נכתב ע"י ISC;2277369:האהדה לנטפרי באה מהעם, וזה מראה עליהם משהו.
אי אפשר להשתיק ציבור, כל אחד מתבטא באופן חופשי.
לא ראיתי את לקוחות נתיב / אתרוג יוצאים כך להגנתה, וזה גם מראה משהו...
זה פתרון שהיה מתבקש ואף אחד לא השקיע בו עד שקמו נטפרי ושינו את פני המפה.
כמו בכל דבר בעיקר במחשבים ותכנות, יכולים להיות בעיות/ באגים לפרטיים או לכלל, אבל המוטיב המרכזי זה סינון יותר טוב ויחס יותר טוב.
כמו בכל דבר בעיקר במחשבים ותכנות, יכולים להיות בעיות/ באגים לפרטיים או לכלל, אבל המוטיב המרכזי זה סינון יותר טוב ויחס יותר טוב.
נכתב ע"י מאפינס;2277411:אני לא מדברת על הסרטונים.
אני מדברת על קבצי מוזיקה ותמונות משפחתיות שנשלחות אלי בדרייב
נכתב ע"י טוב לדעת;2277257:כמה צפוי.
ביקורת על נטפרי לא מחזיקה בפרוג יותר מכמה רגעים.
אם נדבר על הדברים ההזויים בנטפרי- הנה לכם עוד אחד.
מסכימה שיש בנטפרי גם דברים חיוביים, אבל המגמתיות באתר זה בענין נטפרי עברה מזמן את גבול הטעם הטוב.
וד"ל.
נכתב ע"י userit;2277529:אישית, ציפיתי שקול חי בכלל לא יהיה פתוח בנטפרי. הסרטונים שלהם- ודאי שלא.
סינון אינטרנט לא נועד לאפשר פנאי כשר. וזה מה שהסרטונים שלהם נועדו להציע.
נכתב ע"י userit;2277529:אישית, ציפיתי שקול חי בכלל לא יהיה פתוח בנטפרי. הסרטונים שלהם- ודאי שלא.
סינון אינטרנט לא נועד לאפשר פנאי כשר. וזה מה שהסרטונים שלהם נועדו להציע.
נכתב ע"י בית היין;2277354:יתכן ואתם ואחרים צודקים בכל מילה.
אבל מה הבעיה בכך????
את הבעלים של האוביקטיביות?נכתב ע"י טוב לדעת;2277640:לא אמרתי מלה רעה על נטפרי- (ולא שאין לי, אבל זה לא הענין)
אבל הבעיה של חוסר האוביקטיביות בפורום-בעייתית וגורמת לניקים השפויים תחושת אי נוחות משמעותית.
הענין הוא היחס החד צדדי בפרוג בלי שום קשר לנטפרי כן או לא..
סופרלטיביות במיטבהנכתב ע"י טוב לדעת;2277640:מצד אחד יש את הסגידה העיוורת נטולת החושים כל ה"עברתי ונושעתי" והסופרלטיבים המפוארים.
דרכיה דרכי נועם, ובכל אופן אין הצדקה לדברי גנאי,נכתב ע"י טוב לדעת;2277640:ומצד שני ההתנפלות והעלבונות כלפי מי שמעז לומר מילה על נטפרי- והאשכול הזה יוכיח, הכותב הוא כבר משועמם- והוא ראוי לזלזול גורף משום של"ע הוא מעונין לצפות בסרטים הצורה בה מתקיפים כל מי שמסרב להצטרף לשירת ההלל תוך עמידת דום- מקוממת.
נכתב ע"י טוב לדעת;2277640:גילוי נאות:
לא פתחתי "קול חי" באף סינון - וזה לא אני מול נטפרי. יש פה ענין בוטה של חד צדדיות של חוסר מדתיות וחוסר הגינות- וזה בולט באופן מחפיר.
האינטרסנטיות לא מנסה אפילו להיות מתוחכמת, וזה פשוט מעורר בחילה.
וגם אם יש ניגוד אינטרסים (או שמא דווקא שיתוף אינטרסים...) או קשרי הון שלטון בין פרוג לנטפרי- לפחות אל תזלזלו באינטלגנציה של קהל הפרוגיסטים - אנא.
לא פתחתי חזית נגד אף אחד- כי אם בעד האוביקטיביות- לא מתכוונת להמשיך להתפלמס פה
וכולי תקווה - שמי שצריך- יבין מה שעליו להבין, וד"ל.
נכתב ע"י טוב לדעת;2277257:כמה צפוי.
ביקורת על נטפרי לא מחזיקה בפרוג יותר מכמה רגעים.
אם נדבר על הדברים ההזויים בנטפרי- הנה לכם עוד אחד.
מסכימה שיש בנטפרי גם דברים חיוביים, אבל המגמתיות באתר זה בענין נטפרי עברה מזמן את גבול הטעם הטוב.
וד"ל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: