1 היה אברהם
משתמש מקצוען
ברור שבמספר כזה גבוה חוזרים למשקפייםבעלי היה לו מספר 11 והוא עשה ניתוח לייזר לפני 12 שנה ולפני 4 שנים הוא חזר למשקפיים מספר 2.
ובטוח אמרו לכם את זה מראש בזמנו
ברור שבמספר כזה גבוה חוזרים למשקפייםבעלי היה לו מספר 11 והוא עשה ניתוח לייזר לפני 12 שנה ולפני 4 שנים הוא חזר למשקפיים מספר 2.
אחי עשה לפני בערך 12 שנה, אותו מספר (12+) ברוך ה' רואה מעולה עד היום.ברור שבמספר כזה גבוה חוזרים למשקפיים
ובטוח אמרו לכם את זה מראש בזמנו
איפה הוא עשה?אחי עשה לפני בערך 12 שנה, אותו מספר (12+) ברוך ה' רואה מעולה עד היום.
אצל לוינגר.איפה הוא עשה?
הבן שלי עשה אתמול והפחידו אותו הרבה והוא חזר בלי כאבים בכלל ב"ה ממש בקטנה. מומלץ מאודלאחרונה אני חושבת לעשות ניתוח להסרת משקפיים.
אבל שמעתי משתי אנשים שונים שזה מסוכן, וכן שמעתי שההתאוששות לוקחת הרבה זמן ומדובר בכאבים ממושכים.
האם זה נכון? כמה זמן אחרי צריך ללבוש משקפי שמש?
והאם מישהו פה יודע אם זו בעיה לעשות כשיש מספר גבוה (12 ו 14)?
אשמח לדעת במה זה כרוך ולשמוע מניסיון של כאלו שמכירים
תודה רבה מראש!
מאיזה בעיות החבר סובל?דוקא חבר שלי עשה אצל לוינגר ועד היום סובל מיובש ובעיות (אינדיבידואלי, ויכל לקרות גם בכל מקום אחר, אבל...)
על קייר שמעתי שלא כדאי, בת דודה שלי עשתה שם וסובלת אוהו...
תלוי בסוג הניתוח,כמה תכלס זה עולה?
אני המאוחדת שיא
עשיתי אצל דר דוייב לפני שנה ומאוד נהנתימישהו יודע להמליץ לי כיום על רופא אצל לוינגר עיניים?
אני עשיתי אצל ד''ר רוטנברג לפני שנתיים מרוצה מאדמישהו יודע להמליץ לי כיום על רופא אצל לוינגר עיניים?
האם חייבים לבוא עם מלווה? הם אוכפים את זה?עשינו ארבע אחיות בקייר לייזר
יכול מאוד להיות שלא רואים טוב בחושך כי בחושך האישון מתרחב ומסתכלים דרך אזור שלא עבר טיפול - הרי לא משייפים את כל הקרנית...אבל אם עשית בדיקת ראייה ומעקב במשך כל השנה שצמודה לניתוח, אין סיבה בעולם לראות מטושטש דווקא בחושך אלא אם כן העין יבשה, וזה כאמור-גם באור יום
מומלץ לבוא עם מלווה כמובן גם בשביל הרוגעהאם חייבים לבוא עם מלווה? הם אוכפים את זה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: