זה לא סוכנות נסיעות. זה אחד מיקירי אנ"ש שעשה בשנים האחרונות את הקמפיין של התפילות לפני ר"ה.למי יש מידע על סוכנות בהירות הדרך שנפתחה השנה האם יש לה ותק בתחום ומי מנהל אותה?
הם מפרסמים מחיר זול מאוד
השאלה האם אפשר לסמוך עליו או לא, כי הוא רוצה שאני יהיה נציג שלו ואני לא יודע במי מדובר רק הכל מנוהל דרך האימיילזה לא סוכנות נסיעות. זה אחד מיקירי אנ"ש שעשה בשנים האחרונות את הקמפיין של התפילות לפני ר"ה.
כמדומה שהוא עובד בשיתו"פ עם "אעופה"
אפשר לסמוך עליוהשאלה האם אפשר לסמוך עליו או לא, כי הוא רוצה שאני יהיה נציג שלו ואני לא יודע במי מדובר רק הכל מנוהל דרך האימייל
אז לפחות תגיד לו שאם הא רוצה שיוכלו להיות נציגים שלו הוא צריך לתת פרטי יצירת קשר כי אני מאוד חושש ליפול בפח....אפשר לסמוך עליו
אני לא יודע אם הוא רוצה שאני יפרסם את שמו
אני ישלח לו את מה שכתבת פה הוא כבר יחליט מה הוא עושהאז לפחות תגיד לו שאם הא רוצה שיוכלו להיות נציגים שלו הוא צריך לתת פרטי יצירת קשר כי אני מאוד חושש ליפול בפח....
זו תגובתו:אז לפחות תגיד לו שאם הא רוצה שיוכלו להיות נציגים שלו הוא צריך לתת פרטי יצירת קשר כי אני מאוד חושש ליפול בפח....
דרך איפה אתה ממליץ ליסוע?למה רביבו השקיע על קישינב,חבל אחרי שלוש שנים של ניסויים וטעיות אנשים כבר מודעים לדיביליות שבדבר (למרות שתמיד יהיו את תמימי אנ"ש...)
מאיפה נובע המידע שלך... כל הכבודלמיטב ידיעתי ב'הירות הדרך' זה הבן של סוכן הנסיעות הנכבד 'אעופה', הוא רוצה לעשות משהו טוב ונקי
אני יודע מי זה וזה לא נכוןלמיטב ידיעתי ב'הירות הדרך' זה הבן של סוכן הנסיעות הנכבד 'אעופה', הוא רוצה לעשות משהו טוב ונקי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: