, בסוף הסעודה תשאירו סכום שיעזור לו להמשיך להחזיק את המקום.
תודה ר' אברום.
אפשר פרטים ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: