נכתב ע"י שעת סיפור;800097:בציבור שלנו יש רתיעה מלראות אנשים ללא לבוש והרתיעה מגיעה גם לתינוקים. ובצדק, אין סיבה שמישהו יתרגל לחשוב שללא בגדים זה יפה.
נכתב ע"י מבין_דבר;800269:???????
לא הגזמתם עם העניין הזה?
אם עד היום לא מחקו מנהלי האתר את התמונות האלו (והאתר חרדי למיטב הבנתי) כנראה שהאינטרנט שלכם אמור לחסום את פרוג........
ואם זה כבר עבר את צנזורת המנהלים.............................. תרגיעו..
נכתב ע"י כל מיני;800096:איצקל, נשמח לראות אותך יותר, אבל מגיב על תחומי ההתמחות שלך ולא רק מקטר. ב"ה האווירה באתר ובמיוחד בפורום צילום השתפרה. ראינו התקדמויות בזכות תגובות אנושיות ונינוחות של החברה כאן.
למה לעזאזל אני צריך להעלות תמונות שאתה רגיל אליהן?נכתב ע"י שעת סיפור;800097:בפורום שכן העירו על גרב מלוכלכת לתאומות, בת משפחתי קיבלה פוסטר ענק מהגן שבתמונה שם היא לא מסורקת ומנוזלת, הערות תורמות לאיכות הצילום, בעיני הערות הללו הן מקצועיות, בציבור שלנו יש רתיעה מלראות אנשים ללא לבוש והרתיעה מגיעה גם לתינוקים. ובצדק, אין סיבה שמישהו יתרגל לחשוב שללא בגדים זה יפה.
נכתב ע"י כל מיני;800096:איצקל, נשמח לראות אותך יותר, אבל מגיב על תחומי ההתמחות שלך ולא רק מקטר. ב"ה האווירה באתר ובמיוחד בפורום צילום השתפרה. ראינו התקדמויות בזכות תגובות אנושיות ונינוחות של החברה כאן.
נכתב ע"י איציק'ל;800333:מה לעשות שזו תחום ההתמחות שלי?
נכתב ע"י שעת סיפור;800097:אין סיבה שמישהו יתרגל לחשוב שללא בגדים זה יפה.
נכתב ע"י איציק'ל;800334:למה לעזאזל אני צריך להעלות תמונות שאתה רגיל אליהן?
נכתב ע"י איציק'ל;800383:תחום ההתמחות שלי הוא הפורום שבו את מתארחת,
ואם דיברת על הוצאת דברים מהקשרם, זו הדוגמא!
נכתב ע"י יצירתית;800463:הגעתי אליהם
קניתי 3 מטר שעוונית לבנה היא שימשה כרקע שהצמדתי עם סקוטש לשטיח שעל הקיר או עם סלוטיפ רחב על הקיר. בנוסף קניתי מטר פורמיקה לבנה שזה גודל שנכנס לרכב פרטי
וכמובן הפלאשים, מטריה, 2 קאפות שאני מצמידה לפלאשים של הרקע כדי שהתאורה לא תזלוג
וכמובן הקישקושים
ככה היו הבנים (לא ביקשתי רשות לכן הסתרתי את הפנים, ולפני שמתקיפים... אני לא מבקשת חו"ד אלא העלתי כי משהיא בתחילת האשכול שאלה)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: