ניתוחון קצרצראבל אז עשו ניתוחון קצרצר לשידרוג: מיני מעקף.
כמה זמן יקח לאותו אדם עד שקיבתו תתחיל לשבוע מכמויות קטנות?כשבן אדם אוכל הרבה הקיבה שלו מתרחבת,
ובמקום לעשות קיצור קיבה, צריך להתרגל לאכול פחות עד שהקיבה תחזור להיות יותר קטנה, ואז גם ירגיש יותר שבע ויוריד במשקל.
נושא ארוך.אילו מאכלים משביעים להרבה זמן?
@מחשבה אחת אולי אתה מעלה קובץ PDF לנטפריים?כתבתי על זה בבלוג שלי [אל תדאגו, אני לא מרוויח על זה כלום] תחת התווית בריאות.
אצלי פתוח בנטפרי,נטפריים?
באישיאצלי פתוח בנטפרי,
אבל אם תרצה, אשלח לך בשמחה למייל.
אני מופתעת מאד!אני שש שנים עם טבעת שוודית (אבינוח) ממליצה מאוד
גם אני הייתי BMI 35 כשהתחלתי את התהליך,
הגעתי לשקילה עם כל ארון הבגדים עלי (ומעליהם סוודר תמים) - את זה הרב התיר לי
(שאלתי לגבי משקולות, הוא אמר שאסור, אבל בגדים-מותר)
שתיתי 7 כוסות מים.
אבל כן, היו כמה חודשים שעליתי לכבוד המאורע -וגיליתי להפתעתי, שכשרוצים לעלות במשקל זה לא הרבה יותר קל מלרדת.
עליתי לצורך העניין 7 קילו, רופא המשפחה אמר לי שזה מטומטם מצידי, אבל חצי שנה אחרי הייתי 22 קילו פחות.
ואחרי עוד שנה עוד 10 קילו פחות
אני אוהבת את הטבעת, וממליצה עליה מאודדד
למרות שההתמודדות לא כ"כ פשוטה, ג"כ צריך לשנות משו בראש, מי שאוכל לאט, ובנחת, לא מקיא, אוכל הכל, שבע ושמח, ושומר על המשקל.
אשמח לתת מידע <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מה זה נקרא היית?! הוצאת?אני מופתעת מאד!
גם אני הייתי עם טבעת וזה פשוט סיוט!
כל הזמן מקיאים וזה גורר בעיות רבות בכל איברי מערכת העיכול. כמעט כולם עושים שוב ניתוח או כי הטבעת התגלצ'ה או כי היא דלפה ועוד ועוד וצריך לתקן. והיום יודעים שהטבעת היא הכי פחות אפקטיבית בהרזיה. אני מכירה רק אשה אחת שהצליחה לשמור על המשקל לאורך שנים מבין כל מי שאני מכירה עם טבעת. רובם או פתחו והשמינו או שידרגו לניתוח מוצלח יותר. כדאי להתייעץ לפני שעושים טבעת.
כן. עשיתי ניתוח חוזר והוציאו לי את הטבעת.מה זה נקרא היית?! הוצאת?
יש לי אחות שסובל מאד מהטבעת .
מה התהליך ע"מ להוציא.( לפני שיגיע למצב חירום)
אתה רוצה להגיד לי שירדת במשקל ללא שום התערבות רפואית כמו ניתוח וכדו'? איך מתחילים לטפס על ההר הגבוה הזה עם כל כובד המשקל?לגבי ניתוח - אני לא מכיר את כל הסוגים והמינים... אבל אני כן יודע דבר אחד לקבל החלטה לשמור על הפה כשאתה שמן ולקבל החלטה לשמור על הפה כאשר אתה רזה זה עולם אחר לגמרי, אבל ממש לגמרי.
אני אישית נולדתי שמן [אבל שמן שמן] מגיל לגיל המשקל לא עצר לרגע לנוח, והגיע לממדיים קצת מפחידים, בגיל שידוכים עשיתי דיאטת רצח, הורדתי עשרות קילוגרמים... והייתי נראה סביר... אבל כשנה אחרי החתונה עליתי עם ריבית והצמדה צמוד למדד השוק השחור, הגעתי למספרים שהמשקל העדיף שלא להראות לי....
ואז הגיע הרופא ואמר אדון מחשבה אחת.. או שאתה עושה ניתוח או שאתה עושה דיאטה מבוקרת... אין דרך אחרת, כל המדדים שלך לא משהו בלשון המעטה...
אמרתי לו שאחשוב על כך -
לאחר תקופה הגעתי מטעם העבודה לימי עיון באיזה בית מלון [וואוו איזה אוכל היה שם] ולידי ישב אחד שהוזמן להרצות אצלנו, והיה רזה כמו מקל עפרון אחרי חידוד... והוא אומר לי - את כל מה שיש על הצלחת אתה הולך לאכול? אמרתי לו... בתור מנה ראשונה בטח.. חכה חכה מה אני מביא במנה שניה... הוא אמר לי - אפשר לשבת לדבר איתך?
אמרתי לו - אחרי האוכל..
לקחתי מנה ראשונה, ומנה שניה, והמנה האחרונה הייתה מהטובות שאכלתי [ואכלתי מכל הסוגים שהיה שם]
ואז הוא התחיל להסביר לי פילוסופית מה זה אוכל - מה זה משפיע על הגוף שלנו... והראש שלי כבר מתחיל לחשבן באיזה שעה ארוחת ערב... אבל משום כבודו הקשבתי לו, ולאט לאט הבנתי שלאכול זה בריא, השאלה מה אוכלים..
ולא - אני לא מאלו שמסוגל לאכול פתית לארוחת בוקר, ופרי לארוחת צהרים, אני רוצה להנות מן האוכל...
כאשר הבנתי שיש מאכלים שמתעכלים מהר, ויש מאכלים שמתעכלים לאט, ויש אוכל שהוא משביע לשעות ארוכות, ויש אוכל שאחרי 5 דקות מאז שאכלת הגוף לא זוכר שאכלת..
החלטתי לנסות....
התחלתי לאכול אוכל שמתעכל אחרי הרבה שעות, התחלתי לאכול אוכל שמשביע לשעות ארוכות, ומאז לפתע המשקל התחיל לאבד את עצמו לדעת.
הורדתי המון המון המון קילוגרמים, כיום אני שוקל 3-4 קילו מעל הטבלה של הקופת חולים, הורדתי מעל 10 מידות במכנסים, וזה מחזיק כבר 5 שנים בהצלחה גדולה, אני אוכל לא מעט, נהנה מן האוכל, אבל את האוכל שלי.
וכיום - לסגור את הפה... הרבה הרבה הרבה יותר קל,
נכון אם הייתי סוגר את הפה כשהייתי שמן הייתי מוריד, אבל המוח לא נותן לך... כי על כל בורקס או גלידה טריפל שוקולד [וואו כמה זה טעים] המוח אומר לך... ואם לא תאכל את זה תהיה רזה? לא... אז תאכל... ועוד אחד.
כיום - אני יודע שאם אני אוכל חריג... מחר כשאעלה על המשקל... אראה תוצאות לא ברוכות במיוחד.
בהצלחה
אפשר קישור לבלוג?נושא ארוך.
אבל לכל מוצר בסיס, יש תחליף דומה... שמשביע לזמן ארוך יותר.
למשל - אורז... מתעכל בגוף אחרי כמה דקות בודדות... בורגול בשונה ממנו יכול לקחת כמה שעות.
למשל ... תפוח אדמה מתעכל בדקות ספורות [כרגיל עד לסיום הארוחה כבר התעכל בגוף] בטטה יכול לקחת כמה שעות.
ויש בזה לא מעט נושאים
כתבתי על זה בבלוג שלי [אל תדאגו, אני לא מרוויח על זה כלום] תחת התווית בריאות.
בהצלחה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: