אבל ש"ס מביאה הרבה מבחוץ, מהעם שבשדות שמעריכים תורה ובני תורה ומעריצים את גדוליה, ואע"פ שלע"ע הן אינם שותומ"צ "על מלא".קצת מוזר שש''ס כל כך קטנה
לדעתי למשפחות ספרדיות [סליחה, ''מזרחיות''] יש לא פחות ילדים
מחברותיהן האשכנזיות
זה נראה כסוג של "מקדים רפואה למכה" לכל הבלה בלה שיגידו עליו. משהו בסגנון הסיסמה שהטביע טראמפ "פייק ניוז"...מסקרן אותי לדעת אם קמפיין ה"נה-נה-נה" של נתניהו יצא לו בשליפה תוך כדי ראיון, או שהיה מהלך מתוכנן מבושל מראש?
סליחה על הבורות.
שמעתי את נתניהו ונהניתי מה"נה נה נה נה נה נה" אבל לא הבנתי את מי הוא מחקה וכלפי מה זה נאמר?
כפי שהוא מציין בסוף, זה במקור מחיקוי בתוכנית סאטירה עליו.
התאפקתי עד עתה לשאול כי התביישתי שאיני מבין דבר כה בסיסי שעמישראל כולו צהל ע"ז בלי סוף, וקיויתי שבסוף אמצא איזושהיא אסמכתא לדברים ואבין במה מדובר.
אך הזמן עובר וכולם מדברים ע"כ כבקיאים ורגילים ורק אני נשאר מאחור.
החלטתי בנפשי לקיים מאמר חז"ל "ולא הביישן למד" ולהתגבר ולשאול.
אנא, אל תבוזו לי...
אם תוך יום אחד גידי משנה את האסטרטגיה שלו מקצה לקצה מה יהיה כשהוא יצטרך לקבל החלטות של ראש ממשלה???גדעון סער הוסיף: "אתה לא היריב שלנו והמשך ההתגוששות בינינו תשרת רק את נתניהו. לפיכך, היא תיפסק מצידנו, גם אם זה יהיה באופן חד-צדדי".
דעתי, זה לא שינוי אסטרטגיה, זה היה מלחמה כדי להגיע לתוצאה הזאת.אם תוך יום אחד גידי משנה את האסטרטגיה שלו מקצה לקצה מה יהיה כשהוא יצטרך לקבל החלטות של ראש ממשלה....
עד כמה שהבנתי דעת הקהל היא דווקא להפך שמי שהפסיד בינתים זה סער ולא בנטהדרך להפסיק את זה עבר במלחמת נגד שבנט יבין שהוא גם יכול להפסיד כאן.
ברגע שהמטרה הושגה אפשר לחזל"ש.
איפה ראיתם שתקווה חדשה נפגעה כאן? ממה שאני ראיתי הם אלו שהובילו כל מהלך ובנט נגרר..אכן!
בסיפור שלו עם בנט זה נראה שוב כמו הילד שהתחיל את המריבה ומהר מאד גילה שהיא יותר כואבת ממה שחשב
מעניין לדעת איך בדקת את הדעת הקהלעד כמה שהבנתי דעת הקהל היא דווקא להפך שמי שהפסיד בינתים זה סער ולא בנט
סך הכל יונית שאלה אותו על הרבה דברים שהוא לכאורה נכשל בהם בטיפול בקורונה
והוא ענה בצורת "נה נה נה נה נה נה נה" שבמקום להתמקד בהצלחה של מדינת ישראל בחיסונים וכו'
ולי נדמה שהוא רמז על פינדרוס שאמר לאבי מימרן שבוע שעבר......נדמה לי שהנה נה זה חיקוי של יונית עצמה.
"הספרדים שלומדים אצלנו לא יכולים להצביע ש"ס"אם אפשר להעלות בלי פרשנות מה גפני אמר ואיפה,
אני רואה את הפוליטיקאים מש"ס מגיבים ולא מוצא על מה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: