דרוש מידע ניצול ועושק מורים, מורות וסייעות במגזר החרדי - סקר דיווח אנונימי

מצב
הנושא נעול.

בחיפוש

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
בעקבות הדיון החשוב באשכול אחר https://www.prog.co.il/threads/ניצול-מורים-ומורות-במסגרות-חינוך.773393/ העלנו דף לאיסוף מידע אנונימי על מנת לנסות להתמודד עם התופעה בכמה דרכים ובעז"ה להתחיל לחולל שינוי!
אם אין אני לי מי לי! אל תאמר מישהו אחר ידווח, מישהו אחר יספר רק את/ה תחולל שינוי.
הסקר הינו אנונימי לחלוטין!

בחיפוש

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
תודה לכם! אתם לא לבד! יש הרבה שהעדיפו לשמור על דממת פורום אך ענו על הסקר.
נדהם מרגע לרגע מהיקף העוול הנוראי!!!
אנא הפיצו לכל מי שאתם מכירים שנמצא במקצוע.

ראובן 23

יועץ משכנתאות מלווה כלכלי ומרצה בתחום במכללת פוקוס
מנוי פרימיום
מקפיץ(לא קשור)

בחיפוש

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
בעקבות הדיון החשוב באשכול אחר https://www.prog.co.il/threads/ניצול-מורים-ומורות-במסגרות-חינוך.773393/ העלנו דף לאיסוף מידע אנונימי על מנת לנסות להתמודד עם התופעה בכמה דרכים ובעז"ה להתחיל לחולל שינוי!
אם אין אני לי מי לי! אל תאמר מישהו אחר ידווח, מישהו אחר יספר רק את/ה תחולל שינוי.
כשתפתחו איגוד יצא מכתב חתום ע''י עשרות רבנים שאנשי דלא מעלי חברו לארגון שחותר להשמיץ את החינוך הטהור ואיסור חמור לשתף עמם פעולה... וכו...

בחיפוש

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
כשתפתחו איגוד יצא מכתב חתום ע''י עשרות רבנים שאנשי דלא מעלי חברו לארגון שחותר להשמיץ את החינוך הטהור ואיסור חמור לשתף עמם פעולה... וכו...
אני למוד מלחמות.... ומנסיוני הרבנים נותנים תמיכה חזקה ושקטה לדברים חשובים כאלה למרות פשקווילים וכו' (ואפי' היה לי מקרה שרב חתם על מכתב נגד יוזמה בתחום החינוך ואמר לי בעצמו לאחמ"כ שהוא בעד היוזמה ושאקדם אותה שהחתימה היא כי אין יש קבוצות כח וכסף שלוחציות על החצרות בראש הפירמידה).

בחיפוש

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
ב"ה יש כבר עשרות פניות מפורטות (עצוב שזה משמח...אך זו הדרך היחידה שאולי נצליח להציל עשוק מיד עושקו)!
אך רק כ50% השאירו מייל מה שמראה את הפחד לתת כל פרט שאולי יזהה מתישהו...אנחנו בכל מקרה נעדכן כאן בהתקדמויות.
אנא הפיצו בקבוצות של מורות ובכל דרך אפשרית, רק עם מסה משמעותית נוכל באמת לחולל שינוי!
(נזכור שגם נטפרי התחיל מאשכול בפרוג...).

יהודי-פשוט

משתמש סופר מקצוען
נא לעדכן כמות מפעם לפעם

בחיפוש

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
אין לי מה לדווח.
אבל בבקשה תתדווחו כמה שיותר!!
מגיע למורות ולמלמדים של הילדים שלנו את המינימום המגיע להם
ומגיע לילדים שלנו מורים שמקבלים את המינימום המגיע להם

שוהם307

משתמש מקצוען
@בחיפוש , בעיקרון אם מישהו מתלונן בהסתדרות וכדו', האם לא עושים למנהל המוסד שום דבר? למה באמת הם לא מפחדים,
הרי ברור שמישהו כבר התלונן, ומה קרה אז?

בחיפוש

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
@בחיפוש , בעיקרון אם מישהו מתלונן בהסתדרות וכדו', האם לא עושים למנהל המוסד שום דבר? למה באמת הם לא מפחדים,
הרי ברור שמישהו כבר התלונן, ומה קרה אז?
אינני יודע האם מישהו התלונן והאם המתלונן חבר בהסתדרות (הם דואגים לעצמם בלבד לא לאף אחד אחר...)

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה