האמת, בעיקר כפרילנסר.אשמח גם לדעת כמה אפשר להרוויח
והאם זה דבר שאפשר לעשות כתוספת עבודה?
כלומר פרילנסר?
יש בזה הרבה עבודה כפרלינסר?
האמת, בעיקר כפרילנסר.אשמח גם לדעת כמה אפשר להרוויח
והאם זה דבר שאפשר לעשות כתוספת עבודה?
כלומר פרילנסר?
יש בזה הרבה עבודה כפרלינסר?
איך אני מקבל את הנתונים שנשלחו אל כתובת webhook שממתינה לקבל קלט?וודאי. על ידי webook שיוצא עם כל המידע ואפשר לעשות איתו אין סוף דברים. וכמו ש MAKE (שזו הפלטפורמה שנבנה בה את האוטומציות) אמרו פעם, "המגבלה היחידה היא הדמיון שלך".
לא חושב שאתה הולך ללמוד כאן על רגל אחת..
כשנהכמה זמן אורך הלימודים?
דרישה גבוהה.וכמה השוק דורש פרילנסרים?
ברשותך אני יסכם עם הבנתי נכון.בהחלט אפשרי ללמוד ולעבוד עם סינון, אבל זה מצריך קצת סבלנות , לא כל אתר נפתח מיד, צריך להגיש בקשה וכו' [ככה זה בנטפרי, לא מכיר מבפנים את הסינונים האחרים.] אפשר לומר שרוב ככל המערכות הנצרכות פתוחות, אם במיידי ואם בהגשת בקשה.
כל זה נכון לאוטומציות. לבוטים זה קצת שונה, כי רובם נבנים בוואטסאפ, ומי שאין לו, יוכל לבנות את כל הבוט אבל לא תהיה לו דרך לבדוק איך זה עובד בפועל. וכל שכן במקרים [הנדירים] של בניית בוט פייסבוק ושאר הרשתות החברתיות.
בגדול אתה צודק.אם יש לי וואצאפ ואני עובד עם נטפרי
אז לא תיהיה לי בעיה למעט במקרים של בוטים בפייבוק וכו?
ברשותך אני יסכם עם הבנתי נכון.
אם יש לי וואצאפ ואני עובד עם נטפרי
אז לא תיהיה לי בעיה למעט במקרים של בוטים בפייבוק וכו?
אתה או אחרים נתקלת במקרים כאילו שבקשו בוט בפייסבוק או דברים אחרים שלא לקחתם את העסקה או שמצאתם פתרון?
ואני אוסיף, נדרש חיבור חד פעמי לעמוד עיסקי בפייסבוק גם כדי לבנות בוט וואטסאפ. מי שחסום, יסדרו את זה בשבילו בקורס. אני אישית , הפעולות שהיה צריך להגדיר בפרופיל העיסקי של לקוחות בפייסבוק, עשיתי את זה איתם בזום, על המחשב שלהם.בגדול אתה צודק.
אף פעם אי אפשר לדעת איזה כלים נטפרי יחסום.
כמו שאמרו לפני, עבודה עם נטפרי דורשת סבלנות, ולפעמים התכתבויות איתם והסברים למה לא צריך לחסום וכד'
גם בוט בפייסבוק - אפשר לבנות אבל אי אפשר לבדוק.
אני לא יודע להגדיר את רמת הכישרון הדרושה... לא נראה לי שצריך גאונות בשביל זה...נשמע ממש מרתק
אשמח לשמוע מהמתמצאים האם המקצוע יכול להתאים לכל אחד או שצריך להיות מאוד מוכשר בשביל זה?
יש דמיון בין זה לבין נוסחאות Excel?
ואם אני לא איש שיווק לא חבל על הזמן?כמובן שבכדי להיות פרילנסר, דורש להיות בנוסף איש שיווק וזה לא שונה משאר התחומים שבהם אתה פרילנס.
אבל כמו שאמרת יש בידך מכרה זהב והרבה יותר קל למכור אותו!
כמובן שבהתחלה לא תרוויח 30K כל חודש,
אבל בקלות ניתן להגיע לפרוקייטים קטנים, של 2500 ועוד 5000 וכו'.
תעשה שיתופי פעולה עם האנשים הנכונים.ואם אני לא איש שיווק לא חבל על הזמן?
כלומר לקחת איש שיווק לכל פרוייקט?תעשה שיתופי פעולה עם האנשים הנכונים.
לא, התכוונתי שלעשות שיתופי פעולה עם אנשי אוטומציה אחרים שמטבעם נוטים יותר ליזמות וחושבים בגדול. אלו, כמה ימים אחרי שהתחילו כבר זקוקים לשותפים שיעזרו להם מרוב עומס...כלומר לקחת איש שיווק לכל פרוייקט?
ולכן תוכלו לתייג ולשאול את עשרות בוגרי הקורס...מעניין אותי ממש האם הנושא חם,
האם יש פה אנשים שלא למדו בפרוג אלא במקום אחר וגם מרגישים שזה נושא חם
(מרגיש לי שפה זה מאוד חם כי פרוג מפרסמים קורסים שרוצים שיבואו אליהם)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: