בונבון קטן
משתמש רשום
ועשית??הרופא שעשה לי את הניתוח
אמר שלא צריך בכלל משקפי שמש
והיית צריך משקפיים??
ועשית??הרופא שעשה לי את הניתוח
אמר שלא צריך בכלל משקפי שמש
בריאות???וכל השיקול לעשות את הניתוח הוא נטו בגלל בריאות העין,
כן עשיתיועשית??
והיית צריך משקפיים??
ולא היית צריך משקפי שמש??כן עשיתי
רואה שש שש
לא רואה סבל במשקפי שמש, להפך, אני תמיד הולכת עם משקפי שמש, זה נעים לי יותר מאשר להיות מסונוורת מהשמש, ומשקפיים רגילות אני לא סובלת. מה ההשוואה בכלל.ומה עם משקפי שמש???
ברווווווווווווור!!!!!!
מה השאלה?
בשביל מה אני עושה לייזר, לא להסרת משקפיים????
משקפי שמש זה הגבלה מטורפת בפרט לנהגים, ובכלל, אני כרגע עם עדשות שזה סבבא לגמרי וכל השיקול לעשות את הניתוח הוא נטו בגלל בריאות העין, אז להוסיף הגבלות????!!!!
זה לא אומר כלוםהי
אני עשיתי לפני חודש וחצי את הניתוח PRK באסותא ואני ב"ה מרוצה עד הגג.
הניתוח זה בדיחה של ממש וההחלמה עברה לי ממש בקלות, ללא שום כאבים ותוך שבוע ראיתי פצצה.
השירות שם מעולה , הרופאים מקצועיים אחד אחד, וגם המחירים דרך הקופות הם ממש בדיחה, וכן בת דודה שלי עשתה השבוע וחזרה לתפקוד כרגיל.
כנגד זה אחותי עשתה לפני חודש את הניתוח הקל יותר(LASIC) בדר' לוינגר וממש לא היה שווה את זה
זה ניתוח הרבה יותר מורכב וגם לא שווה את התוצאה כי לקח לה יותר זמן לחזור לשגרה מאשר לי ובנוסף לזה שאצל לוינגר זה פרוצדורה יותר מורכבת כי הוא יותר מחמיר ולכן הכל אצלו יותר מסורבל.
ממש לא הייתי ממליצה על לוינגר יותר מאסותא ומה שבטוח זה לא שווה את הכסף
כמו שנכתב פה כבר, יש את הניתוח הקל יותר LASIK שאיתו ההחלמה בדיחה (חברה שלי עשתה ואחרי שעה יצאה לקניות בעזריאלי...), אממה, לא לכולם הוא מתאים, תלוי בקרנית.אני מבינה שיש שתי סוגי ניתוחים? אשמח לדעת מה ההבדל
שתינו עשינו באסותא ומרוצות מאודאיפה באמת מומלץ יותר? אסותא או עיניים? עיניים זה לא של דר לוינגר שנחשב הכי מומחה בתחום? אני מתלבטת...
אצל דר לוינגר!! בלי להתלבט...איפה שווה לנתח עם מאוחדת שיא?
לא ברור בכללאצל דר לוינגר!! בלי להתלבט...
דווקא לא חיכיתי לתוריםלא ברור בכלל
למה לחכות את כל התורים שיש אצלו??
עשיתי באסותא, חמי גם עשה שם ועוד הרבה חברים ומרוצים שש שש
דוקא חבר שלי עשה אצל לוינגר ועד היום סובל מיובש ובעיות (אינדיבידואלי, ויכל לקרות גם בכל מקום אחר, אבל...)
על קייר שמעתי שלא כדאי, בת דודה שלי עשתה שם וסובלת אוהו...
אבל הבאתי עובדות!!!ידוע בארץ
קישקוש!שמעתי לאחרונה מרופא עיניים שטען שאלה שעושים לייזר אם יצטרכו בהמשך החיים לעבור ניתוח קטרקט הם לא יוכלו לעבור אותו מישהו/י שמע על זה??
שמעתי לאחרונה מרופא עיניים שטען שאלה שעושים לייזר אם יצטרכו בהמשך החיים לעבור ניתוח קטרקט הם לא יוכלו לעבור אותו מישהו/י שמע על זה??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: