דרוש מידע ניתוח לייזר להסרת משקפיים- למה לא כדאי?

riki18

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
ומה עם משקפי שמש???

ברווווווווווווור!!!!!!
מה השאלה?
בשביל מה אני עושה לייזר, לא להסרת משקפיים????
משקפי שמש זה הגבלה מטורפת בפרט לנהגים, ובכלל, אני כרגע עם עדשות שזה סבבא לגמרי וכל השיקול לעשות את הניתוח הוא נטו בגלל בריאות העין, אז להוסיף הגבלות????!!!!
לא רואה סבל במשקפי שמש, להפך, אני תמיד הולכת עם משקפי שמש, זה נעים לי יותר מאשר להיות מסונוורת מהשמש, ומשקפיים רגילות אני לא סובלת. מה ההשוואה בכלל.
לאף אחד מבני משפחתי, כולל הנהגים לא היתה בעייה עם העניין הזה.
אבל אם זה ירגיע אתכם- יש אומרים שאחרי כחצי שנה עוברת הרגישות ואפשר להפסיק עם משקפי השמש.

RB4948

משתמש חדש
הי
אני עשיתי לפני חודש וחצי את הניתוח PRK באסותא ואני ב"ה מרוצה עד הגג.
הניתוח זה בדיחה של ממש וההחלמה עברה לי ממש בקלות, ללא שום כאבים ותוך שבוע ראיתי פצצה.
השירות שם מעולה , הרופאים מקצועיים אחד אחד, וגם המחירים דרך הקופות הם ממש בדיחה, וכן בת דודה שלי עשתה השבוע וחזרה לתפקוד כרגיל.
כנגד זה אחותי עשתה לפני חודש את הניתוח הקל יותר(LASIC) בדר' לוינגר וממש לא היה שווה את זה
זה ניתוח הרבה יותר מורכב וגם לא שווה את התוצאה כי לקח לה יותר זמן לחזור לשגרה מאשר לי ובנוסף לזה שאצל לוינגר זה פרוצדורה יותר מורכבת כי הוא יותר מחמיר ולכן הכל אצלו יותר מסורבל.
ממש לא הייתי ממליצה על לוינגר יותר מאסותא ומה שבטוח זה לא שווה את הכסף

המושלמת$$

משתמש צעיר
הנדסת תוכנה
הי
אני עשיתי לפני חודש וחצי את הניתוח PRK באסותא ואני ב"ה מרוצה עד הגג.
הניתוח זה בדיחה של ממש וההחלמה עברה לי ממש בקלות, ללא שום כאבים ותוך שבוע ראיתי פצצה.
השירות שם מעולה , הרופאים מקצועיים אחד אחד, וגם המחירים דרך הקופות הם ממש בדיחה, וכן בת דודה שלי עשתה השבוע וחזרה לתפקוד כרגיל.
כנגד זה אחותי עשתה לפני חודש את הניתוח הקל יותר(LASIC) בדר' לוינגר וממש לא היה שווה את זה
זה ניתוח הרבה יותר מורכב וגם לא שווה את התוצאה כי לקח לה יותר זמן לחזור לשגרה מאשר לי ובנוסף לזה שאצל לוינגר זה פרוצדורה יותר מורכבת כי הוא יותר מחמיר ולכן הכל אצלו יותר מסורבל.
ממש לא הייתי ממליצה על לוינגר יותר מאסותא ומה שבטוח זה לא שווה את הכסף
זה לא אומר כלום
זה תלוי בנ"א
יש כאלה שלוקחים קשה יותר , ויש כאלה שלא מרגישות בכלל
אבל אין לדעת...
(ולמרות זאת גם אם לוקחים את זה קשה יותר- זה שווה עדיין...)

michalor

משתמש מקצוען
יוצרי ai
אני מבינה שיש שתי סוגי ניתוחים? אשמח לדעת מה ההבדל
כמו שנכתב פה כבר, יש את הניתוח הקל יותר LASIK שאיתו ההחלמה בדיחה (חברה שלי עשתה ואחרי שעה יצאה לקניות בעזריאלי...), אממה, לא לכולם הוא מתאים, תלוי בקרנית.
לי הוא לא התאים ועשיתי את הניתוח הקשה יותר PRK, התאוששות די קשה של 3 ימים ואח"כ איכות חיים מטורפת, מבחינתי שווה הכל.
(ממש לא הפריע לי ללכת עם משקפי שמש בקיץ, עשיתי לפני שנה ועכשיו כבר אין לי צורך בהם)
איפה באמת מומלץ יותר? אסותא או עיניים? עיניים זה לא של דר לוינגר שנחשב הכי מומחה בתחום? אני מתלבטת...
שתינו עשינו באסותא ומרוצות מאוד

RB4948

משתמש חדש
הניתוח LASIK הוא ניתוח יותר מורכב מבחינת הניתוח עצמו אך ההחלמה שלו יותר מהירה
אני לא הייתי ממליצה לעשות אותו , הוא גם יותר יקר וגם אני חושבת עם יותר סיכונים
שווה לסבול את השלוש ימים האלו.

בונבון קטן

משתמש רשום
אצל דר לוינגר!! בלי להתלבט...
לא ברור בכלל
למה לחכות את כל התורים שיש אצלו??
עשיתי באסותא, חמי גם עשה שם ועוד הרבה חברים ומרוצים שש שש
דוקא חבר שלי עשה אצל לוינגר ועד היום סובל מיובש ובעיות (אינדיבידואלי, ויכל לקרות גם בכל מקום אחר, אבל...)
על קייר שמעתי שלא כדאי, בת דודה שלי עשתה שם וסובלת אוהו...

etidan

משתמש מקצוען
לא ברור בכלל
למה לחכות את כל התורים שיש אצלו??
עשיתי באסותא, חמי גם עשה שם ועוד הרבה חברים ומרוצים שש שש
דוקא חבר שלי עשה אצל לוינגר ועד היום סובל מיובש ובעיות (אינדיבידואלי, ויכל לקרות גם בכל מקום אחר, אבל...)
על קייר שמעתי שלא כדאי, בת דודה שלי עשתה שם וסובלת אוהו...
דווקא לא חיכיתי לתורים
ושאלתי את הרב פירר בזמנו ואמר לי שזה המקום הכי מומלץ
וגם סתם ככה זה ידוע בארץ שהוא מספר 1
לא אומרת שאסותא לא טובים אבל דר לוינגר מעולה

א גוטא מנט'ש

משתמש פעיל
שמעתי לאחרונה מרופא עיניים שטען שאלה שעושים לייזר אם יצטרכו בהמשך החיים לעבור ניתוח קטרקט הם לא יוכלו לעבור אותו מישהו/י שמע על זה??

בונבון קטן

משתמש רשום
שמעתי לאחרונה מרופא עיניים שטען שאלה שעושים לייזר אם יצטרכו בהמשך החיים לעבור ניתוח קטרקט הם לא יוכלו לעבור אותו מישהו/י שמע על זה??
קישקוש!
שאלתי כמה מנתחים ואמרו לי שאין קשר
קטקרט זה בכלל בשכבה אחרת של העין (לא זוכר איך הם קראו לזה)

עבמית

משתמש פעיל
השבוע קרובת משפחתי עברה ניתוח קטרט.
מדובר במישהי שעשתה לפני כמה שנים ניתוח להסרת משקפיים בלייזר.

אילה ר.

משתמש פעיל
אז ככה:
אני עשיתי ניתוח לפני כשנה,
מספר גבוה שהרופא אמר שאני לא אוכל לעשות ניתוח תיקון.
עדיין חייבת משקפי שמש כשיוצאת בשעות היום.
עדיין סובלת מיובש בעיניים, בעיקר מגיע עם חוסר שינה.
אם היו מבטיחים לי שלא יחזור לי איזה שהוא מספר אולי היה שווה.
אבל גם לסבול את תופעות הלוואי מהניתוח וגם שיחזור מספר כלשהו נשמע לי לא שווה כבר.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה