אסטרטגיה ניתוח קמפיינים לבחירות

מצב
הנושא נעול.

הכלבויניק

מנהל האתר
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
התגובות הספינים והסיכויים
להקמת ממשלה ע"י גנץ בתמיכת הערבים

איילת שקד: ‏
השנאה של שלושת הרמטכ״לים לנתניהו מעבירה אותם על דעתם אם הם מוכנים לשתף פעולה עם תומכי טרור ואנשים שלא מאמינים במדינה יהודית ודמוקרטית, במקום להקים ביחד ממשלה ציונית.

מירי רגב:
גנץ גם חשבון אתה לא יודע, הרוב היהודי ציוני בחר בנתניהו, לא בך. תתבייש לך, אתה מוכר את המפעל הציוני יהודי לטובת הכיסא שלך. שיקרת לבוחרים ערב הבחירות, אתה הולך לשבת עם טיבי. רמטכ״ל לשעבר תלוי בתומכי טרור, גרמת לערפאת לחייך מהקבר.

יואב קרקובסקי:
עכשיו תהייה - למה כל כך זעמו בכחול לבן על עמיר פרץ שחשף את התוכנית לממשלת מיעוט בסוף השבוע שעבר? הרי עכשיו זה מה שיהיה כאן - אם בני גנץ חפץ להיות ראש הממשלה.

ריבלין בטויטר: ‏סיכום ותרגום הצהרות הערב. גנץ: נקים ממשלה בתמיכת המאוחדת. נתניהו: מה שאני לא יכול למנוע בכנסת אנסה למנוע באמצעות דה לגיטימציה בדעת הקהל.

יאיר נתניהו:
במידה וממשלת גנץ-מרצ-ליברמן-ערבים לא תשרוד מספיק זמן כדי להשמיד את המדינה , זה יהיה הדבר הטוב ביותר שקרה לימין בעשורים האחרונים!

עמית סגל:
להקים ממשלה עם המשותפת = מהלך עתיר סכנות אך בסיומו מתיישבים בבלפור. להודיע כמעט במפורש שאתה רוצה להקים ממשלה עם המשותפת אפילו בלי לדבר איתם = מהלך עתיר סכנות ללא שום רווח.

טופז לוק: ‏
חלמתי ששמעתי את בני גנץ נאבק בהסתה אמיתית של המשותפת נגד חיילי צה״ל ואז נזכרתי שהוא התגאה שסיכן את חיילי גולני.

יוסי אליטוב:
שבוע טוב. תנו לי הסבר איטלגנטי אחד, מה מונע מביבי וגנץ להקים ממשלת אחדות על בסיס מתווה הנשיא, פלוס מינוס. הרי אם גנץ ולפיד היו מאפסנים את האגו בסבב הקודם, גנץ כבר היה ראש הממשלה. מה הרעיון לדחוף בכוח למלחמת אחים. מישהו מבין את משמעות הרוחב של האירוע.

ינון מגל:
הלכו 2,250,000 איש ואישה לקלפיות והצביעו בעד מועמד כשהם יודעים שיש לו כתב אישום. מה עושים בשמאל? מחוקקים חוק שיפסול את אותו מועמד. על ליברמן אני לא מתפלא. גם לא על הערבים. בעצם גם לא על השמאל.

אריה ארליך:
‏הדבר הטוב ביותר שיכול לקרות לימין - הוא שבני גנץ יקים את הממשלה שיועציו מתכננים. מהימין נדרש רק לשבת בשקט בצד, ולא להפריע.

יעקב רבלין בתגובה להנ"ל:
אתה טועה אריה. דווקא בגלל שהם יודעים שימי הממשלה שלהם ספורים. גג שלושה ארבעה חודשים הם ינצלו את ימי הרוב שלהם לסדרת חוקים שישנו את פני המדינה. לטובת הערבים ולחיסול החיים החרדים במדינה.

שמעון ריקלין:
שבוע טוב להאוזר והנדל. אמרתם שאתם ימין ערכי ואידאליסטי. ובגלל זה הצדקתם את השנאה שלכם לנתניהו. ועכשיו המבחן שלכם: האם התכוונתם למה שאמרתם ותסרבו למעשה הלא ציוני בהסתמכות על תומכי מחבלים להקים ממשלה בישראל. או שתמנעו או תתמכו, ובכך תוכיחו שלא ערכיות ולא ימניות הניעה אתכם. תתעוררו.

דפנה ליאל:
אחת האופציות שנשקלות: ממשלה זמנית שתכלול רק את כחול לבן והעבודה. המפלגות שיהיו בחוץ יקבלו הישגים אידיאולוגים משמעותיים כמו חוקים ליברלים וכו. הממשלה תוגדר כממשלת חירום ותשאיר את הדלת פתוחה למפלגות מבלוק הימין לאמור ״אם ככ מפריע לכם שיש ממשלה שנשענת על המשותפת, אתם מזומנים להצטרף בכל שלב.״

דפנה ליאל:
המסקנה של הערב הזה: גנץ של סבב ג׳ אינו גנץ של סבב א׳ וב׳. חותר לממשלת מיעוט מלא מלא.
הפעם- לא גנץ ולא נתניהו קוראים זה לזה לשבת לשולחן. אפילו להצגה כבר אין להם כח.

אריק בנדר: ‏
סיעת הרשימה המשותפת תתכנס מחר בכפר קאסם לדון בתוצאות הבחירות ועמדותיה בנושא המלצה לנשיא ותמיכה מבחוץ בממשלה בראשות גנץ.

עמית סגל: ‏
צביקה האוזר טרח להבהיר מיד שלא יישב עם ביבי. אבל עד לרגע זה הוא ממשיך לא לשלול את האפשרות שיהיה בקואליציה על קולות טיבי וחבריו.

ספי עובדיה ב׳ערוץ 13׳:
אצל השותפים הפוטנציאלים של גנץ לממשלת מיעוט נצבר לא מעט תסכול. מקורבים לעמיר פרץ ולאיימן עודה אומרים: "גנץ יכול בזכותנו תוך שבועיים להפוך להיות ראש ממשלה, אבל הוא עדיין מהסס ומחכה - אפשר להחמיץ את ההזדמנות בגלל ההיסוס הזה"

ח"כ אסף זמיר מכחול לבן:
מעריך בשבת תרבות במודיעין: גנץ ישביע הפעם ממשלה. נזמין את כל המפלגות ומי שלא יצטרף יצטרך לתת תשובות. מה שבטוח- כחול לבן לא תשב תחת הליכוד.

עמית סגל:
זה מסר לאוזני ליברמן וגנץ. גם אם תקימו ממשלת מיעוט אשאר יור האופוזיציה. אני רק תוהה מה קורה אם החוק שיעבירו ימנע מנאשם גם כהונה כיור האופוזיציה.

ראש הממשלה נתניהו:
אני רוצה להבטיח לכם - אני לא הולך לשום מקום. אני נשאר.

עוד מנתניהו:
הציבור יתחשבן היטב עם מי שיפר את הבטחותיו. בשעה שהם פועלים וזורקים את העקרונות שלהם לפח נגד רצון הבוחר - אנחנו ממשיכים לפעול למען המדינה, למען כל המדינה.

עוד מנתניהו:
״איתמר בן גביר פנה אליי ערב הבחירות אני מוכן להוריד את המועמדות שלי ולתמוך בליכוד התנאי שלו היה תפילות בהר הבית ואמרתי ״יש דברים שאני לא עושה כדי לנצח את הבחירות אני לא אעביר את המזרח התיכון״.
הבחירות הן ניצחון מזהיר לימין. גנץ וליברמן מנסים לבטל את הכרעת הבוחר באמצעים צינים. הם אומרים- נתניהו גם היה עושה הכל כדי לנצח, ואני אומר- לא. לא הסכמתי לתנאי של בן גביר לאשר תפילות יהודים בהר הבית

ח"כ ‏עופר שלח מ'כחול לבן:
״אנחנו מוכנים להקמת ממשלה בתמיכת המשותפת״

מיכאל שמש:
‏בכחול לבן הודיעו על עוצר ראיונות.

עוד מעמית סגל:
גם הערב, מעבר לכל הספינים, הברירה האמיתית היא: אחדות - או בחירות רביעיות.

משך

מהמשתמשים המובילים!
פרסום וקופי
צילום מקצועי
יוצרי ai
והנה התגובות...
יאיר שרקי:
הבחירה של איווט לחשוף את מניעיו האמיתיים מלמדת שלפחות הוא משוכנע שלא יהיו בחירות רביעיות
עמית סגל:
מודה שלא הבנתי כ"כ את ההיגיון של ליברמן לחשוף את הכעס שלו על נתניהו. הרבה יותר נוח להעמיד את המחלוקת על הצד האידיאולוגי.
@הכלבויניק תודה רבה על כל המובא לעיל

שתי התשובות הללו משכו את תשומת ליבי
התשובה לצערי מאוד פשוטה:
ליברמן מבין שלא נותרה שום ברירה רק ממשלת שמאל (ובמקביל הפלתו של נתניהו)
ולכן לא אכפת לא שייחשף העניין!
ולכן זה אמור להדאיג מאוד. החשיפה מוכיחה שלא נשארה שום אופציה.

משך

מהמשתמשים המובילים!
פרסום וקופי
צילום מקצועי
יוצרי ai
אהבתי את התגובה של יאיר נתניהו:
במידה וממשלת גנץ-מרצ-ליברמן-ערבים לא תשרוד מספיק זמן כדי להשמיד את המדינה , זה יהיה הדבר הטוב ביותר שקרה לימין בעשורים האחרונים!

היא לא עונה על כלום -אבל עוקצת מצויין!

הכלבויניק

מנהל האתר
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
היא לא עונה על כלום -אבל עוקצת מצויין!
עקיצה, אולי.
אבל חכם גדול, הוא ודאי לא.
התפוח נפל רחוק הפעם...

מספיק לחשוב למשל על מה שאמר
יעקב רבלין בתגובה להנ"ל:
אתה טועה אריה. דווקא בגלל שהם יודעים שימי הממשלה שלהם ספורים. גג שלושה ארבעה חודשים הם ינצלו את ימי הרוב שלהם לסדרת חוקים שישנו את פני המדינה. לטובת הערבים ולחיסול החיים החרדים במדינה.
כדי להבין כמה אנחנו באמת בסכנה!

זו לא בדיחה
אם הם יקימו ממשלה בתמיכת ליברמן והערבים
דבר ראשון הם יעבירו חוקים רבים, שיש להם הסכמה עליהם
וביניהם הרבה מהבטחות הבחירות שלהם על שבת, גיור, כותל, ועוד
(לגבי הגיוס הם לא יוכלו לעשות כלום בתמיכת הערבים)
אח"כ הממשלה תיפול, וגנץ יגיע למערכת הרביעית כרוה"מ ועם הישגים שקיים הבטחות לבוחרים ושהצליח להפיל את ביבי
זה יקפיץ אותו בהרבה, זה בטוח.

נערך לאחרונה ב:

משך

מהמשתמשים המובילים!
פרסום וקופי
צילום מקצועי
יוצרי ai
? - עריכה!

גנץ יגיע למערכת הרביעית כרוה"מ ועם הישגים שקיים הבטחות לבוחרים ושהצליח להפיל את ביבי
זה יקפיץ אותו בהרבה, זה בטוח.
הזוי שהתרחיש הזה נראה לי הגיוני יותר ויותר.
השאילה איפה ליברמן במשוואה הזו? נראה שגם הוא שרוף?

אביר88

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
יעקב ריבלין: ‏
בהקשר לחשיפה של דנה וייס על ליברמן. דבר אחד חייב להיות ברור. אצל ליברמן מעולם לא היו הדלפות משיחות סגורות עם מקורבים. החשאיות שם היא ברזל ובאופן כללי הוא לא משוחח עם מקורבים. מדובר בהעברת מסר ישיר של ליברמן עצמו לציבור בוחריו התמהים על מהלכיו.
בועז גולן:
על פי הפרסום ב-12, ליברמן בעצם מודה ששיקר את בוחריו וכל הקמפיינים שלו היו המצאה מאחורי המטרה היחידה - להפיל את נתניהו ממניע אישי בלבד. ראש מפלגה שפועל ממניע אישי ולא סיפר זאת מעולם לבוחריו. מדהים. הונאה של ממש. אם הדבר אינו נכון - בוא נראה את ליברמן מכחיש.
קשה להבין:
יש עניין שבוחריו ידעו מהסוד?
או שצריך היה להמשיך לשתוק?

yonatanr

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
קשה להבין:
יש עניין שבוחריו ידעו מהסוד?
או שצריך היה להמשיך לשתוק?
כנראה שליברמן כבר החליט שלאחר שתי מערכות בחירות, הבוחרים שלו מונחים בכיסו, ובשביל להבהיר לגוש הימין שאין שום סיכוי לעריקה תחת ביבי, ומאידך יש סיכוי לחבירה לגוש אם ביבי יעוף החוצה [ואז יתכן שכמה מנדטים יחזרו אליו] - הוא מוציא הקלטה שאומרת שיש לו אינטרס אישי נגד ביבי, ולא יעזור כלום עד שהאחרון ילך הביתה.

אביר88

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
כנראה שליברמן כבר החליט שלאחר שתי מערכות בחירות, הבוחרים שלו מונחים בכיסו,
טוב שכתבת כבר החליט, לא מאמין שהבוחרים יעזו להמרות את פיו אחרי החלטה שכזו..
אבל עדיין לא כ"כ נראה לי שזה יוסיף לו קולות, ואפילו הגיוני שזה ידלדל לו את הבייס שלו (בכפוף לשימוש נכון ע"י הליכוד)
והבחירות כידוע, מעבר לפינה.
ובשביל להבהיר לגוש הימין שאין שום סיכוי לעריקה תחת ביבי,
איך זה מבהיר כך לימין?
הוא מוציא הקלטה שאומרת שיש לו אינטרס אישי נגד ביבי, ולא יעזור כלום עד שהאחרון ילך הביתה.
דווקא לא נראה לי שהליכודניקים פתאום יאהבו אותו אחרי כזה סיפור,
מאמין ש'יתנו' לו ללכת עם השמאל כדי לשרוף אותו סופית...

yonatanr

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
איך זה מבהיר כך לימין?
אם היה מדובר באידיאולוגיה, כמו שהוא הצהיר כל הזמן, אולי היה אפשר לכופף קצת את חוק הגיוס, או להכריז על סטטוס קוו כזה או אחר, ולנסות למשוך על ידי זה את ליברמן.
ברגע שמדובר בתאוות נקם אישית, על דברים ש'לא סולחים עליהם אפילו ביום כיפור', אין שום סיכוי לשבת תחת ביבי. סוף פסוק.
דווקא לא נראה לי שהליכודניקים פתאום יאהבו אותו אחרי כזה סיפור,
מאמין ש'יתנו' לו ללכת עם השמאל כדי לשרוף אותו סופית...
הליכודניקים אכן 'שרופים' על ביבי, במצב שינסו להעביר חוק שהוא יוכל לכהן כראש ממשלה גם מהכלא.
השאלה אם יהיו כמה חברי כנסת מבפנים, עם ראש על הכתפיים, שיבינו שזה הסיכוי האחרון של גוש הימין.

אביר88

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
ברגע שמדובר בתאוות נקם אישית, על דברים ש'לא סולחים עליהם אפילו ביום כיפור', אין שום סיכוי לשבת תחת ביבי. סוף פסוק.
מדובר בח"כ אחד סה"כ!
ישנם עוד 61 ח"כים בגוש הזה..
אגב, יש סיכוי שאפילו אחד הגמדים תחתיו - ימרוד אחרי הסקופ הזה...
השאלה אם יהיו כמה חברי כנסת מבפנים, עם ראש על הכתפיים, שיבינו שזה הסיכוי האחרון של גוש הימין.
סיכוי למה?
הרי כולם טוענים שהממשלה לא תחזיק מעמד חצי שנה.
ישבו בצד בשקט, יתנו למפלגת הבלגנץ ליפול לבד,
יתארגנו על עצמם בינתיים,
ויחזרו בסיבוב הבא עם כוחות מחודשים.

yonatanr

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
סיכוי למה?
הרי כולם טוענים שהממשלה לא תחזיק מעמד חצי שנה.
ישבו בצד בשקט, יתנו למפלגת הבלגנץ ליפול לבד,
יתארגנו על עצמם בינתיים,
ויחזרו בסיבוב הבא עם כוחות מחודשים.
בינתיים הוכח שגם כשביבי מגיע מעמדת ראש הממשלה, ומפעיל את כל קסמיו ולהטוטיו כדי להביא את מצביעיו לקלפי, הוא לא מצליח לעבור את ה-61 מנדטים.
עכשיו, גם אם בעוד שנה נלך לבחירות נוספות, הרי שבני גנץ יהיה ראש ממשלת המעבר, וביבי יהיה ח"כ פשוט - מקסימום יו"ר האופוזיציה - ששקוע עד מעל ראשו במשפטו. ומטבע הדברים במשפט יש הפתעות וגילויים נוספים, שהתקשורת תשמח מאד לפרסם.
אתה באמת חושב שיש לגוש הימין סיכוי לנצח במצב כזה? כשבחירות ועוד בחירות יביאו להמשך שלטונו של גנץ?

אביר88

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
אכן!
כחול לבן תעשה לבד את העבודה,
כשסופסוף יתנו להם את המושכות - כולנו ניווכח ביכולת ההנהגה שלהם
(שפשוט לא קיימת! "רק לא ביבי" לא יכול להנהיג מדינה באמת!)
ואז, הימין -שהוא כידוע הרוב במדינה- יעלה בחזרה לשלטון (עם או בלי ביבי)

למה תשאל לשמי

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
חוק יסוד כבוד האדם וחירותו - החוק הידוע שכל היפי נפש משתמשים ומנפנפים בו בלי סוף,
עבר ב32 מול 21 סה"כ! (....)
יש לציין שהחוק הזה עבר במסגרת של ממשלת מעבר, ההגבלות שיש על התקופה הזו היא המצאת היועמ''ש. כך שמעתי מהמשפטנים עו''ד שמחה רוטמן ועו''ד מיכאל דבורין.

למה תשאל לשמי

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
עברתי על הנאום של גנץ בצורה עיונית:
- מלל מוכן כמובן, אבל מצויין. תשובות לשאלות הפוליטיות הבוערות (משבר הקורונה וכדו' וכמובן תקיפה של בנימין נתניהו.
- שפת גוף יש לו עדיין במה להתקדם ;))) אבל הרבה יותר טוב!
- מוביל את סדר היום.
- לא נגרר ולא מזכיר אפילו ברמז את המריבות הפנימייות במפלגה.

אכמ''ל. בקיצור התקדמות! חייבים להתקדם :p
איאיזה באסה, אם הוא ידע לדבר לא יהיה אפשר לצחוק עליו.:(:eek:

yonatanr

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
יש לציין שהחוק הזה עבר במסגרת של ממשלת מעבר, ההגבלות שיש על התקופה הזו היא המצאת היועמ''ש. כך שמעתי מהמשפטנים עו''ד שמחה רוטמן ועו''ד מיכאל דבורין.
זוהי פסיקה של בית המשפט העליון משנת 2005, לפיה 'ממשלה שכזו, שאינה נהנית מאמון הכנסת, מחויבת "באיפוק בהפעלת סמכויותיו לגבי כל אותם עניינים שאין כורח ודחיפות מיוחדת לפעול בהם בתקופת המעבר".
החוק הנ"ל עבר בשנת 1992.

yonatanr

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
אכן!
כחול לבן תעשה לבד את העבודה,
כשסופסוף יתנו להם את המושכות - כולנו ניווכח ביכולת ההנהגה שלהם
(שפשוט לא קיימת! "רק לא ביבי" לא יכול להנהיג מדינה באמת!)
ואז, הימין -שהוא כידוע הרוב במדינה- יעלה בחזרה לשלטון (עם או בלי ביבי)
אני מוכן להבטיח לך כבר עכשיו, שאכן כחול לבן תהיה אפס מוחלט בהנהגת המדינה - אם רק תקרא את העיתונים הנכונים.
עוד לפני שלפיד נהיה שר האוצר, יכולתי להבטיח לך שהוא יהיה 'שר האוצר הכושל ביותר בתולדות מדינת ישראל'. כן, כי כך יתד נאמן צריך לפמפם לקוראיו.
אבל כחלון, שחילק מיליארדים בלי חשבון, והביא את המשק לגרעון נוראי - הוא שר אוצר טוב, אלא מה. הרי הוא בצד שלנו.
איך אמר לי מישהו - מה זו ממשלת שמד? ממשלה שהמפלגה שלי לא נמצאת בתוכה...

כנפיים

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
לגבי הסרטונצ'יק האחרון--

אם יש משהו שמערכת הבחירות הזו הצליחה לעשות, זה לגרום לכולנו להפסיק להבדיל בין קמפיין שכנוע, וטענות רלוונטיות על הצד השני, לבין ירידה ודריסת מועמדים, לגופו של אדם לחלוטין.

בהחלט יש צד לומר שחוסר הרהיטות של גנץ הוא טענה רלוונטית,
אבל במחילה, מתוך נאום שלם, לתפוס בנאדם על המילה היחידה שהוא טעה בה ומיד תיקן את עצמו... נו, באמת.

זה יכול לקרות לכל אחד, וקרה לא אחת לביבי.

נראה לי שזה המקום של יהודים מאמינים להיזכר בערכים שלהם.

עריכה: לחלוטין מזכירה את זה גם לעצמי. הייתי שותפה פעילה בעניין, אבל מרגיש לי שהגזמנו.

נערך לאחרונה ב:
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  8  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה