בדקתי,מה רע בלהזמין דרך סוכנות אמינה בסקייסקיינר? עשיתי זאת עשרות פעמים,
ומה רע בלשלם במקום?
גם בסקייסקאנר אתה משלם באתר רק איזה עשר אחוז בערך (שזה הרווח שלהם לכאורה)
ובמקום אתה משלם את כל השאר
אז בקיצער,
לא יצא לנו עדיין שום אפשרות לשלם מראש.
בדקתי,מה רע בלהזמין דרך סוכנות אמינה בסקייסקיינר? עשיתי זאת עשרות פעמים,
ומה רע בלשלם במקום?
איפה התשלום בפולין על הכבישים המהירים?הכבישים בפולין מאוד טובים, הכבישים המהירים הם בתשלום וכדאי מאוד להשתמש בהם, יש כל 10 דקות אופציה לעצירה להתרעננות.
תהנו!!
אין לי מושג דרך איזה חברה שכרת ולמה עבדו עליך שצריך רישיון בינלאומי, ( תמיד טוב שיהיה בארנק) אבל המידע שאתה נותן, שגוי, אני אישית שכרתי בפולין מעל 30 פעם, בכמה חברות, מעולם! אבל מעולם! לא ביקשו ממני רישיון בינלאומי, שוב אני מצטרף להמלצה להחזיק רישיון כזה, הוא עולה גרושים אבל מכל מי שאני מכיר, וממני לא ביקשו את זה מעולם!!!!!!אישית נסעתי לליזענסק שלא בזמן ההילולא, בקיץ. נחתנו בשדה תעופה קטוביץ' שליד קרקוב, שכרנו רכב שהזמנו כבר מהארץ.
טיפ חשוב מאוד!!! לא לשכוח לעשות רישיון נהיגה בינלאומי!!!! אחרת לא ישכירו לך רכב! את הרישיון אפשר לעשות בחנויות אופטיקה (תבדקו באינטרנט מי עושה), זה לוקח ממש כמה דקות, אבל לא לחכות לרגע האחרון!
מקטוביץ' נסענו יותר מ- 5 שעות לציון. הזמנו מראש חדר ללינה במלון שם על יד. היה ממש ריק! בטח עכשיו יהיה עמוס ומלא לכן צריך לבדוק לפני כן.
כדאי מאוד לקחת רכב טוב ולא טרנטה, עדיף רכב היבירדי. מבחינת הדלק בקושי יצא לי לשלם כמה עשרות שקלים על נסיעות של מאות קילומטרים.
הכבישים בפולין מאוד טובים, הכבישים המהירים הם בתשלום וכדאי מאוד להשתמש בהם, יש כל 10 דקות אופציה לעצירה להתרעננות.
תהנו!!
הונגריה, ''מטריצה'' קונים בתחנת דלק,ובמדבקות במדינות האחרות, איפה משלמים?
בכניסה לכביש? תחנת דלק?
יש מצב להסתדר עם התשלום הזה שם כישראלי (צברי?
נוסעלגבי כבישים מהירים בפולין, באמת אין שום אפשרות לפספס יש עמדה שגובים תשלום,
בשאר המדינות תשאל ספציפית ואענה לך,
כן, מצרף לך מידע על המדבקה@ANK לוינה נסעת פעם?
@ANK דעתך?ישנו חברה שם בוינה בשם
שמכניסה לך בטופס ההשכרה מה שתרצה כולל אגרות לכבישים המהירים בכל המדינות,Zippy7 - Vienna
CAR RENTAL AT OUR AIRPORT LOCATION The most convenient car rental with private shuttle service included in the price. CAR RENTAL AT OUR VIENNA CITY LOCATION We look forward to meeting you in the center of Vienna, near the Prater.www.zippy7.com
יש רק ביקורות טובים בגוגל
חוץ מאחד
כמאה ביקורות טובים אחד לא.
מישהו לקח פעם?
או ממליץ בלי לקחת?
טעות!אישית נסעתי לליזענסק שלא בזמן ההילולא, בקיץ. נחתנו בשדה תעופה קטוביץ' שליד קרקוב, שכרנו רכב שהזמנו כבר מהארץ.
טיפ חשוב מאוד!!! לא לשכוח לעשות רישיון נהיגה בינלאומי!!!! אחרת לא ישכירו לך רכב! את הרישיון אפשר לעשות בחנויות אופטיקה (תבדקו באינטרנט מי עושה), זה לוקח ממש כמה דקות, אבל לא לחכות לרגע האחרון!
מקטוביץ' נסענו יותר מ- 5 שעות לציון. הזמנו מראש חדר ללינה במלון שם על יד. היה ממש ריק! בטח עכשיו יהיה עמוס ומלא לכן צריך לבדוק לפני כן.
כדאי מאוד לקחת רכב טוב ולא טרנטה, עדיף רכב היבירדי. מבחינת הדלק בקושי יצא לי לשלם כמה עשרות שקלים על נסיעות של מאות קילומטרים.
הכבישים בפולין מאוד טובים, הכבישים המהירים הם בתשלום וכדאי מאוד להשתמש בהם, יש כל 10 דקות אופציה לעצירה להתרעננות.
תהנו!!
תשמע זה ממש ממש מעניין!! בקטוביץ' ביקשו את הרישיון הבינלאומי, לא הייתי מסתכנת בויתור על זה. זה היה בקיץ לפני 3 שנים.אין לי מושג דרך איזה חברה שכרת ולמה עבדו עליך שצריך רישיון בינלאומי, ( תמיד טוב שיהיה בארנק) אבל המידע שאתה נותן, שגוי, אני אישית שכרתי בפולין מעל 30 פעם, בכמה חברות, מעולם! אבל מעולם! לא ביקשו ממני רישיון בינלאומי, שוב אני מצטרף להמלצה להחזיק רישיון כזה, הוא עולה גרושים אבל מכל מי שאני מכיר, וממני לא ביקשו את זה מעולם!!!!!!
בלקיחה? או החזרה?מה השעות פתיחה של סניף השכרת רכב ALAMO בשדה התעופה ורשא ?
בלקיחהבלקיחה? או החזרה?
כי החזרה אפשרי 24 שעות.
מישהו ???מה השעות פתיחה של סניף השכרת רכב ALAMO בשדה התעופה ורשא ?
כל הכבוד על הכנות, ולמרות שאתה מארגן טיסות וההעברות אתה כן מפרגן לאלו שיוצאים לבד, שיהיה לכם תמיד פרנסה בשפע!, ( פשוט יש כאלו שדואגים תמיד להפחיד, - כמובן לא אתם, והמניע ברור, )בלי לקרוא את כל התגובות.
@ANK צודק, אפשר לנסוע ולהתארגן לבד, וזה יוצא שליש מחיר.
אבל זה רק למי שמתמצא קצת בחו"ל.
לא חייבים להתמצא בכל מקום, אבל מי שמתמצא בכללי יכול להסתדר בכל מקום.
אבל, וכאן מגיע האבל הגדול, מי שלא מתמצא כלל, אין לו מה לנסוע לבד.
זה יעלה לו פי 2 ויותר מנסיעה מאורגנת.
@חלב מוקצף מאחל לכם שתסתדרו, אבל בחיים לא מזמינים טיסה בלי לבדוק קודם איך מסתדרים משם, בינינו טיסה זה הדבר הכי פשוט בכל הנסיעה הזאת, לא הייתי ממליץ לעשות כזה דבר לפני שבודקים הכל.
כנ"ל, לא סוגרים השכרת רכב ומלון לפני שבודקים ביקורות בגוגל, אנשים מזמינים בלי לבדוק כלום ואז חוזרים ל'פרוג' לשפוך את תסכולם...
כמו שיש גנבים ונוכלים כאן, יש פי אלף בכל מדינה אחרת ובפרט במזרח אירופה.
ממליץ לכל אחד לעשות שיעורי בית לפני שמזמינים טיסה מהתלהבות של חבר שראה במחיר מצחיק.
זכרו, טיסה זה הדבר הכי זול בכל הנסיעה הזאת!!
על החתום
אחד שטס וארגן מאות(!) טיסות והעברות!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: