בטח יבקשו ביטוח אוקראיני שלא מכסה כלום רק מכניס להם עוד כמה דולריםאיזה ביטוח מכסה את זה?
פספורטכארד מבטחים את זה?!
בטח יבקשו ביטוח אוקראיני שלא מכסה כלום רק מכניס להם עוד כמה דולריםאיזה ביטוח מכסה את זה?
מדובר בטיוטת חוק שעדיין לא אושרה ולא נכנסה לתוקף. הנה דיווח בעניין:שמחה האס במערכת ברסלב:
חוק חדש מהימים האחרונים באוקראינה מחייב לעשות ביטוח שמכסה נזקים מהמלחמה (דומה לביטוח שמכסה נזקי קורונה בזמן הקורונה).
מדובר בביטוח רפואי אוקראיניאיזה ביטוח מכסה את זה?
הסוכנות הממלכתית לשיקום השלימה את התיקון הגדול של הכביש המהיר במחסום "Nižankovychy-Malchovice" על הגבול עם פולין . כך דיווח ראש הסוכנות, מוסטפא ניים .
"במהלך השנה וחצי האחרונות, לוגיסטיקת היצוא באוקראינה השתנתה באופן קיצוני: עקב החסימה של נמלי הים, כמעט 60% ממחזור הסחורות מתבצע באמצעות הובלה דרך הגבולות המערביים. שיפור מצב תשתיות המחסומים ומסדרונות התחבורה היא אחת המשימות המרכזיות", הוא כותב.
ב-30 ביוני 2023 הסתיימו העבודות בקטע הכביש בן 46 קילומטר לאורך תוואי Nyzhankovychi-Sambir, המוביל למחסום החדש שנבנה.
הפעם האחרונה שכביש זה תוקן הייתה בשנות ה-70 של המאה הקודמת. זה חלק מהפרויקט למודרניזציה של ארבעה כבישים מהירים, אשר יתרמו לשיפור התקשורת לכיוון חמישה מחסומים: "רווה-רוסקה", "אוגריניב", "חרושיב", "סמילניציה", "ניז'נקוביץ'".
הכביש תוקן בהתאם להסכם הבין-ממשלתי בין אוקראינה לפולין. זה חלק מהפרויקט הבינלאומי "פיתוח תשתיות כבישי גבול בגישות למחסומים על הגבול האוקראיני-פולני", אשר מיושם על חשבון הצד הפולני.
נ.ב. מידע זה נכון לימים אלו, בהם אנשים רבים חוצים את הגבולות במסגרת חופשת הקיץ. יש לעקוב סמוך יותר לראש השנה על מנת ללמוד מכך הלכה למעשה (נ.ה.)עם תחילת עונת התיירות בקיץ, מעבר הגבול פורובנה, הממוקם באזור צ'רנוביץ על הגבול עם רומניה, ראה עלייה בתנועת הנוסעים.
במיוחד גדל מספר אוטובוסים הנוסעים - אוטובוסים סדירים וגם אוטובוסים לא סדירים.
לדוגמה, אם במהלך חודש מאי, בממוצע, עברו ב"פורובנה" בממוצע כ-40 אוטובוסים ביום, הרי שביוני נתון זה עלה לכמעט 100 יחידות ביום. בהתחשב בכך, הביאו משמר הגבול כוחות ואמצעים נוספים להאצת תהליך הרישום. עם זאת, זרימת הסעת הנוסעים גדולה משמעותית מהיכולת התכנונית של פעולות המחסום במחסום פורובנה, מה שמוביל להיווצרות תורים.
אנו מציינים גם את העלייה במספר רכבי הנוסעים, מכיוון שמטיילים רבים מעדיפים את המכוניות שלהם.
בהתחשב באמור לעיל, אנו מזכירים כי בגבול עם רומניה בתוך אזור צ'רנוביץ, ישנו מחסום בינלאומי נוסף - "קרסנוילסק" (בצד הסמוך - Vikovu de Sous) הפועל 24 שעות ביממה. הוא ממוקם במרחק של כ-60 קילומטרים מצ'רנוביץ ומיועד למעבר של תחבורה בכבישים, לרבות אוטובוסים נוסעים.
על מנת למנוע המתנה ארוכה של נוסעים ונהגי אוטובוס לחציית הגבול, אנו ממליצים למובילים, מפעילי תיירות ובעלי עניין אחרים המתכננים לחצות את הגבול עם רומניה לקחת בחשבון מידע זה.
עד כמה שזכור לי בשש בערב זה רכבת לויניצהראיתי פה שאמורמלהיות רכבת מפשמישל לשדה לבן ב 18 בערב ובאתר של הרכבות אני לא מוצא אותה,
האפשרות דרך סלובקיה זה גם משו שראיתי פה דרך אתר של obb משו כזה,
אתה מכיר דברים אחרים?עד כמה שזכור לי בשש בערב זה רכבת לויניצה
ראית פה? https://uman.pw/category/27/פשמישל-אוקראינהאתה מכיר דברים אחרים?
לפי מה שראיתי אני אמור להגיע לפשמישל ב כיזור 17 בערב
האמת נראה לי שיש עוד אפשרויות שלא מופיעות שם
זה בגלל שמכירת הכרטיסים לא החלה (היא מתחילה 20 יום קודם)כן שם ראיתי שאמור להיות בשש בערב לשדה לבן ,
אבל עוד משו מעניין שאני רואה באתר של הרכבות זה שאין שם פנוי ,זה הגיוני?
צפה בקובץ המצורף 1411936
הא אוקיי ,הבנתי...האמת נראה לי שיש עוד אפשרויות שלא מופיעות שם
זה בגלל שמכירת הכרטיסים לא החלה (היא מתחילה 20 יום קודם)
בעז"ה בקרוב יושלמו כל הפרטים והדרכים באתר הנ"להא אוקיי ,הבנתי...
איך אני יכול לבדוק על עוד אפשרויות?
הכי חשוב לי להתקרב לאומן כמה שיותר ברכבת,בגלל זב רציתי שדב לבן שזה שעה וחצי נסיעה ברכב מאומן
תודה רבה רבה,בעז"ה בקרוב יושלמו כל הפרטים והדרכים באתר הנ"ל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: