החזרתם את האוטו בבודפשט? או בפולין?רכב, נסיעה של 4.5 שעות, דרך סלובקיה, עם וויז, אנחנו לקחנו מבודפשט KLLASWAGEN ונסענו עד ליז'נסק, אבל חילקנו את הנסיעה ליומיים.
רוב העולם לא יודע להסתדר לבד , לנהוג בכבישים לא מוכרים לחצות מדינות , נהגים מקומיים הם לא זולים בכלל , הרבה אנשים לא מסוגלים להתנייד בשדה תעופה זר ומפספסים טיסות מעשים שבכל יום , ורוב העולם לא דובר שפות זרות כי המון נהגים לא דוברים אנגלית , וגם בקבוצות יש תמיד מניין . בנסיעות המאורגנות כיום המחירים לא יקרים ושווה ליסוע במאורגן
תוכלו לשאול שם בשבילי ולעדכן?שמעתי שיש קבוצת וואטסאפ בכל הקשור לנסיעה ליארצייט בכ''א אדר, אין לי מושג אם מותר להביא קישור, בטוח שם מכירים נהגים ודרייברים.
נוחתים ביום שלישי ב12 בלילה בשדה התעופה של ורשא, הטיסה חזור ביום רביעי בשעה 17:00 (גם משדה התעופה של ורשא)מתי נוחתים ומתי חוזרים ומאיפה?
תודה רבהיש לי דרייוור בקרקוב, מחפש לכם בוורשא
רכב, נסיעה של 4.5 שעות, דרך סלובקיה, עם וויז, אנחנו לקחנו מבודפשט KLLASWAGEN ונסענו עד ליז'נסק, אבל חילקנו את הנסיעה ליומיים.
אשמח מאוד אם תוכל לבדוק לי תחבו"צ מקראסטיר לזקפונה או קרקובנכון, לקינו בבודפשט, והחזרנו בבודפשט, אם אתפ בכל אופן מעוניינים בתחבורה ציבורית מהונגריה לפולין, עדכנו, ואבדוק לכם.
אולי יש לך נהג שיהיה מוכן לקחת אותנו מקאסטיר יום א' ולסיים בג' ערב בוורשהיש לי דרייוור בקרקוב, מחפש לכם בוורשא
1.חברה בינונית ומטה, היא הכי זולה, אבל לא קרה כלום, תצלמו את הרכב לפני והכל טוב,אנחנו גם קבוצה של חברים שנוסעים עצמאי ונוחתים בורשא ביום שני ב 11 בלילה
הזמנתי רכב דרך בוקינג בחברת GREEN MOTION
2 שאלות -
1. איך החברה הזו ?
2. אנחנו יושנים לילה בורשא ויוצאים בבוקר לליזענסק - איפה יש שחרית בורשא ?
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: