מידע שימושי ניתוח מיני-מעקף

y t

משתמש פעיל
אתה רוצה להגיד לי שירדת במשקל ללא שום התערבות רפואית כמו ניתוח וכדו'? איך מתחילים לטפס על ההר הגבוה הזה עם כל כובד המשקל?
גם אני אשמח לשמוע תשובה,
וכן לקבל יותר בפירוט את מה שכתבת על דברים שמתעכלים מהר ולאט וכו'
בקיצור, מה היה התפריט המלא של ההצלחה המסחררת שלך?

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
מנסיון - שרוולים בד"כ משמינים אחרי 5 שנים או נעצרים אי שם בדרך ונשארים שמנמנים או יותר מזה. מיני מעקף טוב יותר מהבחינה הזו כי לא מספיק שהם ירחיבו את הקיבה הם צריכים לשתות מיצים ממותקים וגלידות כל היום. ההבדל בין השרוול למיני מעקף הוא שבשרוול פשוט חותכים את הקיבה לאורך ויוצרים שרוול קיבה קטן שלא נכנס בו הרבה אוכל אבל הוא מתרחב בשלב מסויים ובמיני מעקף גם יוצרים קיבה קטנה וגם עוקפים את איזורי הספיגה של השומנים וחלק מהפחממות על ידי שחותכים בערך 2 מטר מהמעי ומחברים את ההמשך לקיבה.
יש אנשים שמסתדרים מצויים עם המיני מעקף ויש אנשים שמסתבכים בסיבוכים מאד לא נעימים שפוגעים באיכות החיים. בנוסף, לאחר מיני מעקף צריך כל החיים לקחת ויטמינים והרבה.
מה שחשוב לדעת שטבעת לא כדאי בשום אופן לעשות!!!! זה ניתוח ש99% משמינים חזרה והאיכות חיים מזעזעת!!! כל היום מקיאים דבר שגורם להמון המון צרות בגוף.
עוד דבר שכדאי לדעת שהיום מי שזכאי - יכול לעבור את הניתוח עם רופא פרטי בבית חולים פרטי ללא תשלום!
BMI 35 בקלות יכול לעבור ניתוח אם הולכים למעבדת שינה ויש הפסקות נשימה בשינה ויש את זה לרוב השמנמנים וגם בדיקת אולטרסאונד שמדגימה כבד שומני וזה מספיק לקבל זכאות לניתוח.
בהצלחה!
@לואיזה
את יכולה לפנות אלי בפרטי?
רוצה לשאול אותך משהו בנושא הנ"ל

שוין

משתמש רשום
יש פה כאלה שעברו מיני מעקף לפני כמה שנים ויכולים לשתף? אני בימים של קבלת החלטה וזה יעזור לי מאוד.. תודה רבה מראש

לואיזה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
יש פה כאלה שעברו מיני מעקף לפני כמה שנים ויכולים לשתף? אני בימים של קבלת החלטה וזה יעזור לי מאוד.. תודה רבה מראש
זה הניתוח עם האחוזים הכי גבוהים של תופעות לוואי ובעיות. כדאי לקחת את זה בחשבון לפני שמחליטים.
עדיף מעקף ולא מיני מעקף.
במכבי מחייבים כל מי שמעוניין לעבור ניתוח בריאטרי לעבור סדנא קצרה שמציגה את כל הניתוחים הבריאטריים, סיכויי הצלחה והרזיה, סיכונים ועוד. כדאי מאד לנסות להיכנס לזום כזה לפני קבלת החלטה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה