הזמנתי שם כי באמת היה להם גי'פ במחיר מציאה אבל....1.חברה בינונית ומטה, היא הכי זולה, אבל לא קרה כלום, תצלמו את הרכב לפני והכל טוב,
שחרית יש בבית חבד.
אני רוצה רוגע ... האם שווה לבטל ולהזמין בחברה אחרת ?
איזה חברה מומלצת ?
הזמנתי שם כי באמת היה להם גי'פ במחיר מציאה אבל....1.חברה בינונית ומטה, היא הכי זולה, אבל לא קרה כלום, תצלמו את הרכב לפני והכל טוב,
שחרית יש בבית חבד.
האם הרכבים של GREEN MOTION הם חדישים ונקיים ?אם הביטול ללא תשלום, עדיף, אם כי זה לא סוף העולם,
ממליץ על PANEK ו KAZIN'
בהצלחה!
הדבר הזה ש'שחרית יש בבית חבד' הוא לא ממש מובן מאליו.1.חברה בינונית ומטה, היא הכי זולה, אבל לא קרה כלום, תצלמו את הרכב לפני והכל טוב,
שחרית יש בבית חבד.
נכון, אני מדבר ספציפית על התקופה של ההילולא, בוורשא יהיו לפחות חמישה מניינים של שחרית, בהצלחה!הדבר הזה ש'שחרית יש בבית חבד' הוא לא ממש מובן מאליו.
נכון שבכל פעם שרצינו להסתמך על בית חב"ד בוורשא היה לנו באמת מנין, וכך גם בעוד ערים בעולם, אבל זה לא אומר שבכל מקום שיש בית חב"ד מובטח מנין.
לאחרונה הזדמננו לבית חב"ד בעיר אירופאית מפורסמת, והשליח המקומי לא הצליח לאסוף מנין לשחרית, היו חסרים לו 8...
מצטרף לשאלה.חברת ALAMO השכרת רכב
מומלץ ?
הזמנת באלאמו מראש? דרך האתר?אשמח לעזור בכל נושא, ללא תשלום, אני נוסע ב''ה כל שנה, כעיקרון אין צורך בסוכן רכב, ישנם חברות די אמינות וטובות. ממליץ על PANEK, בעבר לקחתי גם מ EXPRES, אין לי מושג מה קורה עם זה היום. לקחתי גם מ''אלאמו'' והייתי מרוצה, אשמח לתת כמה טיפים לגבי השכרת רכב בפולין, למי שצריך.
חסרון שלהם שאין אפשרות לשלם מראש אלא אך ורק במקום.....ALAMO מומלץ, חברה אמריקאית איכותית ואמינה רק שבד''כ גם יקרה
חסרון שלהם שאין אפשרות לשלם מראש אלא אך ורק במקום.....
או שמזמינים אלאמו אבל דרך סוכנויות ואז משלמים לסוכנות.
נכון
ממש לא, אפשר לשלם מראש כמו כל חברת השכרת רכב, ממליץ להשוות מחיר בסקייסקיינר, ושם נותן אפשרות לשלם.חסרון שלהם שאין אפשרות לשלם מראש אלא אך ורק במקום.....
או שמזמינים אלאמו אבל דרך סוכנויות ואז משלמים לסוכנות.
נכון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: