לא. זה נקרא בילה צ'רקווה ובאוקראינית Біла Церква.יכול להיות שבאתר האוקראיני המקום הזה נקרא Belair certainly?
לבילה צ'רקווה זה תמיד שינה
ולוויניצה יש רכבות שינה ויש ישיבה
לא. זה נקרא בילה צ'רקווה ובאוקראינית Біла Церква.יכול להיות שבאתר האוקראיני המקום הזה נקרא Belair certainly?
א. נכון מאוד אני כתבתי ברוסית ופה זה באוקראינית (מתנצל...)אני יגיד לך מה אני רואה(אני מאד מקווה שאני לא משגע אותך עם הניתוח הזה חח),
בחיפוש אני רושם Przemysl - Bila Tserkva '
בתוצאה הוא מביא לי משו אחר ,
צפה בקובץ המצורף 1411977
כשאני נכנס לזה זה כן מביא לי את שדה לבן
צפה בקובץ המצורף 1411978
כשאני עושה חיפוש בגוגל של הקו רכבת הזו זה מביא לי את התחנות
צפה בקובץ המצורף 1411979
לפי מה שהבנתי הנסיעה לשדה לבן אמורה לקחצ באיזור 10 שעות,מה שנמצא הכי קרוב ל 10 שעות זה התוצאה הרביעית מלמעלה ובאמת כשאני לוקח את המילות שיש שם ומדביק בגוגל הוא מביא לי את התוצאה של שדה לבן,
צפה בקובץ המצורף 1411980
השאלה אם זה אותו מקום שאתה התכוונת כי זה רשום אחרת מאיך שאתה רשמת?
ועוד שאלה אם אני מגיע לפשמישל ב 17 האם זה הגיוני לעלות על הרכת הזו שהיא יוצאת ב 18:10 או ששעה זה נחשב זמן צפוף מידי מבחינת תור וכדו)?
שוב, אני מתנצל אם הכבדתי עם השאלה הזו,פעם ראשונה שלי במסעות האלה
הבנתי מאאאד מאאד מודה לך (:א. נכון מאוד אני כתבתי ברוסית ופה זה באוקראינית (מתנצל...)
ב. אם אתה מגיע בוודאות בחמש אז כן (השאילה אם זה בוודאות)
ג. בתמונה הראשונה הוא לא מביא משהו אחר אלא את שם הקו פשמשיל-זפורז'יה1 (שזו היא תחנתו האחרונה)
@חיים55555555
אתה רוצה להזמין כרטיס לרכבת לראש השנה?
כדאי לך לבדוק האם יש לך כרטיס אשראי שעובד באתר האוקראיני, כי אם לא יהיה לך הרבה עוגמת נפש לראות את הכרטיסים נגמרים (מספיק שבכל חדר נתפסים רק שתי מיטות ואתה תקוע) ושאתה תקוע בלי אפשרות לקנות רק בגלל שהאשראי לא עובר.
ולקנות במקום במזומן זה לא אופציה?@חיים55555555
אתה רוצה להזמין כרטיס לרכבת לראש השנה?
כדאי לך לבדוק האם יש לך כרטיס אשראי שעובד באתר האוקראיני, כי אם לא יהיה לך הרבה עוגמת נפש לראות את הכרטיסים נגמרים (מספיק שבכל חדר נתפסים רק שתי מיטות ואתה תקוע) ושאתה תקוע בלי אפשרות לקנות רק בגלל שהאשראי לא עובר.
על בסיס מקום פנוי.ולקנות במקום במזומן זה לא אופציה?
לפי מה שבדקתי זה לא אפשרי,תחפש פה באחד העמודים של הפורום רשמו מאיזה מדינות זה כן אפשרי אולי פולין אם אנלא טועה, אבל מוינה לא אפשרייש אפשרות לשכור רכב בוינה ולהיכנס לאוקרינה
יש חברות השכרה שמאפשרות את זה?
יש לקייב או עם החלפה בלבוברכבת מצופ לכיוון אומן בשעות הבוקר,יש דבר כזה?
אתה מדבר על 4 בבוקר??יש לקייב או עם החלפה בלבוב
יש פה מעל 30 דפים יש לך מושג באיזה דף זהלפי מה שבדקתי זה לא אפשרי,תחפש פה באחד העמודים של הפורום רשמו מאיזה מדינות זה כן אפשרי אולי פולין אם אנלא טועה, אבל מוינה לא אפשרי
לא זוכר חח,יש פה מעל 30 דפים יש לך מושג באיזה דף זה
יש לך ב11:45 לקייב אבל כנראה עדיף כבר לחכות לרכבת של 14:30יש משו באיזור 9 10 או שהרכבות שם זהנאו מורדם מידי או צהריים ערב?
בהמשך למה שדובר כאן, כעת מתפרסם:מדובר בטיוטת חוק שעדיין לא אושרה ולא נכנסה לתוקף. הנה דיווח בעניין:
אילו שינויים מציע הפרלמנט של אוקראינה להציג?
בשורה משמחת לציבור הנוסעים לאומן לראש השנה! לאור המצב המלחמתי באוקראינה, וכהפקת לקחים מהשנה האחרונה החלטנו על שיתןף פעולה ייחודי של חברת "אומן אקספרס" וחברת "דרייווער" המתמחה בשרותי הסעות באירופה, למען הנוסעים לקיבוץ הקדוש. שרותי נסיעות פנים ישירות לאומן וחזרה, מכל שדות התעופה במדינות הגובלות עם אוקראינה במחירים אטרקטיבים של 150$ לכיוון – (קישינב/ יאשי 125$ לכיוון) מפולין: ורשה, קרקוב, קטוביץ. רומניה: בוקרשט, יאשי, קלוז'. הונגריה: בודפשט, דברצין. מולדובה: קישינב. אוסטריה: וינה. צ'כיה: פראג. ההרשמה תפתח בימים הקרובים באתר, וכן אצל הסוכנים שלנו. |
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: