נטפרי! סיוט?

מצב
הנושא נעול.

סולפג' solfege

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
אני חושבת שלכל בעל מקצוע- מתאימה חסימה אחרת. לגרפיקאי- יהיה טוב נטפרי, ומצד שני לעורך סאונד/אולפן הקלטות כמוני יתאים משהו אחר (אצלי זה נתיב ואני מרוצה עד לגג) כי אני צריכה לשמוע מוסיקה, ולראות סרטונים וגם גוגל דרייב. אם לכל אחד טוב משהו אחר- אז על מה הויכוח בעצם???

ש. צ. וינמן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עימוד ספרים
עריכה תורנית
יתכן והכל תלוי בנקודת המוצא.
יש שמתקין סינון כי הרבנים אמרו ואוף שצריך לשמור ואוף שאי אפשר לראות הכל. ובכלל כל מסגרת מעיקה עליו כי טרם הפנים שהכל לטובתו האישית כמו כל מערכת בקרה באוכל או בכל מוצר בשוק. כמה שהמוצר יותר איכותי מערכת הבקרה יותר איכותית וקפדנית.
ויש ששמח על העוזרים לו לשמור על טהרתו וד"ל.
כמו שבכל מערכת חינוכית ישנם הכועסים על כל הגבלה ונסיון לשמירה. כאילו עושים זאת עבור עצמם.
אדם שנכנס לתוך המערכת הזאת מתוך תחושה של חנק, סלידה וחוסר ברירה, כל תקלה ואי התאמה תכה בו.
- בחרו מחדש מתוך בגרות, ולא יפריעו לכם התקלות ברמה של סיוט.

ISC

משתמש רשום
נכתב ע"י תותח שיווקי;2277424:
אני לקוח של נתיב (מודם סלולארי), משלם 119 ש"ח לחודש על 3 GB, ומוגבל לסלקום שאין להם קליטה טובה באיזור שלי. את ההגדרה סיוט הייתי שומר למקרה שלי.
מישהו יודע לומר האם וכמה זה מורכב להתנתק מנתיב ולעבור לחברה אחרת (מבחינת הסרת התוכנה שעל המחשב)?

באמת ההתנתקות מנתיב הייתה קצת מעצבנת, כי הרבה זמן שילמתי עד שהם ביטלו את המנוי .
אבל כל טכנאי יוכל לעזור בזה
אפשר להתקשר לנטפרי ישירות נראה לי הם ידריכו יותר טוב ממני.

ISC

משתמש רשום
נכתב ע"י חנון;2277671:
אני אחת מאלפי לקוחות נתיב המרוצים מאוד אבל פעם העזתי לכתוב וקיבלתי כאלה אבנים על הראש שכואבים לי עד היום ואני מעדיפה לשתוק

אל תדאגי, זה אבנים וירטואליות, הן לא לא תגענה לראש שלך!:)
אם יש לך מה לאמר את יכולה להשמיע את דעתך בלי לפחד.

רק הערה נחוצה היא שמי שמשתמש במייל ובפרוג בלבד זה לא חכמה, צריך שיהיו מרוצים גם עם צורך באתרים נוספים ואינטרנט רחב (ורצון לתוכן מסונן;)).

תפארת שיש

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עדיף ככה מאשר נתיב!!!
גילתי שהיוטיוב אצלי פתוח בלי לבקש!!!!

כמובן שאני סוגרת אותו בדחיפות!!!

יעל אייזיקוביץ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
אני פעם כתבתי שחשבתי להצטרף אליהם והתחרטתי בגלל שראיתי שנחסמו תמונות על כל צעד ושעל וקיבלתי מאחד הניקים שקשורים אליהם תגובה כזו:
"גם אני חשבתי להסכים לצרף אותך לנטפרי והתחרטתי"

תגובה אוביקטיבית וקרת רוח, אין ספק.

קריצה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י תפארת שיש;2277793:
עדיף ככה מאשר נתיב!!!
גילתי שהיוטיוב אצלי פתוח בלי לבקש!!!!

כמובן שאני סוגרת אותו בדחיפות!!!

זה ורק זה ראוי להיקרות 'סיוט'.....

אילה ד

משתמש רשום
גם אני אחת מאלו שרציתי מרצוני חסימה חזקה. וכמובן שחסמתי ע"י נטפרי.
(אפ' בתחילה ביקשתי מהטכנאי שיעשה לי חסימה על המחשב שלי מעבר לחסימת נטפרי).
לדעתי טוב מאד שיש חסימה בקול חי יוטיוב וכו'
הבעיה, שלדעתי לפעמים נטפרי מוציאה מהדעה!!!!!!!!
עשיתי אינטרנט כי אני חייבת ולא לשם כיף ותעסוקה,
וזה מאכזב שדברים שחיוניים לי נטפרי חוסם.
ומדובר בדברים באמת לא בעייתיים והם חוסמים, כמו קבצים ויקטוריים לגרפיקאיות,
גוגל דרייב, בגדי תינוקות(!) בנקסט.
ואני שואלת למה???? אתם רוצים בכח שאני יעבור לחסימה אחרת?
כשניסיתי לבקש שיפתחו, אומנם הם התייחסו מאד יפה לבקשה,
אך כמובן סרבו לפתוח, וחבל.
זהו, שיתכן שבאיזשהו שלב אני ישבר ואעבור לחסימה אחרת.

ברוך יצחקי

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אולי מאן דהו יחכימני

האתר פה נקרא "פרוג - פורום חרדי מקצועי". לכן רוב רובו ככולו שמשתמשים באתר זה נמנים על ציבור החרדים לדבר ה', ונשמע כל אחד להוראת רבותיו בנושא זה.
הסינונים הכשרים (לא בכאילו כשרים) הוקמו עבור ציבור המעוניין לעבוד ולשמור על נפשו ונפש צאצאיו ולהשאר חרד לדבר ה'.
אתר חדשות הוא לא לצורך עבודה, והתירוצים יכולים לבוא בהמונים שמשם הם מקבלים מידע וכו' וכו', ולכן מי שיש לו תלונות על הסינונים החזקים, חבל שסתם ידבר על אנשים שמתאמצים לעזור לציבור החרד לדבר ה' לשמור על עצמו וגם להתפרנס. אלא פשוט ילך לאלה שקוראים לעצמם מסוננים, שפותחים כל מה שרוצים או בקלות או עם קצת לחץ.
וכמו שנכתב לעיל יש לנטפרי פורום לדיונים אלו.

פוינטס

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
שלא להכנס לפולמוסים ודיונים...
משעה שעברתי לנטפרי. גם נהיה לי הרבה יותר זמן... וגם תאמינו או לא .. יש יותר עבודה....
ב"ה
מילה טובה

תותח שיווקי

משתמש פעיל
אולי צריך לפתוח אשכול נפרד

אבל לפי התגובות זה יוצא לכולם מהאף, אז אשאל שאלה תמציתית לתועלת:

מי שלא עוסק בגרפיקה, ולא בתיכנות אלא בשיווק, וזקוק בעיקר למייל ולמשרדי ממשלה, בנקים וכדו', לא רוצה אתרי קניות, לא צריך אתרי חדשות משום סוג, לא מעוניין בפורומים (להוציא את 'פרוג', כמובן...) ומשלם הון בנתיב, ומעוניין להתקין בבית אינטרנט קווי מסונן מקסימלית בלי בעיות קליטה והגבלות גלישה. מה עדיף? נתיב או נטפרי? מבחינת תקלות חסימה, מהירות, מחירים....
אבקש בכל זאת, למרות שהנושא כבר עלה על העצבים, לענות לי בקצרה, כי אני מעוניין להזמין כמה שיותר מהר

יוסף שטיין

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה תורנית
כשם שההצטרפות והפרסום והגל ההצטרפות של נטפרי בא בפרוג, כך הביקורת מקומה גם כאן.

הביקורת בונה ומותר להקשיב לה.

ובכן לעניו"ד:
1. צריך להיות גאון ורגיש במיוחד בשל להבין מה ההבדל בסרטונים של JDN לבין קול חי.
2. באתר קול חי ישנו גם לעתים לשון הרע לצערנו, מלבד התת רמה שכל עובד בקול חי זוכה לכתבות בכל אירוע ותזוזה, כמו כן גלריות המוניות של כל אישיות של סלבס שעושה אירוע כל שהוא, מלבד עוד קטעים ברמה נמוכה.
3. בפורום חרדים לדעת כמעט ואין לשון הרע, ונכון שלעתים עולה שם דיונים שונים וחריגים, וע"פ רוב הצביון שלו חרדי לגמרי, ואפשר לעשות בה סינו כמו שיש על אתר 'דין' ועוד.
4. ומה שהכי מפריע לנו באופן אישי הם השיעורים והרצאות בהידברות שהם חסומים.

כמובן שאין ספק שאין כמו הסינון המבורך של נטפרי ואשרי חלקם.

userit

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
לטעמי, סגנונו של פותח האשכול בוטה למדי והיה מקפיץ גם לו היה מופנה לאפל. אלא מה? אני לא קשורה לחברת אפל, כמו כל חברי הפורום, ולכן לא אמהר להתנגד ולהציג את הטוב שבהם. מה גם שאינני מכירה את השירותים שלהם מספיק בכדי לדעת אם יש דברים בגו, וגם אינני מכירה את מעלותיהם די.
מה שאין כן- לגבי נטפרי. מה שנטפרי נותנת, כל לקוח שלה יודע. וממילא, כל לקוח יכול לצאת להגנתה. ואני ממש לא מבינה מה הפסול בכך.

והניק הנוסף שטען כאן שמחקו לו אשכול בנידון- גם הוא נוטה להתנסחויות בוטות. והנוהל עם אשכולות כאלו הוא מחיקה.

בנימין41

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
נכתב ע"י ISC;2277786:
באמת ההתנתקות מנתיב הייתה קצת מעצבנת, כי הרבה זמן שילמתי עד שהם ביטלו את המנוי .
אבל כל טכנאי יוכל לעזור בזה
אפשר להתקשר לנטפרי ישירות נראה לי הם ידריכו יותר טוב ממני.

כשהתנתקתי מנתיב עשיתי באותו הזדמנות פורמט לכל המחשב...
(ואז לא הייתי צריך מ"נתיב" "טובות" של הסרה וכדו')
זה היה שדרוג אמיתי. הוא התחיל לעבוד בקצב הרבה יותר מהיר!

ניק ירושלמי

משתמש פעיל
נכתב ע"י תותח שיווקי;2277874:
אבל לפי התגובות זה יוצא לכולם מהאף, אז אשאל שאלה תמציתית לתועלת:

מי שלא עוסק בגרפיקה, ולא בתיכנות אלא בשיווק, וזקוק בעיקר למייל ולמשרדי ממשלה, בנקים וכדו', לא רוצה אתרי קניות, לא צריך אתרי חדשות משום סוג, לא מעוניין בפורומים (להוציא את 'פרוג', כמובן...) ומשלם הון בנתיב, ומעוניין להתקין בבית אינטרנט קווי מסונן מקסימלית בלי בעיות קליטה והגבלות גלישה. מה עדיף? נתיב או נטפרי? מבחינת תקלות חסימה, מהירות, מחירים....
אבקש בכל זאת, למרות שהנושא כבר עלה על העצבים, לענות לי בקצרה, כי אני מעוניין להזמין כמה שיותר מהר

תקלות חסימה אין בנטפרי.
אתרי ממשלה ובנקים עדיפות לנטפרי בגלל סינון התמונות.
לגבי מהירות ומחירים ראה כאן

mat

משתמש מקצוען
נכתב ע"י פרופסור;2277686:
פתחתי פה פעם אשכול על בעיה מסוימת בנטפרי, האשכול נסגר תוך כמה שעות...
אחרי יום פתחתי שוב, ובאורח פלא נסגר שוב [כנראה מרוב האהדה הספונטנית לנטפרי, ולא בגלל שמישהו ביקש שימחקו]
אחרי זה קיבלתי המון! תגובות באישי, שאמרו לי שגם הם פתחו בעבר אשכולות כאלו, וכולן נמחקו...

עובדה, הסינון היחיד שאם תעשה חיפוש בהיסטוריית הפורום, ותמצא "רק" תגובות מפרגנות,
היא סינון נטפרי, שכמו שכל דבר בעולם לא מושלם, גם היא לא מושלמת...
אך משום מה לחברי פרוג, המידע המוצג תמיד בענין נטפרי, הוא מידע חד צדדי, מוטה, ומטעה.

[מעניין כמה זמן יחזיק האשכול הזה...]

לנטפרי אין שום עניין למחוק אשכולות כאלו. ההיפך כל אשכול כזה מביא גל של מצטרפים.

אולי לכן פרוג מוחקים את האשכולות כי כל פירסום צריך אישור :)

תותח שיווקי

משתמש פעיל
נכתב ע"י ניק ירושלמי;2278081:
תקלות חסימה אין בנטפרי.
אתרי ממשלה ובנקים עדיפות לנטפרי בגלל סינון התמונות.
לגבי מהירות ומחירים ראה כאן

חה חה חה
באמת חשבת שנתיב יתנו לי לפתוח אתר של נטפרי? נתיב מאוד מאוד מגן עלי מפני מעבר לנטפרי....

חיים יפים

משתמש צעיר
נכתב ע"י תותח שיווקי;2277874:
מהירות, מחירים....
בקצרה..
נטפרי ב019 כולל תשתית וספק
68.5 ש"ח לחצי שנה לכל המהירויות
לאחר מכן:
15 מגה - 72 ש"ח
40 מגה - 79 ש"ח
100 מגה - 89 ש"ח
כל זה בלי התחייבות ובלי דמי מנוי
על זה תוסיף 15 ש"ח לחודש לנטפרי.
כמו כן צריך לרכוש מודם, אפשר לרכוש דרך 019 נדמה לי ב36 תשלומים של 10 ש"ח ואפשר לרכוש באופן עצמאי
זה הכל.

העתק שמש

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
אני בנטפרי

לפני שבועיים לערך נזדמן לי לגלוש דרך מחשב עם אחד הסינונים הנחשבים ל"מיועדים לציבור החרדי"
ומה אגיד לכם - הזדעזעתי.

עדיף בלי מחשב בכלל
ואם צריך מחשב עדיף בלי אינטרנט
ואם כבר אינטרנט - רק נטפרי
וגם עם נטפרי - כדאי מאוד לסגור מה שאתה לא צריך (בתגיות של הסינון האישי)
כמו חדשות ושאר מרעין בישין.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה