נכתב ע"י תותח שיווקי;2277424:אני לקוח של נתיב (מודם סלולארי), משלם 119 ש"ח לחודש על 3 GB, ומוגבל לסלקום שאין להם קליטה טובה באיזור שלי. את ההגדרה סיוט הייתי שומר למקרה שלי.
מישהו יודע לומר האם וכמה זה מורכב להתנתק מנתיב ולעבור לחברה אחרת (מבחינת הסרת התוכנה שעל המחשב)?
נכתב ע"י חנון;2277671:אני אחת מאלפי לקוחות נתיב המרוצים מאוד אבל פעם העזתי לכתוב וקיבלתי כאלה אבנים על הראש שכואבים לי עד היום ואני מעדיפה לשתוק
נכתב ע"י תפארת שיש;2277793:עדיף ככה מאשר נתיב!!!
גילתי שהיוטיוב אצלי פתוח בלי לבקש!!!!
כמובן שאני סוגרת אותו בדחיפות!!!
נכתב ע"י ISC;2277786:באמת ההתנתקות מנתיב הייתה קצת מעצבנת, כי הרבה זמן שילמתי עד שהם ביטלו את המנוי .
אבל כל טכנאי יוכל לעזור בזה
אפשר להתקשר לנטפרי ישירות נראה לי הם ידריכו יותר טוב ממני.
נכתב ע"י תותח שיווקי;2277874:אבל לפי התגובות זה יוצא לכולם מהאף, אז אשאל שאלה תמציתית לתועלת:
מי שלא עוסק בגרפיקה, ולא בתיכנות אלא בשיווק, וזקוק בעיקר למייל ולמשרדי ממשלה, בנקים וכדו', לא רוצה אתרי קניות, לא צריך אתרי חדשות משום סוג, לא מעוניין בפורומים (להוציא את 'פרוג', כמובן...) ומשלם הון בנתיב, ומעוניין להתקין בבית אינטרנט קווי מסונן מקסימלית בלי בעיות קליטה והגבלות גלישה. מה עדיף? נתיב או נטפרי? מבחינת תקלות חסימה, מהירות, מחירים....
אבקש בכל זאת, למרות שהנושא כבר עלה על העצבים, לענות לי בקצרה, כי אני מעוניין להזמין כמה שיותר מהר
נכתב ע"י פרופסור;2277686:פתחתי פה פעם אשכול על בעיה מסוימת בנטפרי, האשכול נסגר תוך כמה שעות...
אחרי יום פתחתי שוב, ובאורח פלא נסגר שוב [כנראה מרוב האהדה הספונטנית לנטפרי, ולא בגלל שמישהו ביקש שימחקו]
אחרי זה קיבלתי המון! תגובות באישי, שאמרו לי שגם הם פתחו בעבר אשכולות כאלו, וכולן נמחקו...
עובדה, הסינון היחיד שאם תעשה חיפוש בהיסטוריית הפורום, ותמצא "רק" תגובות מפרגנות,
היא סינון נטפרי, שכמו שכל דבר בעולם לא מושלם, גם היא לא מושלמת...
אך משום מה לחברי פרוג, המידע המוצג תמיד בענין נטפרי, הוא מידע חד צדדי, מוטה, ומטעה.
[מעניין כמה זמן יחזיק האשכול הזה...]
נכתב ע"י ניק ירושלמי;2278081:תקלות חסימה אין בנטפרי.
אתרי ממשלה ובנקים עדיפות לנטפרי בגלל סינון התמונות.
לגבי מהירות ומחירים ראה כאן
בקצרה..נכתב ע"י תותח שיווקי;2277874:מהירות, מחירים....
אבקש בכל זאת, למרות שהנושא כבר עלה על העצבים, לענות לי בקצרה, כי אני מעוניין להזמין כמה שיותר מהר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: