אם זה לא הולך למלחמת אחים, אז אני לא יודע מה זה...
דברים כאלו קרו בעבר, כפי הנראה על ידי הצבעה של שוטרים בקלפי, וכדומה.
פעם התווכחו עופר שלח וישראל אייכלר. ישראל אייכלר אמר לו "בסוף תהיה כאן מלחמת אחים", וענה לו שלח "נכון, אבל אנחנו ננצח..."אם זה לא הולך למלחמת אחים, אז אני לא יודע מה זה...
נפגשת איתו פעם?כשנפגשים אתו ממש רואים שהוא לא אפוי!!
כל מה שגנץ מנסה לעשות הוא לחקות את ביבי באופן הדיבור, ואין ספק, מפעם לפעם רמת הרהיטות והנחרצות שלו עולה.רק מה אפ'י בתור פלקט הוא לא ראוי
ואת הבועה של הפרסומאים באנו לפוצץ
כאילו שמפרסמים פה את הסרט קולנוע הכי חם...עם אפקטים של פוטושופ לפרצוף ה'קשוח'& דיבור תקיף בדרך להובלת המדינה המאוימת בעולם
מה זה? זה אמיתי??
זה לא קשורדברים כאלו קרו בעבר, כפי הנראה על ידי הצבעה של שוטרים בקלפי, וכדומה.
לדעתי הם סיכמו על זה מזמן, למי שזוכר אז בנאום הראשון של גנץ (כששבר את השתיקה) אז הוא הזכיר דברים אלה,גיא עזרא: חצי שעה אחרי שליברמן פרסם את התנאים שלו לכניסה לממשלה, גנץ כותב שזה מוסכם עליו. ככה, אחרי חצי שעה. בלי לבדוק השלכות תקציביות, קואליציוניות, פוליטיות, הלכתיות, דתיות. בלי להתייעץ עם גורמי מקצוע. כלום. נראה לי שאני מתחיל להבין איך המימד החמישי קרסה.
אהבתי
לא נכון. הקולות שחסרים לש"ס למנדט נוסף הוא אחרי הסכם עודפים עם ג' וכן להיפך.לא בטוח שזה היה באמת משנה את המצב, אבל עצוב חוסר האחריות של האיש ה'אידיאולוגי'!
אבל לפי התחשיב בטבלה הזו:
לשס חסרים עוד 4555 למנדט נוסף,
לג' חסרים 8057.
כ20,000 קולות האיש זרק לפח.
זה נראה לי כמו 60/60?!!
דברים כאלו קרו בעבר, כפי הנראה על ידי הצבעה של שוטרים בקלפי, וכדומה.
שום שוטרים זה הרי לא מופיע באחוזים. שזה מעטפות כפולות וגם האם רק במגזר הערבי שוטרים מצבעים בקלפיות שהם שם.
זה ברור ש 100 אחוז הצבעה לא יכול להיות במציאות.
מישהו יודע איפה הליכוד למה הם לא עושים ע"ז כלום.
ח"כ מיקי זוהר
מהליכוד מחתים את ראשי גוש הימין על "מסמך נאמנות" נוסף.
זוהר: "אני קורא להצטרף לקריאתי: כל מי שיקדם וישתתף בחקיקה הפרסונלית נגד נתניהו יהיה פסול מלקחת חלק בכל קואליציה עתידית שנקים בע"ה"
מה נסגר עם החתימות הללו? לא מספיק שחתמו לפני הבחירות? צריך להחתים כל יומיים מחדש?זוהר יוזם: "חתימה על אי הצטרפות לקואליציה עתידית של כחול לבן"
איתי גדסי
על רקע תדרוכים של כחול לבן בכדי למזער את הנזק הפוליטי והציבור האדיר, בהקמת ממשלת שמאל קיצונית בתמיכת הערבים, מסבירים כי אח"כ יצטרפו עוד מפלגות. ח"כ זוהר יוזם מכתב התחייבות, שעליו יחתמו ראשי המפלגות בו יצהירו: לא נצטרף לכל ממשלה עתידית של כחול לבן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: