אסטרטגיה ניתוח קמפיינים לבחירות

מצב
הנושא נעול.

אמסוני

משתמש פעיל
מישהו אמר לי ש ג' ושס ירדו באפן רציני בקולות בבני ברק והריכוזים החרדים ורק עלו בציונות הדתית למישהו יש נתונים על זה לאמת או להכחיש.
ואם כן פרשנות על זה

וכן חברים הגיע הזמן לסכם את הקמפינים ומסקנות ופרשנות על זה הרי הגיע הזמן להתכונן לבחירות מועד ד'

חיה קפ.

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
אפשר לסכם את האירועים בימים האחרונים שכחול לבן עושים לעצמם נזק יותר ממה שביבי עם כל ההקלטות עשו להם.
1 גנץ יוצא שקרן גדול שאמר שלא ישב עם הערבים והנה זה הולך להיות (תראו כבר כמה מצביעים מרכזיים שלהם תוקפים את בוגי).
2 החוק שהוא רוצה להעביר זה חוק לא מוסרי ואני מאמין שיהיה הרבה מצביעים שיכעסו עליו.
3 אם הולכים לבחירות על טיקט החוק הזה הליכוד יקבל לפחות 40 מנדטים תדבר אתם ותראה שיוצא לליכודניקים אש מהעינים.

משתדל להיות פשוט

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
מישהו אמר לי ש ג' ושס ירדו באפן רציני בקולות בבני ברק והריכוזים החרדים ורק עלו בציונות הדתית למישהו יש נתונים על זה לאמת או להכחיש.
ואם כן פרשנות על זה

וכן חברים הגיע הזמן לסכם את הקמפינים ומסקנות ופרשנות על זה הרי הגיע הזמן להתכונן לבחירות מועד ד'
מודיעין עילית: כולם ירדו כולל אחוז ההצבעה רק ש"ס עלתה בכמעט 300 קולות בזמן שהיא לא פרסמה שם בכלל!

נערך לאחרונה ב:

חיה קפ.

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
שס עלו ג' ירדו תסתכל באתר של ועדת הבחירות.
וזה קרה כי ג' נכנסו למערכת הבחירות האלו עם גרעון והם בקושי השקיעו במערכת הבחירות האלה ,לא היה שום שלטי חוצות לא קליפים שמתקרבים לשס וזה נקרה אחד הקמפינים הכי גרועים של מערכת הבחירות הזו.

משתדל להיות פשוט

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
בני ברק: יהדות התורה עלתה בכ500, ש"ס בכמעט 1000, המפלגות הימניות של הגוש ירדו, שמאל ליברמן עלו בקצת.

משתדל להיות פשוט

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
מודיעין עילית: כולם ירדו כולל אחוז ההצבעה רק ש"ס עלתה בכמעט 300 קולות בזמן שהיא לא פרסמה שם בכלל!
שס עלו ג' ירדו תסתכל באתר של ועדת הבחירות.
וזה קרה כי ג' נכנסו למערכת הבחירות האלו עם גרעון והם בקושי השקיעו במערכת הבחירות האלה ,לא היה שום שלטי חוצות לא קליפים שמתקרבים לשס וזה נקרה אחד הקמפינים הכי גרועים של מערכת הבחירות הזו.
?

משתדל להיות פשוט

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
ואם כן פרשנות על זה

כנראה שזה לא כ"כ נכון!

למדן וידען

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
קשה להאמין שהיעדר פרסום מזיק בריכוזים מובהקים.

במהלך יום הבחירות דווח בסביבות 12+ בצהרים על תורים של מעל חצי שעה בקלפיות במודיעין עילית.

מאמין שזה משהו שבהחלט יכול להזיק.
אנשים תיכננו יציאה עם הילדים, המתינו יותר מדאי זמן/ראו את התורים הארוכים, ויצאו לדרכם.
לחץ הילדים וההזדמנות לצאת חזק יותר מכל פרסום גם לו היה.

חושב שבמקומות כאלו צריך לפעול להכפיל את הקלפיות.

אישית שמעתי על קריית גת באיזור החרדי היו ג"כ תורים בסביבות 10 של מעל חצי שעה, זה מתסכל ומבריח.
רק שהילדים (הבנים עכ"פ במוסדות הפטור) חוזרים רק בסביבות 1 בצהרים אז אנשים המתינו עם כל הקושי..

א.ר.ז.

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
כל הקלפיות משם כבר נמצאות במנין הקולות הספורים?
מעניין אם נכון הרושם שהקלפיות המחכות להחלטת 'טוהר בחירות' מגיעות משם.
עוד שיטה להוריד קולות למפלגות יעודיות.

אביר88

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
אפשר לסכם את האירועים בימים האחרונים שכחול לבן עושים לעצמם נזק יותר ממה שביבי עם כל ההקלטות עשו להם.
נראה לי קצת נסחפת.
חוצמיזה עד הבחירות יעברו עוד איזה 4 חוד', כולם ישכחו...
גנץ יוצא שקרן גדול...
וואו!!
3 אם הולכים לבחירות על טיקט החוק הזה הליכוד יקבל לפחות 40 מנדטים תדבר אתם ותראה שיוצא לליכודניקים אש מהעינים.
מה הכוונה "על טיקט החוק הזה"? אחרי שהוא יעבור?
אז - ביבי כבר יצא מהמשוואה, וזו הרי האג'נדה היחידה של המפלגה הזו, זה אומר שהיא תנצח..
מצד שני, כבר לא יהיה לה שום זכות קיום לאחמ"כ.

"אש מהעינים" -לא מביא שלטון!
קולות, והרבה - כן!

משך

מהמשתמשים המובילים!
פרסום וקופי
צילום מקצועי
יוצרי ai
מה הכוונה "על טיקט החוק הזה"? אחרי שהוא יעבור?
אז - ביבי כבר יצא מהמשוואה, וזו הרי האג'נדה היחידה של המפלגה הזו, זה אומר שהיא תנצח..
מצד שני, כבר לא יהיה לה שום זכות קיום לאחמ"כ.

"אש מהעינים" -לא מביא שלטון!
קולות, והרבה - כן!
ברור שלפחות בבחירות לאחרי הפלת ביבי מהמירוץ ע"י החוק המדובר
הליכודניקים יצביעו ברגליים!
ולו בתור נקמה. וחוץ מזה אח"כ יהיה אפשר לבטל את החוק ע"י רוב מחדש של קואליצייה ימנית ואז ביבי יחזור...

אביר88

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
ברור שלפחות בבחירות לאחרי הפלת ביבי מהמירוץ ע"י החוק המדובר
הליכודניקים יצביעו ברגליים!
לא יודע, כבר שום דבר לא ברור..
אם ביבי לא במשוואה, כבר אין מי שיוציא אותם (פיזית;)) להצביע,
וממש לא בטוח שהליכוד יצליח לשחזר בעשור הקרוב את המספרים ההזויים האלו.
וחוץ מזה אח"כ יהיה אפשר לבטל את החוק ע"י רוב מחדש של קואליצייה ימנית ואז ביבי יחזור...
כן?
ככה זה עובד??
אני בספק!
נראה לי פרוצדורה מאוד סבוכה, עם טונות של לחצים תקשורתיים/סמולאניים/משפטיים/....

נראה שסיכויים קלושים שכל גוש הימין ימשיך להתאבד על ביבי רק כדי להחזיר אותו מהמתים שוב.
ומי יוביל בינתיים? גדעון סער?!
ואז כשיעבירו את החוק הוא יפנה את מקומו בחזרה למלך?!......

משך

מהמשתמשים המובילים!
פרסום וקופי
צילום מקצועי
יוצרי ai
לא יודע, כבר שום דבר לא ברור..
אם ביבי לא במשוואה, כבר אין מי שיוציא אותם (פיזית;)) להצביע,
וממש לא בטוח שהליכוד יצליח לשחזר בעשור הקרוב את המספרים ההזויים האלו.

כן?
ככה זה עובד??
אני בספק!
נראה לי פרוצדורה מאוד סבוכה, עם טונות של לחצים תקשורתיים/סמולאניים/משפטיים/....

נראה שסיכויים קלושים שכל גוש הימין ימשיך להתאבד על ביבי רק כדי להחזיר אותו מהמתים שוב.
ומי יוביל בינתיים? גדעון סער?!
ואז כשיעבירו את החוק הוא יפנה את מקומו בחזרה למלך?!......
לא.
התכוונתי רק שאם עכשיו יעבירו את החוק במהירות לפני סבב ד'... לא בטוח שבנימין נתניהו יפסיק את דרכו הפוליטית אלא יילחם על זה.
מי שיוביל זה מי שיזכה בבחירות הפנימיות בליכוד - מסתבר שגדעון סער, וממש לא נראה לי שהוא ייתן את מקומו בחזרה לביבי.
אבל לחשוב שהאופציה שהוא (ביבי) יפרוש בקלות לא נראית לי בכלל!

אביר88

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
צר לי, אני קצת מתקשה...
אמרת ש:
בבחירות לאחרי הפלת ביבי מהמירוץ.... הליכודניקים יצביעו ברגליים!
אז לא הבנתי את זה:
לא בטוח שבנימין נתניהו יפסיק את דרכו הפוליטית אלא יילחם על זה.
מה יעזור להלחם? במה?? במי?
החוק עבר, ואין לו כל אפשרות להיות רוה"מ!
אז מה הסיכוי שהוא ינצח בפריימריז, כאשר ברור שהמפלגה לא הולכת להוביל את המדינה איתו?
אבל לחשוב שהאופציה שהוא (ביבי) יפרוש בקלות לא נראית לי בכלל!
טוב, זה ברור!
הבן אדם יצוק מחומר אחר, כמו הצפרדע במצרים...

משך

מהמשתמשים המובילים!
פרסום וקופי
צילום מקצועי
יוצרי ai
צר לי, אני קצת מתקשה...
אמרת ש:

אז לא הבנתי את זה:

מה יעזור להלחם? במה?? במי?
החוק עבר, ואין לו כל אפשרות להיות רוה"מ!
אז מה הסיכוי שהוא ינצח בפריימריז, כאשר ברור שהמפלגה לא הולכת להוביל את המדינה איתו?

טוב, זה ברור!
שתי התמיהות הראשונות נפתרות ע"י הקביעה השלישית
כלומר גם אם לא יוכל להתמודד כראש הממשלה לא בטוח שיפסיק את דרכו הפוליטית (פוליטיקה אינה מורכבת רק מראשות הממשלה - למרות שלפעמים נראה שביבי חושב ככה :p )
ולכן גם אם אני לא יכול לחזות מה בדיוק הוא יעשה אבל לנטוש את המערכה ואת המערכת זה ודאי לא מה שהוא יעשה!!!

אביר88

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
(פוליטיקה אינה מורכבת רק מראשות הממשלה - למרות שלפעמים נראה שביבי חושב ככה :p )
אבל לנטוש את המערכה ואת המערכת זה ודאי לא מה שהוא יעשה!!!
זה כבר הימורים!
אם כך אני מהמר שפה הוא כבר יפרוש, הוא לא יהיה ח"כ פשוט (או בחיר) תחת סער!
זה כבר יסגור עליו מכל עבר, כאשר אפילו מהמפלגה שלו יצוצו המתנגדים שכבר לא יפחדו ממנו,
ובוודאי גם הגוש יתפרק כבר....

אביר88

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
'ווינט': עפ"י תוצאות הבחירות, במידה ואיתמר בן גביר היה פורש מהמירוץ, ולפחות חצי מהקולות שקיבל היו ניתנים לליכוד ולימינה יחד - הליכוד היה זוכה ב-37 מנדטים ע"ח כחול לבן, וגוש הימין היה עומד על 59.
לא בטוח שזה היה באמת משנה את המצב, אבל עצוב חוסר האחריות של האיש ה'אידיאולוגי'!:(

אבל לפי התחשיב בטבלה הזו:
לשס חסרים עוד 4555 למנדט נוסף,
לג' חסרים 8057.
כ20,000 קולות האיש זרק לפח.
זה נראה לי כמו 60/60?!!:mad:

משך

מהמשתמשים המובילים!
פרסום וקופי
צילום מקצועי
יוצרי ai
לא בטוח שזה היה באמת משנה את המצב, אבל עצוב חוסר האחריות של האיש ה'אידיאולוגי'!:(

אבל לפי התחשיב בטבלה הזו:
לשס חסרים עוד 4555 למנדט נוסף,
לג' חסרים 8057.
כ20,000 קולות האיש זרק לפח.
זה נראה לי כמו 60/60?!!:mad:
מרגיז בהחלט:mad: - אבל מילה זה מילה:p
לדעתי כמה שזה נשמע הזוי (אולי זה לא כזה הזוי אלא אפילו מתבקש) בן-גביר לא יפרוש גם בפעם הבאה
למרות שיכול להיות שהשינוי הגדול שיקרה בעקבות המאורעות (לא ברור מה יקרה אבל ברור שיקרה משהו) דווקא יגרום לתזוזות בגוש ולכן הוא יעבור את אחוז החסימה... אולי?.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה