המוכשר !!!
משתמש מקצוען
תסתכל באקסל של חברת החשמליש בוט של חברת חשמל ושל סלקום ושתיהם מגיבים שלא מותקן בכתובת שלנו מונה חכם אז מאיפה הביטחון?
לי באקסל רשום שיש ובבוט שאין
תסתכל באקסל של חברת החשמליש בוט של חברת חשמל ושל סלקום ושתיהם מגיבים שלא מותקן בכתובת שלנו מונה חכם אז מאיפה הביטחון?
איך אפשר ליצור קשר עם סלקום?כידוע שיש כבר עוד חברות שמשווקות חשמל, והמעבר אליהם הוא בשיחת טלפון או בקשה באתר
אנחנו הגשנו בקשה לסלקום לניוד
הם מציעים לנו 10% הנחה קבועה על הצריכה
ותשלום קבוע 30 ש"ח לחשבונית במקום 60 בערך שיוצא לחברת חשמל
זה פער של 100 ש"ח סה"כ לחשבונית ממוצעת
מישהוא התנסה בזה?
כל הבעיות חברת חשמל 103אם עברתי חברה, ונשרף לי נתיך. למי אני פונה ? האם לחברות האחרות יש שירות תיקונים ללקוחות ?
כלומר - סלקום מספקת לרשת החשמל הארצית את כמות החשמל שאנחנו נשלם עליה?כל הבעיות חברת חשמל 103
רשת ההולכה עד הלקוח שייך לרשת הארצית
האספקה נפתחה לתחרות
כןכלומר - סלקום מספקת לרשת החשמל הארצית את כמות החשמל שאנחנו נשלם עליה?
לא. באלקטרה אין. כמו"כ בסלקום במסלול מסויים (עסקי).נראה לי שזה טעות, בכל החברות יש דמי שימוש חודשיים שווים וההבדלים ביניהם הם במסלולי ואחוזי הנחה שונים..
איך אפשר ליצור קשר טלפוני עם אלקטרה פאוור (סופרגז אנרגיה לשעבר)? יש למישהו מספר שיש בו מענה אנושי?
לתשומת לב הסכום הוא ללא מע"מ.על פי ההחלטה, החל מאוגוסט 2022, ובכפוף ליכולת קליטה סלולרית במקום בו מחובר המונה, תינתן אפשרות להזמנת מונה חכם, בתשלום חד פעמי של כ-220 ₪. גובה התעריף נקבע בהתאם לעלות הנובעת מהקדמה של התקנת מונה חכם לצרכן בודד ביחס לתוכנית הפרישה הארצית, והתעריף החדש מחליף את התעריף הקיים אשר עמד על מאות שקלים בחודש.
איך אפשר ליצור קשר עם סלקום?
יש לנו מונה חכם
השארנו כמה פניות לסלקום והם לא חוזרים, וגם אין מס' טלפון ליצירת קשר..
נראה לי שזה טעות, בכל החברות יש דמי שימוש חודשיים שווים וההבדלים ביניהם הם במסלולי ואחוזי הנחה שונים..
איך אפשר ליצור קשר טלפוני עם אלקטרה פאוור (סופרגז אנרגיה לשעבר)? יש למישהו מספר שיש בו מענה אנושי?
תלוי מה כמות השימוש שלכם..מה שיוצר שעדיין סלקום יוצא משתלם יותר למרות תשלום הדמי שימוש (היות ואצלם יש 10% הנחה כולל על המע"מ)
לא הבנתי מה זה משנה אם ההנחה היא על המחיר לפני מע"מ או אחרי.נכון באמת באלקטרה אין דמי שימוש, אבל ההנחה אצלם היא רק על הסכום שלפני מע"מ
מה שיוצר שעדיין סלקום יוצא משתלם יותר למרות תשלום הדמי שימוש (היות ואצלם יש 10% הנחה כולל על המע"מ)
+972 52-543-8778איך משיגים את סלקום?
ניסיתי מספר פעמים בימים האחרונים ואין מענה+972 52-543-8778
זה המספר האישי של הסוכן שעשה לי את זה אתה יכול לדבר איתו
ברמה השנתית אפילו 5000 (ויש טעם להסתכל בחשבון, כי ברמה השנתית שלי לדוג' זה פחות, אבל גם אם לא - )טעות טבעית, אין טעם להסתכל על החשבון החשמל החודשי או הדו-חודשי, אלא להסתכל ברמה שנתית, ובשנה כולם משלמים לפחות 5,000 ש"ח מה שיוצר שההטבה של סלקום מנצחת את ההטבות של החברות האחרות בנתיים...
אני חייגתי לסופר גז *3114 ושם על פי הנחיות המערכתאיך אפשר ליצור קשר טלפוני עם אלקטרה פאוור (סופרגז אנרגיה לשעבר)? יש למישהו מספר שיש בו מענה אנושי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: