@אור אורות @נחמן העמקן עשיתי הזמנה קבוצתית באתר האוקראיני, והם אמרו לי שאני לא יכול לאסוף את הכרטיסים בפשמישל כי זה בפולין.
הם לא מסכימים גם לשלוח במייל.
מה הפתרון לזה?
מה הפתרון לזה?
מה הם מציעים?@אור אורות @נחמן העמקן עשיתי הזמנה קבוצתית באתר האוקראיני, והם אמרו לי שאני לא יכול לאסוף את הכרטיסים בפשמישל כי זה בפולין.
מה הפתרון לזה?
הם לא מציעים כלוםמה הם מציעים?
לשלוח בדואר לפולין?
יש לציין שזלנסקי לא הזכיר במילה את ישראל זה השגריר הידוע בהתבטאויותיו סוג של אורן חזן אוקראיני שפירש את דברי הנשיא על ישראל והוסיף כהנה וכהנה, אגב רפרוף קל בהמשך הכתבה מראה על אמינותם להלן ציטוט "בשנה שעברה הצליחו לעשות את דרכם לאומן מאות בודדות של ישראלים," בזמן שכידוע היו למעלה מעשרים וחמש אלף חסידי ברסלב באומןזלנסקי: "תיאסר כניסת ישראלים לאומן בראש השנה"
רגע לפני ראש השנה, נשיא אוקראינה סוגר חשבון עם ישראל: "אם לא ייפסק גירוש האוקראינים מישראל, תיאסר כנ...passportnews.co.il
כל הקטע של הקבוצתי זה שמקבלים ומשלמים על הכרטיסים בתחנהמה הם מציעים?
לשלוח בדואר לפולין?
תפנה אלי באישי, חשוב מאד.@אור אורות @נחמן העמקן עשיתי הזמנה קבוצתית באתר האוקראיני, והם אמרו לי שאני לא יכול לאסוף את הכרטיסים בפשמישל כי זה בפולין.
מה הפתרון לזה?
רק הם: http://united.pl.ua/עם מי שהוא יודע איזה חברות השכרת רכב יש בפולין שמסכימות לצאת לאוקרינה?
עשיתי הזמנה והם אמרו שיצרו איתי קשר ולבנתיים הם לא יצרו קשר וכן הם לא עונים במספר טלפון שלהם
תנסה לדבר עם "אעופה" הם עובדים ישירות עם החברהעשיתי הזמנה והם אמרו שיצרו איתי קשר ולבנתיים הם לא יצרו קשר וכן הם לא עונים במספר טלפון שלהם
שמעתי שהולך להיפתח עוד כמה חברות ולכן אני מנסה לברר אם ידוע על עוד חברות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: