מעניין הטעיות כתיב... מה זה רובוט?
20 אחוז הנחה בשעות הלילה, שווה לחשוב על זה...ובאתר סלקום זו ההצעה
צפה בקובץ המצורף 1402196
מעניין הטעיות כתיב... מה זה רובוט?
אכן שמתי לב, אבל עזוב העיקר זה כסף, קח תתוכן,20 אחוז הנחה בשעות הלילה, שווה לחשוב על זה...
ושאר השעות זה מחיר רגיל...?
בפזגז אמרו שהם מטפלים בתקלהלמי שאוהב חשבונות מסודרים לתשומת לב נראה שפזגז עדיין לא כ"כ מסודרים
מעל חודש שלא קיבלתי חשבונית עבור השימוש של חודש 5.
אם יש צרכן של פזגז שמקבל חשבוניות מידי חודש בחודשו בזמן אשמח לשמוע.
אני שוקל לחזור לחברת חשמל רק בגלל הבלאגן
בפזגז אמרו שהם מטפלים בתקלה
ואני יסביר בימים אלו החברה מגדירה מחדש את כל המערכת בכדי לצרף לקוחות שאין להם מונה חכם,
וכמובן לא מדובר במשהו חובבני אלא מערכת שצריכה להיות אמינה וטובה עבור מאות אלפי לקוחות, וצריכה לעבור עיבוד וניסוי וכו' אז אני חושב שמותר לתת לה זמן של חסד עד שתטפל בתקלה ....
אבל לא הבנתי למה לעבור לחברת חשמל בגלל זה? ראשית האם בחברת חשמל כן קיבלתה בצורה מסודרת? הרי החברה הכי לא מסודרת בחשבוניות זה חברת חשמל ...
בנוסף למה לשלם כל חודש כמה עשרות שקלים רק עבור חשבונית (אני לא יודע כמה הצריכה שלך) תוכל גם לעבור לחברה אחרת שנותנים הנחה נמוכה יותר אבל עדיין הנחה, אין שום לתת סיבה עוד כסף לתייקונים של חברת חשמל
אני יודע מתוך מאות חשבוניות שאני בודק אין כמעט חשבונית אחד שהיא דומה לשניה בתקופת הימים ובכל חשבונית יש תקופה אחרת אז אנ י לא יודע איך זה מסתדר עם חשבונית אחד לחודשיים.תתפלא לשמוע בחברת חשמל זה מאוד מסודר פעם בחודשיים יש חשבונית
תעשה בירור מבין כל החברות ואני מאמין שתמצא חברה שתספק את כל הבעיות שלך, אבל שוב למה לשלם לחברת חשמל במקום זהכל ההנחות עם הסיפורים עם הדמי שימוש חודשי כבר לא בטוח שזה שווה לי (יש כאלה שאולי לא חשוב להם סדר והם מתנהלים עם חשבון בנק בבלגן / חשבונות שנתיים)
לבעלי מונה בסיסי שמתנייד ם החודש
יש לעדכן קריאת מונה באופן חד פעמי במערכת הטלפונית ב 103 שלוחה 6
או באיזור האישי של חברת חשמל
הדיווח חייבת להתבצע היום או מחר !
אחרת הניוד ידחה בחודש נוסף, וחבל
לבעלי מונה חכם אין צורך לדווח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: