אסטרטגיה ניתוח קמפיינים - בחירות לכנסת ה-24

רוצה להגיב כאן? חובה לאשר שקראת את ההודעה בתחילת האשכול!

• קראתי את הכללים בהודעה הראשונה של אשכול זה.

• אני מודע לאפשרות שהודעתי תימחק ללא הסבר מראש, ועל דעת זה אני מגיב כאן.

• אני מודע שאם אכתוב הודעות שאינן עומדות בכללים, הן יהיו ההודעות האחרונות שלי באשכול זה.

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
מצב
הנושא נעול.

הכלבויניק

מנהל האתר
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
ברכה מר' דוד שליט"א

1615082686317.png

איש האשכולות

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
ככלל מסתמן כי האסטרטגיה הנוכחית בקמפיין של יהדו"ת מבוססת על "גאות יחידה" והשבת מלחמה שערה. בניגוד לקמפיינים הקודמים (-הזכורים לאיש צעיר אשר כמוני..) אשר שידרה לחץ, חרדה והתרפסות.

ציון אישי: מעולה.
עובדות: ימים יגידו..

למדן וידען

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
מה שגרם לסער לשבור כיוון זה רק העובדה שנתניהו ממקד את כל האש מול לפיד, ובכך מעביר מנדטים של מחנה רל"ב מסער ללפיד, ולסער אין ברירה אלא לשלוף את נשק החרדים בניסיון לגנוב חזרה קולות מלפיד.
חלקתי אתמול עליך מנקודת מבטי וכתבתי את דעתי מניתוח שלי.
הבוקר, זה כמעט מילים מפורשות של סער.

גדעון סער בוועידת המשפיעים של ׳ערוץ 12׳: ״לא החלטנו ללכת עם החרדים ולא עם ליברמן. אנחנו לא פוסלים אף אחד. אם תהיה אפשרות לשותפות עם המפלגות החרדיות - היא תהיה בצורה אחרת לגמרי. זו הבעיה עם נתניהו - הפחד לקבל החלטות״.

המודגש (לא במקור), מנסה להיות הצהרה נגדית להקלטה של אלקין שאמר שהסיבה שלא שמו את ליברמן בפרסום של תקווה חדשה כדי שיוכלו ללכת עם החרדים..
ובאותו משפט סיים שוב עם ההתקפה של אתמול שהחרדים כופים על נתניהו.

(דעתי, שההטיה בתקשורת לכיוון שמאל בכלל או מפלגה ספציפית בפרט מאורגנת ומסודרת בהוראה מגבוה ובאסטרטגיה ברורה.
זה אולי פלילי אבל זה מושלם מדאי בדר"כ מכדי להאמין שזה מקרי.
במקום לתת קונטרה ע"י המדיות החרדיות בתזמון ועם מסרים ואינטרסים של המפלגות החרדיות, הם באים 'לעזור' ו'להוציא' מה דעתו של אלקין על ליברמן ועל הדרך מכריחים אותם להקשיח עמדות ולהסית, חבל)

סערצע

משתמש מקצוען
מנסים לשתות ג"כ מקולות חב"ד... לו יהי. ימים יגידו.
וכיון שבפרסום וקופירייטינג עסקינן: הכל מחושב בדקדוק - מהאדם בעל הזקן המלא שמניח תפילין למבוגר, ועד הלוחות המרובעות ושלושת הנרות.
עם זאת, יש גם טעויות - תמונת הכיתה המעורבת, הקישור בין 'שלמות העם' ל'מבצע תפילין', ועוד.

תוהה ומשתומם

משתמש מקצוען
מפלגת ש"ס מוכיחה את עצמה פעם אחר פעם, בקמפיין מדויק, ממוקד, ועכבי, הם לא מפספסים שום מגזר, ולא מגמגמים בשום מסר, הייתי נותן להם ציון 10+ בקמפיין מקצועי ויעיל, הלוואי שהאחות שלהם 'יהדות התורה' (שעל בוחריה אני נמנה) הייתה לומדת מהם משהו, על היעילות והאפקטיביות של קמפיין מוצלח.

מ הלוי

משתמש מקצוען
עריכה תורנית

גרגמלה

משתמש פעיל
המודעה הזאת מביאה הבלטה מעוצבת כראוי.
היא תוכננה להבליט את לפיד ולכן הוא גם ראשון ברשימה וגם בכותרת, וגם הוא בצבע אדום ותמונה יותר כהה, וכך הוא מושך את כל תשומת הלב במודעה הזאת.
אהבתי.
אם תשימו לב תיראו שתמיד כשעושים קמפיין שלילי על מישהו יצבעו אותו באדום/ או שחור לבן ללא צבע כדי לתת תחושה שהבנ"א שעליו הקמפיין יגרום לך אם תבחר בו 'רק רוע צרות וסבל בחיים....'
והדוגמאות לכך- בקמפיין של הליכוד לפיד שחור אדום וביבי צבעוני
בקמפיין של איווט תמיד כשרואים חרדים הם יהיו שחור לבן וליברמן צבעוני
עכשיו בקמפיין האחרון של מרץ ביבי, ליצמן ובן גביר שחורים
ועוד היד נטויה...

למאי נפקא מינה

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
אם תשימו לב תיראו שתמיד כשעושים קמפיין שלילי על מישהו יצבעו אותו באדום/ או שחור לבן ללא צבע כדי לתת תחושה שהבנ"א שעליו הקמפיין יגרום לך אם תבחר בו 'רק רוע צרות וסבל בחיים....'
והדוגמאות לכך- בקמפיין של הליכוד לפיד שחור אדום וביבי צבעוני
בקמפיין של איווט תמיד כשרואים חרדים הם יהיו שחור לבן וליברמן צבעוני
עכשיו בקמפיין האחרון של מרץ ביבי, ליצמן ובן גביר שחורים
ועוד היד נטויה...
כמובן.
כמו כן הרק תמיד יהיה אפלולי, כהה וחסר חיים, לעומת המועמד המפרסם שיוצב על פני רקע צבעוני, תוסס ומלא אנרגיה חיובית.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  62  פעמים

לוח מודעות

למעלה