מודיעין עילית: כולם ירדו כולל אחוז ההצבעה רק ש"ס עלתה בכמעט 300 קולות בזמן שהיא לא פרסמה שם בכלל!מישהו אמר לי ש ג' ושס ירדו באפן רציני בקולות בבני ברק והריכוזים החרדים ורק עלו בציונות הדתית למישהו יש נתונים על זה לאמת או להכחיש.
ואם כן פרשנות על זה
וכן חברים הגיע הזמן לסכם את הקמפינים ומסקנות ופרשנות על זה הרי הגיע הזמן להתכונן לבחירות מועד ד'
מודיעין עילית: כולם ירדו כולל אחוז ההצבעה רק ש"ס עלתה בכמעט 300 קולות בזמן שהיא לא פרסמה שם בכלל!
?שס עלו ג' ירדו תסתכל באתר של ועדת הבחירות.
וזה קרה כי ג' נכנסו למערכת הבחירות האלו עם גרעון והם בקושי השקיעו במערכת הבחירות האלה ,לא היה שום שלטי חוצות לא קליפים שמתקרבים לשס וזה נקרה אחד הקמפינים הכי גרועים של מערכת הבחירות הזו.
כנראה שזה לא כ"כ נכון!מישהו אמר לי ש ג' ושס ירדו באפן רציני בקולות בבני ברק והריכוזים החרדים ורק עלו בציונות הדתית למישהו יש נתונים על זה לאמת או להכחיש.
ואם כן פרשנות על זה
וכן חברים הגיע הזמן לסכם את הקמפינים ומסקנות ופרשנות על זה הרי הגיע הזמן להתכונן לבחירות מועד ד'
צריך להעביר לאשכול של הדקדוק.
אשכול מחזיקה?
לא יפה
כל הקלפיות משם כבר נמצאות במנין הקולות הספורים?מודיעין עילית: כולם ירדו כולל אחוז ההצבעה רק ש"ס עלתה בכמעט 300 קולות בזמן שהיא לא פרסמה שם בכלל!
נראה לי קצת נסחפת.אפשר לסכם את האירועים בימים האחרונים שכחול לבן עושים לעצמם נזק יותר ממה שביבי עם כל ההקלטות עשו להם.
וואו!!גנץ יוצא שקרן גדול...
מה הכוונה "על טיקט החוק הזה"? אחרי שהוא יעבור?3 אם הולכים לבחירות על טיקט החוק הזה הליכוד יקבל לפחות 40 מנדטים תדבר אתם ותראה שיוצא לליכודניקים אש מהעינים.
ברור שלפחות בבחירות לאחרי הפלת ביבי מהמירוץ ע"י החוק המדוברמה הכוונה "על טיקט החוק הזה"? אחרי שהוא יעבור?
אז - ביבי כבר יצא מהמשוואה, וזו הרי האג'נדה היחידה של המפלגה הזו, זה אומר שהיא תנצח..
מצד שני, כבר לא יהיה לה שום זכות קיום לאחמ"כ.
"אש מהעינים" -לא מביא שלטון!
קולות, והרבה - כן!
לא יודע, כבר שום דבר לא ברור..ברור שלפחות בבחירות לאחרי הפלת ביבי מהמירוץ ע"י החוק המדובר
הליכודניקים יצביעו ברגליים!
כן?וחוץ מזה אח"כ יהיה אפשר לבטל את החוק ע"י רוב מחדש של קואליצייה ימנית ואז ביבי יחזור...
לא.לא יודע, כבר שום דבר לא ברור..
אם ביבי לא במשוואה, כבר אין מי שיוציא אותם (פיזית) להצביע,
וממש לא בטוח שהליכוד יצליח לשחזר בעשור הקרוב את המספרים ההזויים האלו.
כן?
ככה זה עובד??
אני בספק!
נראה לי פרוצדורה מאוד סבוכה, עם טונות של לחצים תקשורתיים/סמולאניים/משפטיים/....
נראה שסיכויים קלושים שכל גוש הימין ימשיך להתאבד על ביבי רק כדי להחזיר אותו מהמתים שוב.
ומי יוביל בינתיים? גדעון סער?!
ואז כשיעבירו את החוק הוא יפנה את מקומו בחזרה למלך?!......
אז לא הבנתי את זה:בבחירות לאחרי הפלת ביבי מהמירוץ.... הליכודניקים יצביעו ברגליים!
מה יעזור להלחם? במה?? במי?לא בטוח שבנימין נתניהו יפסיק את דרכו הפוליטית אלא יילחם על זה.
טוב, זה ברור!אבל לחשוב שהאופציה שהוא (ביבי) יפרוש בקלות לא נראית לי בכלל!
שתי התמיהות הראשונות נפתרות ע"י הקביעה השלישיתצר לי, אני קצת מתקשה...
אמרת ש:
אז לא הבנתי את זה:
מה יעזור להלחם? במה?? במי?
החוק עבר, ואין לו כל אפשרות להיות רוה"מ!
אז מה הסיכוי שהוא ינצח בפריימריז, כאשר ברור שהמפלגה לא הולכת להוביל את המדינה איתו?
טוב, זה ברור!
הבן אדם יצוק מחומר אחר, כמו הצפרדע במצרים...
זה כבר הימורים!(פוליטיקה אינה מורכבת רק מראשות הממשלה - למרות שלפעמים נראה שביבי חושב ככה )
אבל לנטוש את המערכה ואת המערכת זה ודאי לא מה שהוא יעשה!!!
לא בטוח שזה היה באמת משנה את המצב, אבל עצוב חוסר האחריות של האיש ה'אידיאולוגי'!'ווינט': עפ"י תוצאות הבחירות, במידה ואיתמר בן גביר היה פורש מהמירוץ, ולפחות חצי מהקולות שקיבל היו ניתנים לליכוד ולימינה יחד - הליכוד היה זוכה ב-37 מנדטים ע"ח כחול לבן, וגוש הימין היה עומד על 59.
מרגיז בהחלט - אבל מילה זה מילהלא בטוח שזה היה באמת משנה את המצב, אבל עצוב חוסר האחריות של האיש ה'אידיאולוגי'!
אבל לפי התחשיב בטבלה הזו:
לשס חסרים עוד 4555 למנדט נוסף,
לג' חסרים 8057.
כ20,000 קולות האיש זרק לפח.
זה נראה לי כמו 60/60?!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: