מקפיץ למען ציפורי הלילה של פרוג
אכן, אך גיבוי רבני בפרהסיה לא תקבל, לפחות לא בשלב זה והסיבות ידועות.אני חושב שזו יוזמה עצומה ואדירה!
אבל לדעתי, כדאי שיראו איזה גיבוי רבני על העצומה.
שם של רב, מו"ץ, דיין , משהו.
מקווה שאינני בכללם (חפש בהיסטוריה שלי...).כיון שיש המון אנשים מבקשי רעתם של הציבור החרדי
אתה צודק.מקווה שאינני בכללם (חפש בהיסטוריה שלי...).
אז מאוד חשוב ללכת ליועץ חיצוני כי מצד אחד חבל להפסיד המון כסף שמגיע ביושר אך מצד שני לחשוד בכשרים ולהאשים אנשים בגניבה ללא ביסוס זה לא פחות חמור....משיחות שערכתי עם חברות/קרובות משפחה מסתבר שרובנו בכלל לא יודעות להניח את האצבע מה בדיוק גוזלים אותנו.
מהרב שפרן תקבל גם גיבוי בפרהסיה תומך בהתאגדות עובדי הוראה.אכן, אך גיבוי רבני בפרהסיה לא תקבל, לפחות לא בשלב זה והסיבות ידועות.
לא נותר אלא לסמוך עליי שלא אעשה שום דבר בעל השפעה ללא התייעצות עם רב...
אגב, לשם הדיוק זו לא עצומה אלא איסוף מידע.
מקווה שאינני בכללם (חפש בהיסטוריה שלי...).
מעדיף כרגע לא להיחשף, אבל העלית נקודה חשובה ואחשוב מה אני יכול לעשות בנידון.
אז נאחל 'מזל טוב' גם ל @בחיפוש ...יש לי חבר שהתחיל לעבוד על זה לפני כמה שנים, נפגש עם חברי כנסת, רבנים, עסקנים, ופתאום הוא נדם, הפסיק הכל, מה התברר? אשתו קיבלה הוראה+תקן בחינוך העצמאי...
אגב אולי כדאי לכם להכניס קישור גם בפורום חדר מורים כדי שמי שנכנס לשם ישר יראה
יש אפשרות ב"אחר" למלא טקסט חופשי.מורה אחד כתב לי שהוא לא מילא את הטופס
כי יש אפשרות לבחור "רק עוול אחד"
ונעשו לו כמה עוולות
@בחיפוש תשפר את הטופס
תבחר באפשרות "תיבות סימון".
כך יהיה אפשר לבחור כמה עוולות...
אתה מתכוון שכולם יבחרו ב"אחר".יש אפשרות ב"אחר" למלא טקסט חופשי.
@בחיפוש זה בדיוק מה שרשמתי לך באשכול המקורימשיחות שערכתי עם חברות/קרובות משפחה מסתבר שרובנו בכלל לא יודעות להניח את האצבע מה בדיוק גוזלים אותנו.
מי שיש לו עוולה שלא מוזכרת או כמה עוולות שיכתוב באחר את הפירוטאתה מתכוון שכולם יבחרו ב"אחר".
או שיחליטו לבחור רק אחד מתוך העוולות ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: