תודה ל @הכלבויניק על הפינוי והפתיחה מחדש.
בבקשה לשמור על האשכול עניני ככל הניתן.
כבר כתבתי:הראיון של נתניהו אצל יונית מישהו יכול להעלות אותו?
יש לי הקלטה, אך השאלה היא כיצד לדוחסה מבלי לפגום באיכותה (משקלה הנוכחי: 22.4 MB), כי מפאת כובדה אינה יכולה לעלות הֵנָּה.
ניתוח נכון.מראה שהוא לא התייבש גם לאחר 13 שנה בכיסא ראש הממשלה
בהחלט!תודה ל @הכלבויניק על הפינוי והפתיחה מחדש.
רק מזכיר: בהודעה הראשונה באשכול הכללים מוסברים היטב.בהחלט!
לאחר נעילות חוזרות ונשנות, ומחיקת הודעות רבות שאינן עומדות בכללים,
חשוב להבהיר:
ככלל, אין מקום לפוליטיקה וויכוחי השקפה ודעות אישיות בפרוג.
אשכול זה נפתח בפורום קופי, בתנאי שיהיה בעל אופי מקצועי, עם תובנות לגבי פרסום וקריאייטיב, וניתוח קמפיינים מוצלחים (יותר או פחות), שמושקעים בהם מיליוני ש"ח.
אתה מסתפק אם ניתן לכתוב הודעה מסוימת? נקוט כלל זה בידך:
כל הודעה שאינה בעל אופי מקצועי בתחום הפרסום, אין מקומה כאן!
משתמשים שיעברו על הכללים שוב, מסתכנים בהשעיה.
ברוח הדברים.. אם אפשר להעלות בלי פרשנות מה גפני אמר ואיפה, אני רואה את הפוליטיקאים מש"ס מגיבים ולא מוצא על מה.
כפי שדווח בהרחבה ב'בחדרי חרדים' על הקרב שמתנהל מאחורי הקלעים בין סיעת דגל התורה לש"ס לקראת הבחירות הנוכחיות, הבוקר (חמישי) הקרב הפך לגלוי ויצרי, בעקבות דברים שאומר יו"ר דגל התורה משה גפני, כשהוא קורא לציבור הספרדי בני התורה להצביע ליהדות התורה.
בראיון שהעניק לעיתון 'משפחה' אומר גפני, "יש הרבה בנות ספרדיות שלומדות בסמינרים אצלנו. אתם לא חושבים שמשפחה ספרדית שהבן שלה לומד אצלנו בחינוך העצמאי ואנחנו דואגים לו לתקציבים, והבת שלהם לומדת בסמינר אצלנו, האם הם לא צריכים להצביע ג'?", תוך שהוא מדגיש כי הוא מצפה גם משאר הציבור הספרדי שלומד במוסדות אשכנזים לתמוך דווקא ברשימה האשכנזית.
גפני מדגיש כי קיימים הבדלים אמיתיים בין יהדות התורה לש"ס, "יש ניואנסים שונים פעמים רבות בנושאים שונים שעומדים על סדר היום של הציבור החרדי. גם מבחינה השקפתית. נכון שבשנים האחרונות יש שיתוף פעולה בינינו לבין ש"ס. יש שיתוף פעולה, והוא חיוני וחשוב לטובת כל הצדדים. אבל יש הבדלים, ומי שמכיר את העבודה שלנו בכנסת, מי שמכיר את העבודה בממשלה, יש הבדלים השקפתיים בין ש"ס לבין יהדות התורה", הוא אומר.
"הראייה", מציין גפני, "למה רוצים לשלוח תלמידים למוסדות שלנו, למה אברכים רוצים לבוא וללמוד אצלנו, הסיבות הן מאוד ברורות ואני לא מתכוון להרחיב בזה". אך כשהמראיינים ביקשו הרחבה, השיב גפני; "אני לא רוצה להרחיב, כי אנחנו עובדים בשיתוף פעולה. אני לא רוצה להפוך את זה לנושא".
ב'בחדרי חרדים' דווח מאז היציאה לבחירות על הקרב הצפוי, תחילה היה זה כשהשר אריה דרעי הציג את עצמו כמי שטיפל לבדו בכל תקופת הקורונה בנושאים הדתיים, וביהדות התורה זיהו תזוזה של בוחרים לש"ס, כך שכבר לפני חודש וחצי דיווחנו כי ביהדות התורה ינסו לחדד את ההבדלים בינם לבין ש״ס.
עוד דיווחנו בשבוע שעבר כי בדגל התורה חוששים מזליגה של עשרות קולות בני התורה הספרדים מקהילות 'המרביצי' בעקבות זעם שלא מונה נציג מטעם למועצת גדולי התורה בסבב המינויים בחודש כסליו.
כך או כך, בש"ס קיבלו הוראה הבוקר שלא להגיב לדבריו של גפני, בראיונות שהעניקו הבוקר נציגי המפלגה הם הבהירו כי קיבלו הוראה לשתוק למרות ש"יש להם הרבה מה להגיב".
חבל שיאיר לוי סתם נשבע לשקר!
לפי הנראה, יש יותר קוים משותפים בין הראיונות הללו מלקודמם.שמא ניתן להשוות את הראיון הנוכחי לזה שלפני שנה וחצי (ט"ו אלול תשע"ט), באותו האולפן, למיסיס ר. מצליח.
לי זה עשה קצת רושם לא אמיתי.יו”ר כחול לבן, בני גנץ, התראיין לפרשן חדשות 12 אמנון אברמוביץ’ והטיח בו מלים קשות.
“אני מאוד כועס עליך. מה שעשיתם לי בשנתיים האחרונות, חבל על הזמן. פגעתם לי במשפחה, פגעתם לי בשמי הטוב, פגעתם בי באופן אישי”.
ומה עוד יש להוסיף????בני גנץ לאמנון אברמוביץ': "אני מאוד כועס עליך" • צפו | המחדש
מדוע כועס יו"ר כחול לבן בני גנץ על הפרשן אמנון אברמוביץ, שיחה קשה התנהלה בין השתיים מול המצלמותhm-news.co.il
הפעם הם בעצם החליטו לעשות קמפיין יותר מיינסטרים בלי מסרים שיעוררו חמת זעם של חלקים בציונות הדתית ובכלל בציבור החילוני.
איך אמרו באחד הzoomים לפעילים?הפעם הם בעצם החליטו לעשות קמפיין יותר מיינסטרים בלי מסרים שיעוררו חמת זעם של חלקים בציונות הדתית ובכלל בציבור החילוני.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: