שלום לכולם
קודם אני מודה על האמת - אני לא חדשה כאן בפרום, רק פתחתי משתמש חדש כי אני רוצה להישאר חסויה. מקווה להבנה...
קראתי את התגובות שלכם כאן בפרום, אני מבינה שכל מי שכתבה שהניתוח הוא בבטן ולא בראש, וכולם עולים חזרה את המשקל וכד' לא מבינה ולא התנסה אף פעם מה זה להיות שמנה.....
אני רוצה להסביר את הבעיות של השמנים
1- התמכרות למתוקים ואכלת רגשית - אני לא רואה שום הבדל בבעיה הזו בין שמנים לרזים, אבל שום הבדל!!! גם רזים ורזים מאוד צריכות להתמודד עם הבעיה יום יומית.... יש כאלה שזה אצליהם פחות ויש כאלה יותר, אבל הבעיה אצל כולנו...
2- פעולת בלוטת הטריס - אצל הרזים הבלוטות עובדות הרבה יותר חזק, זו עובדה....
3- הקיבה - וזה שיא של הבעיה!! בן אדם רזה מצליח לאכול בארוחה חתיכת חלה / קצת דגים / סלטים / מרק / כשמגיע העוף הוא מצליח בקושי להכניס ביס לכבוד שבת.... וההפך מכן למי שלא מכיר אנשים שמנים יכולים לאכול בארוחה אחד חצי חלה בכיף / מושט שלם / חי סלטים / 2 צלחות מרק עם שקדי מרק - קרטונים - וקניידלך / בשר + כרעיים עוף שלם / צלחת תפו"א + צלחת אורז / אהה צלחת ירקות גם -זה בריא כן??
וכמובן שלא מוותרים על הקינוח.... ומברכים ברכת המזון.... קמים מהשולחן -
והולכים לחפש במקרר מה יש לאכול???!!! זה נקרא שמן, וזה הסיבה העיקרית להשמנה!!
ועכשיו להתמודד עם הבעיה הזו יש פתרון מדהים, שנקרא
ניתוח, נכון בהתחלה זה מפחיד ואפילו מפחיד מאוד לחשוב על זה.... אבל תתפאלו לשמוע זה
כן הפתרון הקסם העיקרי!!! נכון שאח"כ יש מספיק התמודדויות כמו שכתבתי למעלה (בעיה מס' 1) אבל הבעיה העיקרית פתרנו....
עכשיו אני עוברת למה שאני עברתי-
הייתי צעירה בסביבות ה30 שקלתי 135 קילו....
לא רציתי לחשוב על ניתוח בכלל! מה אני? מה הקשר? יום אחד בהיר, אחד מהילדים חזר מהלימודים.... ובכה בכה בכה.... מה קרה??? - החברים שלי מביישים אותי - הם אומרים שאמא שלי שמנה
נו מה שלא עושים לעצמינו עושים לילדים.... ואז חשבתי שאם זה מפריע לילדים אני עושה משהו....
אחרי פחות משנה עברתי ניתוח- ירדתי תוך שנה וחצי 56 ק"ג. היום אני אישה רגילה שוקלת 79 ק"ג (אני מתה לרדת עוד) אני זריזה, יכולה לזוז ממקום למקום, יכולה להתכופף בקלות, אני יכולה לעלות 100 מדרגות ולהשאר עם נשימה
בקיצור אני הכי מאושרת בעולם! ואני כבר שומרת על המשקל הזה 3 שנים.....
נכון יש לי התמודדויות, אני לא אוכלת באופן קבוע ארטיקים ועוגות, (אני מפרגנת לעצמי פעם בהההה) אבל לפחות פתרתי את הבעיה העיקרית!!! והיום אני אוכלת 3 מציות + 2 כפות גבינה אני שבאה ל3 שעות......
אז כל השמנים אני אומרת לכם אל תחשבו פעמיים!!! תעשו את הניתוח אני ממליצה בכל הפה!!!
שיהיה לכם בהצלחה!!