התחום לא כל כך חדש, ואיך שלא יהיה באמת יש ביקוש ויש הרבה מה להציע. אני לא רואה סיבה לדאגה.האם באמת יש צורך כמו שמתארים שיש ביקוש שיא למפתחים מהסוג הזה
זה נשמע תפור ליכולותיו של בעלי אך התחום חדש בארץ ואנו די חוששים ...
נשמח לקבל מידע .
תודה
בהחלט אפשרי ללמוד ולעבוד עם סינון, אבל זה מצריך קצת סבלנות , לא כל אתר נפתח מיד, צריך להגיש בקשה וכו' [ככה זה בנטפרי, לא מכיר מבפנים את הסינונים האחרים.] אפשר לומר שרוב ככל המערכות הנצרכות פתוחות, אם במיידי ואם בהגשת בקשה.ועוד שאלה האם יש בעיה לללמוד ולעבוד בתחום עם סינון של נטפרי/נתיב/אתרוג
ובמיוחד אילו מפה שעוסקים בתחום האם יש לכם סינון ואיזה? האם נתקלתם בבעיה בגלל הסינון ומה הפתרון
תודה מראש
זה כל היופי, אוטומציה זה no code ואפשר לעשות הכל בלי קוד(ובלי אנגלית).@שמים חדשים איך אני משלב אוטומציה בתוך ווקומרס? האם יש לזה כלי מוכן או שאני יצטרך לכתוב קוד בשביל זה?
תשובה נהדרתזה כל היופי, אוטומציה זה no code ואפשר לעשות הכל בלי קוד(ובלי אנגלית).
איך אני משלב אוטומציה בתוך ווקומרס?
בעברית קצת קשה למצוא קורסים באינטרנט. יש עוד כל מיני אנשים שעושים קורסים לאוטומציה בארץ ,אבל זה לא מגיע להיקף השעות והידע שמלמדים בפרוג, אלא יותר מתמקדים בנושאים ספציפיים.האם אפשר ללמוד את התחום לבד?
יש קורסים מספיקים באינטרנט?
אם יש ידע מוקדם בתכנות העם זה עוזר?
האם הלימודים בפרוג בתחום הם היברידים?
הלימודים בפרוג מתקיימים בזום, למעט מפגש פתיחה ואולי עוד 1 או2 בהמשךהאם אפשר ללמוד את התחום לבד?
יש קורסים מספיקים באינטרנט?
אם יש ידע מוקדם בתכנות העם זה עוזר?
האם הלימודים בפרוג בתחום הם היברידים?
השאלה ברמה התכנית או מה האפשרויות שאפשר לבצע על ידי שילוב שלהן?@שמים חדשים איך אני משלב אוטומציה בתוך ווקומרס?
ברמה הטכנית - כדי להוסיף פונקציונליות לוורדפרס יש צורך להשתמש בתוסף, לכתוב קוד, או להתחבר ל-REST APIהשאלה ברמה התכנית או מה האפשרויות שאפשר לבצע על ידי שילוב שלהן?
ההתממשקות על ידי api, אבל לא צריך לכתוב אותו אלא משתמשים במודולים מוכנים. זה נראה ככה:ברמה הטכנית - כדי להוסיף פונקציונליות לוורדפרס יש צורך להשתמש בתוסף, לכתוב קוד, או להתחבר ל-REST API
באיזו צורה אפשר לחבר את כלי האוטומציה שאיתם אתה עובד אל ווקומרס?
כל מה שאנחנו רואים פה הוא התממשקות לוורדפרס, לא ל-woocommerceההתממשקות על ידי api, אבל לא צריך לכתוב אותו אלא משתמשים במודולים מוכנים. זה נראה ככה:
צפה בקובץ המצורף 1295085
זה נהדר, אני צריך ליצור אוטומציה שמתרחשת לאחר שלקוח רכש מוצר X
וודאי. על ידי webook שיוצא עם כל המידע ואפשר לעשות איתו אין סוף דברים. וכמו ש MAKE (שזו הפלטפורמה שנבנה בה את האוטומציות) אמרו פעם, "המגבלה היחידה היא הדמיון שלך".זה נהדר, אני צריך ליצור אוטומציה שמתרחשת לאחר שלקוח רכש מוצר X
האם זה קיים?
אשמח גם לדעת כמה אפשר להרוויח@שמים חדשים תודה על המידע החשוב. אפשר לשאול עד כמה היה קושי אם בכלל במציאת עבודה? וכמה שכר ממוצע אמור לקבל מי שסיים קורס
זה מאוד משתנה. וגם תלוי באופי של האנשים. היו כאלו שמיד פתחו עסק רשמי לבניית אוטומציות ובוטים, יש כאלו שחיפשו עבודה כשכירים ויש כפרילנסרים. כך ששאלה על שכר ממוצע אינה כל כך מדוייקת.@שמים חדשים תודה על המידע החשוב. אפשר לשאול עד כמה היה קושי אם בכלל במציאת עבודה? וכמה שכר ממוצע אמור לקבל מי שסיים קורס
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: