קופירייטינג ניתוח קמפיינים לבחירות - לכנסת ה25

מצב
הנושא נעול.

David shtern

כותרת - הטופ שבעימוד
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
עימוד ספרים
יוצרי ai
גנץ מסביר כיצד רק הוא יכול להקים ממשלה....
רק שאלה אחת: מי המטומטם שהוציא את הסרטון כאשר גנץ סוג של משתעל כאשר הוא מוציא מפיו את המילה "ספקולציות"????

ישראל אשר בך אתפאר

משתמש מקצוען
למה?? :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:למה?? בשביל מה להתראיין לתקשורת החילונית בצורה כזאת שכל ראיון שלך מעיר את החילונים ומוסיף עוד מנדטים לליברמן ולפיד????
למה להפחיד את החילונים שהחרדים ישלטו במשרד האוצר? למה זה טוב להציק להם על הליב"ה ועל צה"ל??
למה לומר להם שהחרדים מפחדים לענת לסקרים מחשש שזה מס הכנסה,
ולעצבן ולעלות את אחוזי ההצבעה של 'משלמי המסים' למפלגות שנלחמות בחרדים ???

לא עדיף לעבוד בחכמה?? הרי אחרי הבחירות אפשר לדרוש הכל - משרד האוצר ואפילו ראש ממשלה עם 6 מנדדטים..
אז למה לא לחכות לאחרי הבחירות? למה להרוס עכשיו?? למה לספק סרטונים לליברמן שחוגג על הקמפיין שהוא מקבל בחינם??

את כל זה אני שואל כאן באשכול ניתוח הקמפיינים, אולי מישהו יוכל לנתח ולהסביר, אולי יש כאן איזה מהלך מבריק שאף אחד לא מבין:unsure::unsure:
הנה כתבה בנושא

במבונה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
למה?? :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:למה?? בשביל מה להתראיין לתקשורת החילונית בצורה כזאת שכל ראיון שלך מעיר את החילונים ומוסיף עוד מנדטים לליברמן ולפיד????
למה להפחיד את החילונים שהחרדים ישלטו במשרד האוצר? למה זה טוב להציק להם על הליב"ה ועל צה"ל??
למה לומר להם שהחרדים מפחדים לענת לסקרים מחשש שזה מס הכנסה,
ולעצבן ולעלות את אחוזי ההצבעה של 'משלמי המסים' למפלגות שנלחמות בחרדים ???

לא עדיף לעבוד בחכמה?? הרי אחרי הבחירות אפשר לדרוש הכל - משרד האוצר ואפילו ראש ממשלה עם 6 מנדדטים..
אז למה לא לחכות לאחרי הבחירות? למה להרוס עכשיו?? למה לספק סרטונים לליברמן שחוגג על הקמפיין שהוא מקבל בחינם??

את כל זה אני שואל כאן באשכול ניתוח הקמפיינים, אולי מישהו יוכל לנתח ולהסביר, אולי יש כאן איזה מהלך מבריק שאף אחד לא מבין:unsure::unsure:
לדעתי זה בשביל להראות נוכחות בהנהגת המפלגה. ביום שאחרי הבחירות.
בשביל זה הוא צריך לעשות רעש ולהיות מוכר ולא ח"כ חדש.

יש לי הרגשה שזה גם פיגוע פנימי ולא רק חיצוני שמשרת את אויבי הדת.
שהפילו אדם מבוגר שלא יודע איזה דור הוא מנהיג.
הוא מדבר מצויין בשביל שנות ה-80.
צריך שהיועצים שלו יחברו אותו לדור ולשפה של היום.

אפרים יעקובזון

משתמש סופר מקצוען
המשך קמפייין רבותינו זזיע"א

1.JPG2.JPG

צחית

משתמש מקצוען
נתניהו קורץ לימין החזק של ההתנחלויות

מישהו12

מהמשתמשים המובילים!
הנדסת תוכנה

• תודה
Reactions: RPO

אביר88

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
מוכתר פותחת בשביתת רעב עד שיוכרז מצב חירום נדל"ני
מסכנה, לא נשאר עוד הרבה זמן.
אני מקווה שהיא תספיק לדחוף עד יום שלישי את כל סוגי המחאות והגימיקים המוכרים.

מקצה הארץ-:)

משתמש מקצוען
מה אתם אומרים על הסרטון הזה?
לדעתי סרטון תגובה טעות...
מקווה שזה מתאים לאשכול

סוף סוף עשו משהו מועיל..
אני אהבתי! הם לא נכנסו לעימות רק הציגו עובדות.

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים

"גיין שטימען פאר יהדות התורה": הבלוגר הסעודי מדבר אידיש • צפו​

לא מצליח להעלות בקובץ

ליטאי פשוט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה