נטפרי! סיוט?

מצב
הנושא נעול.

תותח שיווקי

משתמש פעיל
נכתב ע"י אפשרי;2279973:
טוב נו.

(באשכול אחר כתבת שלא לכתוב לך את האתר של נטפרי כי זה לא יעזור... נתיב חוסמים אותך... שיביאו את הטלפון שלהם... לא מתאים לאנשים אינטליגנטים).

אכן. משום שלא העלתי על דעתי שנתיב חוסמים אתר שאין בו שום דבר גרוע, על כרחך שהסיבה היחידה היא בגלל התחרות, ומהסיבה הזו לא ניסיתי אפילו לבקש. לאחר שכתבת מה שכתבת ביקשתי ואכן פתחו לי. את הטלפון ביקשתי בגלל שכל פעם שאני מבקש שם אינפורמציה נותנים לי את אותה טבלת מחירים ולי יש שאלה ספציפית שאני צריך אדם חי ונושם שיענה לי.
אגב, לא יזיק לך להיות מעט פחות תוקפני. לא תקפתי אף אחד ולא השמצתי אף אחד.

GolanArt

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
D I G I T A L
עיצוב ואדריכלות פנים
לכל משתמשי נטפרי המרוצים, אני רוצה לבקש מכם בקשה.
כפי שאתם וודאי שמים לב, יש המון דיסאינפורמציה סביב נטפרי,
ורק בדיון הספציפי הזה נאמרו בלי סוף שטויות לצד דברים נכונים.
(עדיף שאני לא יצטט, לא רוצה לפגוע).

אסור לתקוף אף אחד שלא משתמש בנטפרי, כי לכל אחד יש את הזכות
לבחור את הסנן שמתאים לו. בדיוק, אבל בדיוק כמו שהאו"ם יהיה תמיד
נגד ישראל, ולא משנה מה ישראל תציג, כך ישנם מתנגדים קבועים ועקביים
שפיתחו גישה שלילית כמעט עיוורת נגד נטפרי, ובכל הזדמנות שמישהו משבח את נטפרי,
הם יקפצו ויזעקו שזה ממש מקומם אותם, רובם ככולם מדברים מחוסר ידע,
ויש גם כמה אינטרסנטים שתולים. ברור לכל בר דעת שאם יש כ"כ הרבה משבחים
בכזו התלהבות, זה אומר שיש לזה סיבה, (תראו לי תשבחות כאלו על כל חברה אחרת!)
מתנגדים אובססיבים יקרים שלי, אני מזמין אתכם לבוא ולטעום...

אני מבקש בכל לשון של בקשה, תנו לדיון ביקורתי לנסוע בלי הפרעות, אל
תנסו להגן על נטפרי כי אם מישהו לא יעבור לנטפרי כי הרגזתם אותו, זה אומר שיצאתם מופסדים.
כי אתם יודעים בדיוק כמה שנטפרי נקיה, ו99 אחוז מן ההשמצות נשלפות מהשרוולים..

העובדות מדברות בעד עצמן, בנטפרי יש עומס משתמשים שהולך וגדל. באמת,
אבל באמת אין צורך לשבח את נטפרי ובטח לא לצאת להגנתה, את זה תשאירו
לפעילים הותיקים (אפשר לכתוב בחתימה משהו נחמד, אחרי הכל מדובר בזיכוי הרבים).
כמו שאתם רואים, אנחנו נמנעים מלהגיב ונותנים לכולם להעביר
ביקורת כאוות נפשם.

לאלו שבאמת לא יודעים (לא לשחקנים), יש לנטפרי פורום מיוחד לכל השאלות, תלונות
ומענות, אפשר לשאול שם הכל ויש הרבה משתמשים שישמחו לענות.

אגב רק השרשור הזה עצמו, הביא איתו עומס לא נורמלי של מתעניינים, כך שצריכים
לומר תודה לכולכם! זכיתם! (תמשיכו לריב ;)).

אם יש מי מכם שרוצה קצת להתלונן, לצעוק, להתעניין, להבין לעומק, אני מוכן לתת
לו את הנייד שלי באישי, ואשמח גם לקבל את הביקורת הכי נוקבת שיש, זה מצויין.

בהצלחה לכולנו!

s0527163225

משתמש פעיל
עיצוב ואדריכלות פנים
יש לי תשתית של בזק איזה ספק הכי טוב בנטפרי והאם זה משנה

A052

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י s0527163225;2282672:
יש לי תשתית של בזק איזה ספק הכי טוב בנטפרי והאם זה משנה

משנה לכאורה רק בגזרת המחיר, וכן אם יש פקס המחובר דרך קו של נטוויז'ן וכדו'.

קרן אורה

משתמש צעיר
להתנתק מנטפרי עולה כסף?
[כדי לא להיות מותקפת, אני מבהירה שאני לא מתכוננת להתנתק, רק מבררת]

goaty

משתמש פעיל
ההתנתקות מנטפרי לא עולה כסף
אם התקנתם את התוכנה WiFree לחסימת וויפי מרשתות שאינם נטפרי, ההסרה כרוכה בתשלום של 100 ש"ח

עורך תורני

משתמש צעיר
עם כל הכבוד וההערכה לשלל הדעות כאן, זה נראה כמו דו שיח של חירשים.

הדבר דומה לדיון איזה רכב יותר טוב האם סמארט של שני מקומות או סיאנה של 9 (?) מקומות. הכל שאלה של הצרכים האישיים של כל אחד ואחד.

נטפרי הוא סינון מעולה המתאים לאנשים שזקוקים ל'בייסיק' באינטרנט, ואינם בעלי מקצועות שדורשים אינטרנט בהיקף קצת יותר רחב.

מי שצריך מידע וגישה לאתרים בהיקף רחב יותר ו/או מעונין בדברים שהם מעבר ל'בייסיק' (הידברות כמשל בלבד), ו/או נצרך לשימוש בגוגל דרייב באופן תדיר, וכן על זה הדרך, הרי שבשבילו ולמענו קיימים סינונים אחרים, לעיתים מודולריים היודעים להתאים את רמת הסינון לצרכים ולעיתים פחות, חלקם עם יותר בעיות וחלקם עם פחות.

כל ויכוח בין שני סוגי האנשים, הינו עקר ולא יוביל לשום דבר. מי שדי לו בסינון של נטפרי, אין ספק כי הוא הסינון המועדף, אך מי שזקוק ליותר, ברור שלא ימצא שם את מקומו.

גילוי נאות: הייתי בעבר הרחוק לקוח של נתיב, עד שגם לי באורח פלא 'נפלה' החסימה וגיליתי שאני גולש ללא שום חסימה! (יתכן שהיו שינויים בתוכנה מאז, אך אני כבר לא שם).

עברתי לאתרוג במסלול עסקים (או שם דומה), באופן עקרוני אני מרוצה, ולאחרונה לאחר שהסירו מהבסיס את 'בחדרי' ו'כיכר' המצב עוד טוב שבעתיים. (אכן ניתן לפתוח את זה בבקשה אישית, אבל זכות הבחירה ניתנת לאנשים בוגרים).

באמצע, הצטרפתי לנטפרי יחסית בתחילת הדרך, ולאחר שהוברר לי בצורה כנה שישנם דברים שלא ייפתחו (דווקא למיטב זכרוני הדרייב עבד בזמנו יותר טוב מאשר באתרוג), חזרתי בזריזות לאתרוג.

goaty

משתמש פעיל
מסכים שכל אחד עם מה שמתאים לו, אבל לומר שנטפרי מתאים רק לבייסיק זו טעות שנובעת מחוסר ידיעה.

GolanArt

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
D I G I T A L
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י עורך תורני;2283782:
נטפרי הוא סינון מעולה המתאים לאנשים שזקוקים ל'בייסיק' באינטרנט, ואינם בעלי מקצועות שדורשים אינטרנט בהיקף קצת יותר רחב.

שיח חרשים?! הצחקת אותי עם הבייסיק, הסינון הנקי הכי רחב שיש זה נטפרי,
אתה מוזמן לנסות... :)
וכמאמר הסלוגן "החופש לגלוש בטוח. ;)

לגבי פותח האשכול ולכל הניקים שמרגישים מאויימים, אולי תוכלו להפנות
אותי למישהו שבאמת תקף אתכם באשכול? אני פשוט לא מצליח למצוא...
ולזו שאמרה שיש דברים רעים בנטרפי, תוכלי לספר לי עליהם כדי שנוכל לעבוד עליהם? וכ' וכ', כמו שאמרתי, רוב רובם של המעירים, פשוט מדברים ללא ידע,
אפילו פותחת האשכול מודה שהיא מחוברת לנטפרי רק יום אחד...

mat

משתמש מקצוען
GolanArt לא הבנת אותו נכון.

לפי מה שהבנתי מההודעה שלו הוא בן אדם בוגר. והוא רוצה שיהיה אפשרות לאנשים בוגרים לפתוח בסינון, אתרים 'רחבים' כמו כיכר , בחדרי , וכו'.

כמובן שזה לא מתאים בנטפרי. אנחנו לא פותחים אתרים חילוניים. אפילו אם הם עוסקים בציבור החרדי.

רמה פלוס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י עורך תורני;2283782:
כנראה היית בתחילת הדרך של נטפרי, מאז השתנו הרבה דברים.

נטפרי מכילה בתוכה: גרפיקאיים, מתכנתים, בוני אתרים, תלתיסטים, צלמים וכו'.
כל בעלי המקצוע שהכי צריכים רשת, נמצאים בנטפרי.

רוצה לשמוע עוד משהו? התחום שלי הוא בניית אתרים. וכשהייתי באתרוג, היו הרבה דברים חסומים לי...! כי לא היה לאף אחד שם מוטיבציה לנסות ולהביא טכנאים מומחים בשביל לפתור בעיות. ובנטפרי אותם הדברים פתוחים לי. כי המפעילים של נטפרי, לא רק שהם מתכנתי על עם ידע רחב ומקצועי, אלא גם נותנים לך את הנשמה, ופותרים לך כל חור איזה שיהיה.

אין שום דבר שזקוק לו בעל מקצוע, שאמור להיות פתוח, והוא סגור.
הזכרת את דרייב? הוא פתוח בשיתוף פרטי. אתה רוצה שליחה ללקוח, יש את השרת של נטפרי שמאפשר שליחה בחינם של עד 10GB.

איזה עוד בעיות יש בנטפרי, אני מביא לך כאן פיתרון.
נכתב ע"י mat;2283995:
הוא רוצה שיהיה אפשרות לאנשים לפתוח בסינון אתרים 'רחבים' כמו כיכר , בחדרי , וכו'.

כמובן שזה לא מתאים בנטפרי. אנחנו לא פותחים אתרים חילוניים. אפילו אם הם עוסקים בציבור החרדי.
לייק!

.נחמה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
ולזו שאמרה שיש דברים רעים בנטרפי, תוכלי לספר לי עליהם כדי שנוכל לעבוד עליהם? וכ' וכ',

אם התכוונת אלי: אז עשיתי חיפוש בשאטרסטוק ומצאתי שם לפחות 3 תמונות שלא היו צריכים להיות פתוחים
באמת תודה שהראית על האפשרות לדווח לנטפרי (לא שמתי לב לזה לפני)
אתה בטח לא מתכוון שאשלח לך אותם

אני בנטפרי מרוצה מהסינון הכי נקי שהיה לי עברתי כמה בדרך
אבל - לכולם יש תקלות ויש גם למה להתקדם, אי אפשר להגיד שתמיד כשאני צריכה משהו יהיה לי אותו במיוחד בעניין של הווידיו.

GolanArt

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
D I G I T A L
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י נחמלה;2284052:
אם התכוונת אלי: אז עשיתי חיפוש בשאטרסטוק ומצאתי שם לפחות 3 תמונות שלא היו צריכים להיות פתוחים
באמת תודה שהראית על האפשרות לדווח לנטפרי (לא שמתי לב לזה לפני)
אתה בטח לא מתכוון שאשלח לך אותם

אני בנטפרי מרוצה מהסינון הכי נקי שהיה לי עברתי כמה בדרך
אבל - לכולם יש תקלות ויש גם למה להתקדם, אי אפשר להגיד שתמיד כשאני צריכה משהו יהיה לי אותו במיוחד בעניין של הווידיו.

אף אחד לא אומר שנטפרי זה 100 אחוז, נטפרי זה בערך 99.999 אחוז, וזה בסדר לא?
חוץ מזה, דיווח התמונות נועד בדיוק בשביל הפיקשושים האלו, ולמי שעקב בהתחלה היו יותר פיקשושים, אבל היום יש מערכת מסודרת שמוציאה רשימה של פיקשושים ישירות לאותו הגוי שפקשש, והוא מקבל הזהרה, נטפרי כבר העיפה כמה!
מה שמפריע לי, זה שמבטלים את ה99.99 אחוז וצועקים שיש דברים רעים בנטפרי, אפילו שמדובר ב0.001 אחוז פיקשוש... כאילו שזה כל המהות של נטפרי...

.נחמה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
אף אחד לא אומר שנטפרי זה 100 אחוז, נטפרי זה בערך 99.999 אחוז, וזה בסדר לא?
חוץ מזה, דיווח התמונות נועד בדיוק בשביל הפיקשושים האלו, ולמי שעקב בהתחלה היו יותר פיקשושים, אבל היום יש מערכת מסודרת שמוציאה רשימה של פיקשושים ישירות לאותו הגוי שפקשש, והוא מקבל הזהרה, נטפרי כבר העיפה כמה!
מה שמפריע לי, זה שמבטלים את ה99.99 אחוז וצועקים שיש דברים רעים בנטפרי, אפילו שמדובר ב0.001 אחוז פיקשוש... כאילו שזה כל המהות של נטפרי...

צריך לבדוק באמת כמה אחוזים צועקים שיש דברים רעים וכמה צועקים עליהם...
אני כותבת שוב ופה אני גומרת בנושא: לא שמתי לב שיש דיווח תמונות, אני די חדשה בנטפרי, מרוצה ברוב הזמן
אבל בחלק קטן פחות

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה