מידע שימושי ניתוח מיני-מעקף

מהודר!

סופר מקצוען באינדיזיין!!!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית
מישהו יודע אם יש ספר שיכול לשכנע אנשים שמפחדים מניתוח?

יוסף יצחק פרקש

זמר ומוזיקאי
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
כשבן אדם אוכל הרבה הקיבה שלו מתרחבת,
ובמקום לעשות קיצור קיבה, צריך להתרגל לאכול פחות עד שהקיבה תחזור להיות יותר קטנה, ואז גם ירגיש יותר שבע ויוריד במשקל.

אסתי בראון

משתמש מקצוען
אני משורוולת בת 5
בכל שנה נוסף ליום הולדתי אני חוגגת שרוולדת
כל הרזים/צפלונים/שמנים שמפחדים ומשפחה וחברים שיפחידו בסיפורי בלהות על מנותחים שאבדו להם יחד עם הקג שמחת החיים ועוד- שלא יבלבלו במוח
גם לידות זה מפחיד והיו מקרים של סיבוכים- אז מה, לא נביא ילדים לעולם? לא נחצה את הכביש כי היו תאונות?
הניתוח הזה הוא הצלת חיים פשוטו כמשמעו וקופות החולים מעדיפות לסבסד אותו במקום לסבול ממבוטחים שמנים ומלאי חוליים הנובעים משומן, המדלדלים להם את התקציבים.
הניתוח הוא לא קסם אבל הוא גדר חזקה מאד מאד המסייעת לשמור על תזונה והרגלי חיים נכונים
איך? כי אי אפשר לאכול מעבר לכמות מוגבלת
שבעים ולא רעבים כמו בדיאטות רגילות שתמיד נשארים מורעבים ומביטים בעיניים כלות על כל השפע
בנאדם שמן שצריך להוריד כמה עשרות קילוגרמים לא יצליח להורידם ולו בגלל הסיבה הפשוטה:
נניח שלהורדת 30 קלוגרם, נדרשת לפחות תקופה בת שנה- ודיאטות בזק מעלות במהירות בזק את הכל מעלה.
כמה אפשר להחזיק מעמד בדיאטה מרעיבה ומעצבנת שבה משילים סכום גבוה של קילוגרמים?
כמה יש סבלנות לשמור על ההישגים לאחר מכן?
יתכן והדיאטות יעילות בטווח הקצר אך הן הרבה פחות ישימות למשקלים גבוהים.
הניתוח הוא פתרון יחיד להורדת משקל גבוה בזמן קצר בהרבה מדיאטה
לא רעבים
ו- כן
צריך ללכת לקבל תמיכה וסיוע מאנשי מקצוע בתחום, לעשות שינוי בראש ובתפריט ובפעילות הגופנית
להקפיד על כללי ברזל
וגם להתרגל להנות מחצי כדור גלידה ולא מ3
לקנות בגדים מידה M ולא XXXXL
להנות ולבלות לא רק במקומות שקשורים להסעדה ומסעדות
להרגיש טוב בנפש ובגוף
ממליצה מאד להתחיל לבדוק את התהליך- לגבי הניתוחים עצמם תוכל לשמוע מהמנתחים על הסוגים ומעלותיהם וחסרונתיהם.
בהצלחה ובריאות

אסתי בראון

משתמש מקצוען
כשבן אדם אוכל הרבה הקיבה שלו מתרחבת,
ובמקום לעשות קיצור קיבה, צריך להתרגל לאכול פחות עד שהקיבה תחזור להיות יותר קטנה, ואז גם ירגיש יותר שבע ויוריד במשקל.
כמה זמן יקח לאותו אדם עד שקיבתו תתחיל לשבוע מכמויות קטנות?
כמה הוא ישבר באמצע?
כמה הוא ירעב עד שיתחיל לשבוע?
אין השבע מבין את הרעב ואין הרזים מבינים את השמנים

לואיזה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
מנסיון - שרוולים בד"כ משמינים אחרי 5 שנים או נעצרים אי שם בדרך ונשארים שמנמנים או יותר מזה. מיני מעקף טוב יותר מהבחינה הזו כי לא מספיק שהם ירחיבו את הקיבה הם צריכים לשתות מיצים ממותקים וגלידות כל היום. ההבדל בין השרוול למיני מעקף הוא שבשרוול פשוט חותכים את הקיבה לאורך ויוצרים שרוול קיבה קטן שלא נכנס בו הרבה אוכל אבל הוא מתרחב בשלב מסויים ובמיני מעקף גם יוצרים קיבה קטנה וגם עוקפים את איזורי הספיגה של השומנים וחלק מהפחממות על ידי שחותכים בערך 2 מטר מהמעי ומחברים את ההמשך לקיבה.
יש אנשים שמסתדרים מצויים עם המיני מעקף ויש אנשים שמסתבכים בסיבוכים מאד לא נעימים שפוגעים באיכות החיים. בנוסף, לאחר מיני מעקף צריך כל החיים לקחת ויטמינים והרבה.
מה שחשוב לדעת שטבעת לא כדאי בשום אופן לעשות!!!! זה ניתוח ש99% משמינים חזרה והאיכות חיים מזעזעת!!! כל היום מקיאים דבר שגורם להמון המון צרות בגוף.
עוד דבר שכדאי לדעת שהיום מי שזכאי - יכול לעבור את הניתוח עם רופא פרטי בבית חולים פרטי ללא תשלום!
BMI 35 בקלות יכול לעבור ניתוח אם הולכים למעבדת שינה ויש הפסקות נשימה בשינה ויש את זה לרוב השמנמנים וגם בדיקת אולטרסאונד שמדגימה כבד שומני וזה מספיק לקבל זכאות לניתוח.
בהצלחה!

מלכי12

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כאחת שמכירה מקרוב את הניתוח של המיני מעקף (אחות) אני ממליצה על בכל פה אבל לא בכל מחיר,ז"א אם יש אפשרות להוריד עד 20 קילו שווה לעשות דיאטה אבללא מעבר כי גם דיאטות הם צרה צרורה והניתוח נותן המון שמירה חזקה ,אחותי ירדה 35 קילו במשך 4 חודשים והיא אדם חדש!! מעניין אותה הרבה דברים שלא היו קיימים קודם והיא ממלא את עצמה בהמון דברים חוץ מאוכל ...

רחלי ר

משתמש מקצוען
אני שש שנים עם טבעת שוודית (אבינוח) ממליצה מאוד
גם אני הייתי BMI 35 כשהתחלתי את התהליך,
הגעתי לשקילה עם כל ארון הבגדים עלי (ומעליהם סוודר תמים) - את זה הרב התיר לי
(שאלתי לגבי משקולות, הוא אמר שאסור, אבל בגדים-מותר)
שתיתי 7 כוסות מים.
אבל כן, היו כמה חודשים שעליתי לכבוד המאורע -וגיליתי להפתעתי, שכשרוצים לעלות במשקל זה לא הרבה יותר קל מלרדת.
עליתי לצורך העניין 7 קילו, רופא המשפחה אמר לי שזה מטומטם מצידי, אבל חצי שנה אחרי הייתי 22 קילו פחות.
ואחרי עוד שנה עוד 10 קילו פחות

אני אוהבת את הטבעת, וממליצה עליה מאודדד
למרות שההתמודדות לא כ"כ פשוטה, ג"כ צריך לשנות משו בראש, מי שאוכל לאט, ובנחת, לא מקיא, אוכל הכל, שבע ושמח, ושומר על המשקל.
אשמח לתת מידע <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

חושב מחדש

משתמש מקצוען
לגבי ניתוח - אני לא מכיר את כל הסוגים והמינים... אבל אני כן יודע דבר אחד לקבל החלטה לשמור על הפה כשאתה שמן ולקבל החלטה לשמור על הפה כאשר אתה רזה זה עולם אחר לגמרי, אבל ממש לגמרי.

אני אישית נולדתי שמן [אבל שמן שמן] מגיל לגיל המשקל לא עצר לרגע לנוח, והגיע לממדיים קצת מפחידים, בגיל שידוכים עשיתי דיאטת רצח, הורדתי עשרות קילוגרמים... והייתי נראה סביר... אבל כשנה אחרי החתונה עליתי עם ריבית והצמדה צמוד למדד השוק השחור, הגעתי למספרים שהמשקל העדיף שלא להראות לי....

ואז הגיע הרופא ואמר אדון מחשבה אחת.. או שאתה עושה ניתוח או שאתה עושה דיאטה מבוקרת... אין דרך אחרת, כל המדדים שלך לא משהו בלשון המעטה...
אמרתי לו שאחשוב על כך -
לאחר תקופה הגעתי מטעם העבודה לימי עיון באיזה בית מלון [וואוו איזה אוכל היה שם] ולידי ישב אחד שהוזמן להרצות אצלנו, והיה רזה כמו מקל עפרון אחרי חידוד... והוא אומר לי - את כל מה שיש על הצלחת אתה הולך לאכול? אמרתי לו... בתור מנה ראשונה בטח.. חכה חכה מה אני מביא במנה שניה... הוא אמר לי - אפשר לשבת לדבר איתך?
אמרתי לו - אחרי האוכל..
לקחתי מנה ראשונה, ומנה שניה, והמנה האחרונה הייתה מהטובות שאכלתי [ואכלתי מכל הסוגים שהיה שם]
ואז הוא התחיל להסביר לי פילוסופית מה זה אוכל - מה זה משפיע על הגוף שלנו... והראש שלי כבר מתחיל לחשבן באיזה שעה ארוחת ערב... אבל משום כבודו הקשבתי לו, ולאט לאט הבנתי שלאכול זה בריא, השאלה מה אוכלים..
ולא - אני לא מאלו שמסוגל לאכול פתית לארוחת בוקר, ופרי לארוחת צהרים, אני רוצה להנות מן האוכל...
כאשר הבנתי שיש מאכלים שמתעכלים מהר, ויש מאכלים שמתעכלים לאט, ויש אוכל שהוא משביע לשעות ארוכות, ויש אוכל שאחרי 5 דקות מאז שאכלת הגוף לא זוכר שאכלת..
החלטתי לנסות....
התחלתי לאכול אוכל שמתעכל אחרי הרבה שעות, התחלתי לאכול אוכל שמשביע לשעות ארוכות, ומאז לפתע המשקל התחיל לאבד את עצמו לדעת.
הורדתי המון המון המון קילוגרמים, כיום אני שוקל 3-4 קילו מעל הטבלה של הקופת חולים, הורדתי מעל 10 מידות במכנסים, וזה מחזיק כבר 5 שנים בהצלחה גדולה, אני אוכל לא מעט, נהנה מן האוכל, אבל את האוכל שלי.

וכיום - לסגור את הפה... הרבה הרבה הרבה יותר קל,
נכון אם הייתי סוגר את הפה כשהייתי שמן הייתי מוריד, אבל המוח לא נותן לך... כי על כל בורקס או גלידה טריפל שוקולד [וואו כמה זה טעים] המוח אומר לך... ואם לא תאכל את זה תהיה רזה? לא... אז תאכל... ועוד אחד.
כיום - אני יודע שאם אני אוכל חריג... מחר כשאעלה על המשקל... אראה תוצאות לא ברוכות במיוחד.

בהצלחה

חושב מחדש

משתמש מקצוען
אילו מאכלים משביעים להרבה זמן?
נושא ארוך.
אבל לכל מוצר בסיס, יש תחליף דומה... שמשביע לזמן ארוך יותר.
למשל - אורז... מתעכל בגוף אחרי כמה דקות בודדות... בורגול בשונה ממנו יכול לקחת כמה שעות.
למשל ... תפוח אדמה מתעכל בדקות ספורות [כרגיל עד לסיום הארוחה כבר התעכל בגוף] בטטה יכול לקחת כמה שעות.

ויש בזה לא מעט נושאים
כתבתי על זה בבלוג שלי [אל תדאגו, אני לא מרוויח על זה כלום] תחת התווית בריאות.

בהצלחה.

מהודר!

מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית

מהודר!

מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית

לואיזה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
אני שש שנים עם טבעת שוודית (אבינוח) ממליצה מאוד
גם אני הייתי BMI 35 כשהתחלתי את התהליך,
הגעתי לשקילה עם כל ארון הבגדים עלי (ומעליהם סוודר תמים) - את זה הרב התיר לי
(שאלתי לגבי משקולות, הוא אמר שאסור, אבל בגדים-מותר)
שתיתי 7 כוסות מים.
אבל כן, היו כמה חודשים שעליתי לכבוד המאורע -וגיליתי להפתעתי, שכשרוצים לעלות במשקל זה לא הרבה יותר קל מלרדת.
עליתי לצורך העניין 7 קילו, רופא המשפחה אמר לי שזה מטומטם מצידי, אבל חצי שנה אחרי הייתי 22 קילו פחות.
ואחרי עוד שנה עוד 10 קילו פחות

אני אוהבת את הטבעת, וממליצה עליה מאודדד
למרות שההתמודדות לא כ"כ פשוטה, ג"כ צריך לשנות משו בראש, מי שאוכל לאט, ובנחת, לא מקיא, אוכל הכל, שבע ושמח, ושומר על המשקל.
אשמח לתת מידע <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אני מופתעת מאד!
גם אני הייתי עם טבעת וזה פשוט סיוט!
כל הזמן מקיאים וזה גורר בעיות רבות בכל איברי מערכת העיכול. כמעט כולם עושים שוב ניתוח או כי הטבעת התגלצ'ה או כי היא דלפה ועוד ועוד וצריך לתקן. והיום יודעים שהטבעת היא הכי פחות אפקטיבית בהרזיה. אני מכירה רק אשה אחת שהצליחה לשמור על המשקל לאורך שנים מבין כל מי שאני מכירה עם טבעת. רובם או פתחו והשמינו או שידרגו לניתוח מוצלח יותר. כדאי להתייעץ לפני שעושים טבעת.

משובצת

משתמש פעיל
אני מופתעת מאד!
גם אני הייתי עם טבעת וזה פשוט סיוט!
כל הזמן מקיאים וזה גורר בעיות רבות בכל איברי מערכת העיכול. כמעט כולם עושים שוב ניתוח או כי הטבעת התגלצ'ה או כי היא דלפה ועוד ועוד וצריך לתקן. והיום יודעים שהטבעת היא הכי פחות אפקטיבית בהרזיה. אני מכירה רק אשה אחת שהצליחה לשמור על המשקל לאורך שנים מבין כל מי שאני מכירה עם טבעת. רובם או פתחו והשמינו או שידרגו לניתוח מוצלח יותר. כדאי להתייעץ לפני שעושים טבעת.
מה זה נקרא היית?! הוצאת?
יש לי אחות שסובל מאד מהטבעת .
מה התהליך ע"מ להוציא.( לפני שיגיע למצב חירום)

לואיזה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
מה זה נקרא היית?! הוצאת?
יש לי אחות שסובל מאד מהטבעת .
מה התהליך ע"מ להוציא.( לפני שיגיע למצב חירום)
כן. עשיתי ניתוח חוזר והוציאו לי את הטבעת.
בטבעת הרבה פעמים מגיעים למצב חירום ואז עושים ניתוח חוזר. במקרה שלי כל המשפחה מהקטון עד הגדול איימו שאם אני חוזרת עם הטבעת הם בורחים....
ב"ה הוצאתי את הטבעת ואחרי מספר שנים עשיתי מיני מעקף ואין מה להשוות משום כיוון! זה ידוע שרוב בעלי הטבעות מעל 80% עשו ניתוחים חוזרים או לסדר את הטבעת או להחליף אותה או להוציא אותה. הרבה מאד שידרגו לשרוול או למיני מעקף.

שוין

משתמש רשום
לגבי ניתוח - אני לא מכיר את כל הסוגים והמינים... אבל אני כן יודע דבר אחד לקבל החלטה לשמור על הפה כשאתה שמן ולקבל החלטה לשמור על הפה כאשר אתה רזה זה עולם אחר לגמרי, אבל ממש לגמרי.

אני אישית נולדתי שמן [אבל שמן שמן] מגיל לגיל המשקל לא עצר לרגע לנוח, והגיע לממדיים קצת מפחידים, בגיל שידוכים עשיתי דיאטת רצח, הורדתי עשרות קילוגרמים... והייתי נראה סביר... אבל כשנה אחרי החתונה עליתי עם ריבית והצמדה צמוד למדד השוק השחור, הגעתי למספרים שהמשקל העדיף שלא להראות לי....

ואז הגיע הרופא ואמר אדון מחשבה אחת.. או שאתה עושה ניתוח או שאתה עושה דיאטה מבוקרת... אין דרך אחרת, כל המדדים שלך לא משהו בלשון המעטה...
אמרתי לו שאחשוב על כך -
לאחר תקופה הגעתי מטעם העבודה לימי עיון באיזה בית מלון [וואוו איזה אוכל היה שם] ולידי ישב אחד שהוזמן להרצות אצלנו, והיה רזה כמו מקל עפרון אחרי חידוד... והוא אומר לי - את כל מה שיש על הצלחת אתה הולך לאכול? אמרתי לו... בתור מנה ראשונה בטח.. חכה חכה מה אני מביא במנה שניה... הוא אמר לי - אפשר לשבת לדבר איתך?
אמרתי לו - אחרי האוכל..
לקחתי מנה ראשונה, ומנה שניה, והמנה האחרונה הייתה מהטובות שאכלתי [ואכלתי מכל הסוגים שהיה שם]
ואז הוא התחיל להסביר לי פילוסופית מה זה אוכל - מה זה משפיע על הגוף שלנו... והראש שלי כבר מתחיל לחשבן באיזה שעה ארוחת ערב... אבל משום כבודו הקשבתי לו, ולאט לאט הבנתי שלאכול זה בריא, השאלה מה אוכלים..
ולא - אני לא מאלו שמסוגל לאכול פתית לארוחת בוקר, ופרי לארוחת צהרים, אני רוצה להנות מן האוכל...
כאשר הבנתי שיש מאכלים שמתעכלים מהר, ויש מאכלים שמתעכלים לאט, ויש אוכל שהוא משביע לשעות ארוכות, ויש אוכל שאחרי 5 דקות מאז שאכלת הגוף לא זוכר שאכלת..
החלטתי לנסות....
התחלתי לאכול אוכל שמתעכל אחרי הרבה שעות, התחלתי לאכול אוכל שמשביע לשעות ארוכות, ומאז לפתע המשקל התחיל לאבד את עצמו לדעת.
הורדתי המון המון המון קילוגרמים, כיום אני שוקל 3-4 קילו מעל הטבלה של הקופת חולים, הורדתי מעל 10 מידות במכנסים, וזה מחזיק כבר 5 שנים בהצלחה גדולה, אני אוכל לא מעט, נהנה מן האוכל, אבל את האוכל שלי.

וכיום - לסגור את הפה... הרבה הרבה הרבה יותר קל,
נכון אם הייתי סוגר את הפה כשהייתי שמן הייתי מוריד, אבל המוח לא נותן לך... כי על כל בורקס או גלידה טריפל שוקולד [וואו כמה זה טעים] המוח אומר לך... ואם לא תאכל את זה תהיה רזה? לא... אז תאכל... ועוד אחד.
כיום - אני יודע שאם אני אוכל חריג... מחר כשאעלה על המשקל... אראה תוצאות לא ברוכות במיוחד.

בהצלחה
אתה רוצה להגיד לי שירדת במשקל ללא שום התערבות רפואית כמו ניתוח וכדו'? איך מתחילים לטפס על ההר הגבוה הזה עם כל כובד המשקל?

נני5

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נושא ארוך.
אבל לכל מוצר בסיס, יש תחליף דומה... שמשביע לזמן ארוך יותר.
למשל - אורז... מתעכל בגוף אחרי כמה דקות בודדות... בורגול בשונה ממנו יכול לקחת כמה שעות.
למשל ... תפוח אדמה מתעכל בדקות ספורות [כרגיל עד לסיום הארוחה כבר התעכל בגוף] בטטה יכול לקחת כמה שעות.

ויש בזה לא מעט נושאים
כתבתי על זה בבלוג שלי [אל תדאגו, אני לא מרוויח על זה כלום] תחת התווית בריאות.

בהצלחה.
אפשר קישור לבלוג?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה