נסיכונת

כל מיני

משתמש רשום
איצקל, נשמח לראות אותך יותר, אבל מגיב על תחומי ההתמחות שלך ולא רק מקטר. ב"ה האווירה באתר ובמיוחד בפורום צילום השתפרה. ראינו התקדמויות בזכות תגובות אנושיות ונינוחות של החברה כאן.

שעת סיפור

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
הפקות ואירועים
עיצוב ואדריכלות פנים
בפורום שכן העירו על גרב מלוכלכת לתאומות, בת משפחתי קיבלה פוסטר ענק מהגן שבתמונה שם היא לא מסורקת ומנוזלת, הערות תורמות לאיכות הצילום, בעיני הערות הללו הן מקצועיות, בציבור שלנו יש רתיעה מלראות אנשים ללא לבוש והרתיעה מגיעה גם לתינוקים. ובצדק, אין סיבה שמישהו יתרגל לחשוב שללא בגדים זה יפה.

מבין_דבר

משתמש רשום
נכתב ע"י שעת סיפור;800097:
בציבור שלנו יש רתיעה מלראות אנשים ללא לבוש והרתיעה מגיעה גם לתינוקים. ובצדק, אין סיבה שמישהו יתרגל לחשוב שללא בגדים זה יפה.

???????

לא הגזמתם עם העניין הזה?

אם עד היום לא מחקו מנהלי האתר את התמונות האלו (והאתר חרדי למיטב הבנתי) כנראה שהאינטרנט שלכם אמור לחסום את פרוג........

ואם זה כבר עבר את צנזורת המנהלים.............................. תרגיעו..

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
נכתב ע"י מבין_דבר;800269:
???????

לא הגזמתם עם העניין הזה?

אם עד היום לא מחקו מנהלי האתר את התמונות האלו (והאתר חרדי למיטב הבנתי) כנראה שהאינטרנט שלכם אמור לחסום את פרוג........

ואם זה כבר עבר את צנזורת המנהלים.............................. תרגיעו..

עוד פעם אתם מתחילים?
זה שאין בזה בעיה, זה עוד לא אומר שזה פסגת היופי וכולם צריכים ליהנות מזה,
כולה מי שהיה מצלם כך את ילדו לפני 5 שנים היו מסובבים לו אצבע על הרקה.

צלמתם, העלתם, יופי.

מי שאוהב אוהב,
מי שזה מפריע לו זכותו להביע את דעתו.

צבי קלאר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י כל מיני;800096:
איצקל, נשמח לראות אותך יותר, אבל מגיב על תחומי ההתמחות שלך ולא רק מקטר. ב"ה האווירה באתר ובמיוחד בפורום צילום השתפרה. ראינו התקדמויות בזכות תגובות אנושיות ונינוחות של החברה כאן.

מה לעשות שזו תחום ההתמחות שלי?
אולי כדאי שגם את תגיבי בתחום ההתמחות שלך?

צבי קלאר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
בפורום שכן העירו על גרב מלוכלכת לתאומות, בת משפחתי קיבלה פוסטר ענק מהגן שבתמונה שם היא לא מסורקת ומנוזלת, הערות תורמות לאיכות הצילום, בעיני הערות הללו הן מקצועיות, בציבור שלנו יש רתיעה מלראות אנשים ללא לבוש והרתיעה מגיעה גם לתינוקים. ובצדק, אין סיבה שמישהו יתרגל לחשוב שללא בגדים זה יפה.
למה לעזאזל אני צריך להעלות תמונות שאתה רגיל אליהן?

כל מיני

משתמש רשום
נכתב ע"י כל מיני;800096:

נכתב ע"י איציק'ל;800333:
מה לעשות שזו תחום ההתמחות שלי?

תחום ההתמחות שלך הוא קיטורים? אהבתי. עכשיו הכל מובן.

אין סיבה שמישהו יתרגל לחשוב שללא בגדים זה יפה.

נכתב ע"י איציק'ל;800334:
למה לעזאזל אני צריך להעלות תמונות שאתה רגיל אליהן?

מה שנקרא הוצאת דברים מהקשרם.
ביקשו לא להרגיל לדברים שצורמים להרבה מחברי האתר, מעבר לזה אנחנו אוהבים שמתפרעים ומראים יצירתיות.
חבל שבמקום לתת במה לכל הדעות ולהתייחס למה שרלוונטי, אתה ועוד כמה מחבר מרעיך נוהגים לסתום פיות. תחשוב על זה. או שתגיב בציניות בלי לחשוב. מה שתעדיף)

יונה יונה

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
אוףףףףףףף :(
פעם הבאה שמישהו מעלה תמונה של מישהו ללא גופיה שיקח בחשבון שהאשכול שלו יראה ככה........

וכל הלא צלמים שיפסיקו להתערב כבר בפורמי צילום...
אינני מתכוונת שלא תגיבו בכלל- אלא שלא תעבירו את האשכולות לפסים אחרים לגמרי.
מה לעשות שדיונים על צניעות פשוט לא קשורים לכאן?

אגב, אני בדיעה שאכן למתוקונת הזו היה מחמיא יותר עם גופיה.
תמונה יפה מאוד.
הצלחות לצלמת המוכשרת :)

צבי קלאר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
תחום ההתמחות שלי הוא הפורום שבו את מתארחת,
ואם דיברת על הוצאת דברים מהקשרם, זו הדוגמא!

כל מיני

משתמש רשום
נכתב ע"י איציק'ל;800383:
תחום ההתמחות שלי הוא הפורום שבו את מתארחת,
ואם דיברת על הוצאת דברים מהקשרם, זו הדוגמא!

אני מצטערת אם הובנתי שלא נכון,
אבל בכל מקרה אני לא מתארחת, למדתי צילום וזה תחום קיים אצלי במסגרת עיסוקי.

צבי קלאר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
מה שנקרא הוצאת דברים מהקשרם.
ביקשו לא להרגיל לדברים שצורמים להרבה מחברי האתר, מעבר לזה אנחנו אוהבים שמתפרעים ומראים יצירתיות.
חבל שבמקום לתת במה לכל הדעות ולהתייחס למה שרלוונטי, אתה ועוד כמה מחבר מרעיך

[/QUOTE]נוהגים לסתום פיות. תחשוב על זה. או שתגיב בציניות בלי לחשוב. מה שתעדיף)[/QUOTE]

מה זו החוצפה לא להרגיל מה שצורם? מי החליט מה צורם לי ומה לא?
אני לא רוצה לומר בקול את מה שיש לי להגיד על מי שאומר על תמונה של תינוקת בת חודש שהיא לא צנועה, כי זה בטח יצרום לאנשים...!
אם יש סתימת פיות גדולה מזו שאתם עושים פה... אז אין לי מה לומר יותר.
ושוב, דיון ענייני בקרב הצלמים על קומפוזיציה, תאורה, צבעים, וכו׳, אהלן וסהלן, אבל דיונים הזוים על רמת הצניעות הנדרשת מתינוקת,
ל א. כ א ן. ה מ ק ו ם !!!!
ובוודאי לא מהאנשים שלא מהמקצוע!!!
רחמנות על הפורום הזה, גם ככה לא נשאר ממנו הרבה... (ועכשיו יקפצו כל הליצנים/יות, ויגידו: ״זה בגלל אנשים כמוך....״)

יצירתית

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
חברים, להרגע...
רוצים הרפיה? באו ל"איש את רעהו"...
העלתי תמונה שראתי אותה כמאד יפה מצד אחד ורציתי לראות אם עוד משהו חושב כמוני ומצד שני (בעיקר) רציתי לקבל תגובות מקצועיות איך אפשר עוד להתקדם
תודה לאלו שאמרו בעדינות שמפריע להם ה"בלי חולצה"- לא אני המצאתי את הגלגל... כשמגיע לקוחה עם תינוקת, בד"כ עוד לפני שאני שואלת היא מבקשת-או אני רוצה את התמונות האלו כמו בטיפת חלב (אני מחיפה... בטח בק. ספר אין כאלו...) או שהיא מדגישה שהיא לא יכולה לסבול את הסיגנון הזה! בכבוד!!! התמונה והילד שלה!!!
ההקשה לנזלת וגרביים מלוכלכות אינה קשורה במהות שלה ולא נראה לי שצריך להסביר
אני מזמינה את כל החברים מהפורומים השכנים להגיב, להחמיא, להעיר, ולהעיר. רק לא לריב פה!!!
מי שנכנס לפה שיסמוך על המנהלים ועל שקול הדעת שלהם מתי צריך להסיר תמונות פרוצות שעלו לכאן...
ולענינו... איך התמונה?

RacheliM

משתמש סופר מקצוען
חם חם חם פהה....(כנראה לכן היא בלי חולצה...)
התמונה מקסימה...!!
מסקרן אותי מאד - הם הביאו את כל התינוקות אלייך,או שאת הגעת אליהם עם כללללל הציוד??...

יצירתית

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
הגעתי אליהם
קניתי 3 מטר שעוונית לבנה היא שימשה כרקע שהצמדתי עם סקוטש לשטיח שעל הקיר או עם סלוטיפ רחב על הקיר. בנוסף קניתי מטר פורמיקה לבנה שזה גודל שנכנס לרכב פרטי
וכמובן הפלאשים, מטריה, 2 קאפות שאני מצמידה לפלאשים של הרקע כדי שהתאורה לא תזלוג
וכמובן הקישקושים

ככה היו הבנים (לא ביקשתי רשות לכן הסתרתי את הפנים, ולפני שמתקיפים... אני לא מבקשת חו"ד אלא העלתי כי משהיא בתחילת האשכול שאלה)

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
הבן יפה מאד,
שימי לב איך העניבה והשלייקס מחמיאים לסטייל של לא ל"לא לבוש" במקרה זה.

RacheliM

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י יצירתית;800463:
הגעתי אליהם
קניתי 3 מטר שעוונית לבנה היא שימשה כרקע שהצמדתי עם סקוטש לשטיח שעל הקיר או עם סלוטיפ רחב על הקיר. בנוסף קניתי מטר פורמיקה לבנה שזה גודל שנכנס לרכב פרטי
וכמובן הפלאשים, מטריה, 2 קאפות שאני מצמידה לפלאשים של הרקע כדי שהתאורה לא תזלוג
וכמובן הקישקושים

ככה היו הבנים (לא ביקשתי רשות לכן הסתרתי את הפנים, ולפני שמתקיפים... אני לא מבקשת חו"ד אלא העלתי כי משהיא בתחילת האשכול שאלה)

פשש...נשמע פרוייקט שצלחת יפה מאד..!!
והתמונות יצאו מקסימות..!

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
בעיני כך זה הרבה יותר טוב (אולי זה קצת פלסטי אבל לא נורא)

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 52.5 · צפיות: 20

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה