נטפרי! סיוט?

מצב
הנושא נעול.

עוגת בוקר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אוטומציה עסקית
מי שרוצה חסימה נורמלית ויחד עם זה להמשיך לראות סרטונים בכל המי ומי...
לא יכול לבוא בטענות על אלה שחוסמים אותו.
זה סוג של סתירה עצמית,
ואם אתה מחפש את החסימה הכי שיש, למה אתה מתלונן אח"כ???

A JERBI

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י ISC;2277369:
האהדה לנטפרי באה מהעם, וזה מראה עליהם משהו.
אי אפשר להשתיק ציבור, כל אחד מתבטא באופן חופשי.
לא ראיתי את לקוחות נתיב / אתרוג יוצאים כך להגנתה, וזה גם מראה משהו...
זה פתרון שהיה מתבקש ואף אחד לא השקיע בו עד שקמו נטפרי ושינו את פני המפה.

כמו בכל דבר בעיקר במחשבים ותכנות, יכולים להיות בעיות/ באגים לפרטיים או לכלל, אבל המוטיב המרכזי זה סינון יותר טוב ויחס יותר טוב.

אני גם חלק מהעם. ובהתחלה לא עברתי לנטפרי כי זה נשמע פה מידי טוב, מידי מושלם, משהו לא הגיוני..
וכמו שיש מחיר נמוך על מוצר, חוששים לקנות ובודקים למה, כך חקרתי לפני שעברתי.

אז עדיף שיהיה מידי פעם תלונות! רק שידע הציבור שרק אלו החסרונות :)

תותח שיווקי

משתמש פעיל
נכתב ע"י ISC;2277369:

כמו בכל דבר בעיקר במחשבים ותכנות, יכולים להיות בעיות/ באגים לפרטיים או לכלל, אבל המוטיב המרכזי זה סינון יותר טוב ויחס יותר טוב.

אני לקוח של נתיב (מודם סלולארי), משלם 119 ש"ח לחודש על 3 GB, ומוגבל לסלקום שאין להם קליטה טובה באיזור שלי. את ההגדרה סיוט הייתי שומר למקרה שלי.
מישהו יודע לומר האם וכמה זה מורכב להתנתק מנתיב ולעבור לחברה אחרת (מבחינת הסרת התוכנה שעל המחשב)?

שואף

משתמש פעיל
ממש פורום מסונן, חרדים לדעת!!!!
הסיבה היחידה שנטפרי סגרו אותו ולא הסתפקו בסינון מלל האוטומטי, כי עדיין לא בנו מערכת סינון ללשון הרע, שמתגולל שם בכמויות.
איפה טחנו את הרב ברלנד? איפה נייסו על פרשיות של הציבור החרדי שהשתיקה יפה להם??

תודה לנטפרי שעומדים על המשמר ומספקים סינון ברמה גבוהה למעוניינים לישמר.
גם אני ראיתי את כל הסינונים, אין עוד מקום שאני יכול להגיד שלא ראיתי אף פעם בעיות, איפה אפשר לקנות דברים באיביי או אליאקספרס וכו' בלי להוריד את המשקפיים? במקומות האחרים או שסגור לגמרי או שיש תמיד תמונות בעיתיות, בנטפרי עוד לא ראיתי בעיות.

לדעתי הסיבה לכך פשוטה, שאר הסינונים הם חברות מסחריות, לא אתפלא אם המנהלים גולשים על אינטרנט פרוץ, פשוט איתרו צורך של החרדים לאינטרנט מסונן, ומספקים את הסחורה, כמו שאני יכול למכור מכשירי שמיעה לחירשים בלי להיות חירש. נטפרי הוקם על ידי יהודים ירא"ש שחיפשו קודם כל פיתרון לעצמם, אם יש בעייה בסינון זה דופק דבר ראשון את עצמם, והם כל הזמן משפרים את זה כדי שיעבוד הכי טוב שאפשר.

אכן הדרייב סגור, חוץ מקבצים בשיתוף פרטי, אבל כל אחד יודע איזה שטויות יש בדרייב, ואיזה מרעין בישין אפשר לקבל שמה, אז החליטו לפתוח את זה רק בצורה הזו, שבסופו של דבר זה התועלת שלנו.

ולגבי המגמתיות פה בפורום, ידוע הסיפור עם השופט ששמע סיפור על החפץ חיים ולא האמין, העורך הדין אמר לו, גם אם לא נכון, עליך לא מספרים סיפורים כאלה.
גם אם האהדה מוגזמת, על אתרוג ונתיב אף אחד מספר כאלה דברים טובים!

סוגרים שידוך

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
אענה אף אני את חלקי.
א. גם בנטפרי יש ויש אתרים שהסרטונים שם פתוחים תמיד כמו למשל jdn.
ב. אמנם מבחינה הלכתית אין איסור צפייה בסרטים כשרים אמנם זה ממש לא רווחי. כי הרשת מוצפת במליוני סרטים וכשאתה מתחיל תוך כמה שניות פתאום עוברים שעות רבות.
אני יכול להעיד על עצמי שמאז שעברתי לנטפרי הגדלתי את ההכנסות שלי פי 2 לפחות.

אז מי שאין לו עבודה [או תורה] והוא באמת משועמם ורק מליוני הסרטים מצילים אותו משעמום שלא יעבור לנטפרי...

פסקאות

עימוד ועיצוב
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
נכתב ע"י מאפינס;2277411:
אני לא מדברת על הסרטונים.
אני מדברת על קבצי מוזיקה ותמונות משפחתיות שנשלחות אלי בדרייב

זה באמת קשה עד שמתרגלים, וגם אחרי זה מעצבן,:)
אבל יש פתרון שישלחן אליך לא בתור שיתוף ציבורי אלא כשיתוף פרטי,

תראו כאן את כל הפרטים,
http://wiki.netfree.link/index.php/שיתוף_והעברת_קבצים_בנטפרי

פסקאות

עימוד ועיצוב
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
נכתב ע"י טוב לדעת;2277257:
כמה צפוי.
ביקורת על נטפרי לא מחזיקה בפרוג יותר מכמה רגעים.

אם נדבר על הדברים ההזויים בנטפרי- הנה לכם עוד אחד.

מסכימה שיש בנטפרי גם דברים חיוביים, אבל המגמתיות באתר זה בענין נטפרי עברה מזמן את גבול הטעם הטוב.
וד"ל.

בוא נרגיע:)

אני באמת רוצה להבין, למה זה מעלה אמוציות כל הזמן, הרי זה לא מגמתי מצד הנהלת נטפרי, שהיא מארגנת בחשאי את כל התגובות כאן,אלא כמו שלמתנגד יש זכות לומר מה שהוא מרגיש, גם לאוהד יש זכות לומר מה שהוא מרגיש,דמוקרטיה לא??

אשמח אם תסבירו לי מה הנקודה המקוממת כאן,

userit

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אישית, ציפיתי שקול חי בכלל לא יהיה פתוח בנטפרי. הסרטונים שלהם- ודאי שלא.
סינון אינטרנט לא נועד לאפשר פנאי כשר. וזה מה שהסרטונים שלהם נועדו להציע.

תותח שיווקי

משתמש פעיל
נכתב ע"י userit;2277529:

אולי לא הבנתי.
אתר קול חי, כאילו, הרדיו? פתוח בנטפרי?!
מה עוד?

well

משתמש פעיל
גם בנתיב אפשר לפתוח את אתר רדיו קול חי וגם קול ברמה.
אני אישית פתחתי ואחר זמן מה ביקשתי מהם לסגור את זה חזרה, הרגשתי שזה לא לרמה שלי, ואני מניח שעוד הרבה מרגישים כך.

ניק ירושלמי

משתמש פעיל
נכתב ע"י userit;2277529:

באמת הסרטונים שלהם לא פתוחים בנטפרי

טוב לדעת

משתמש צעיר
נכתב ע"י בית היין;2277354:
יתכן ואתם ואחרים צודקים בכל מילה.
אבל מה הבעיה בכך????

לא אמרתי מלה רעה על נטפרי- (ולא שאין לי, אבל זה לא הענין)
אבל הבעיה של חוסר האוביקטיביות בפורום-בעייתית וגורמת לניקים השפויים תחושת אי נוחות משמעותית.
הענין הוא היחס החד צדדי בפרוג בלי שום קשר לנטפרי כן או לא.

מצד אחד יש את הסגידה העיוורת נטולת החושים כל ה"עברתי ונושעתי" והסופרלטיבים המפוארים.
ומצד שני ההתנפלות והעלבונות כלפי מי שמעז לומר מילה על נטפרי- והאשכול הזה יוכיח, הכותב הוא כבר משועמם- והוא ראוי לזלזול גורף משום של"ע הוא מעונין לצפות בסרטים הצורה בה מתקיפים כל מי שמסרב להצטרף לשירת ההלל תוך עמידת דום- מקוממת.
גילוי נאות:
לא פתחתי "קול חי" באף סינון - וזה לא אני מול נטפרי. יש פה ענין בוטה של חד צדדיות של חוסר מדתיות וחוסר הגינות- וזה בולט באופן מחפיר.
האינטרסנטיות לא מנסה אפילו להיות מתוחכמת, וזה פשוט מעורר בחילה.

וגם אם יש ניגוד אינטרסים (או שמא דווקא שיתוף אינטרסים...) או קשרי הון שלטון בין פרוג לנטפרי- לפחות אל תזלזלו באינטלגנציה של קהל הפרוגיסטים - אנא.

לא פתחתי חזית נגד אף אחד- כי אם בעד האוביקטיביות- לא מתכוונת להמשיך להתפלמס פה
וכולי תקווה - שמי שצריך- יבין מה שעליו להבין, וד"ל.

חנון

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י ISC;2277369:

אני אחת מאלפי לקוחות נתיב המרוצים מאוד אבל פעם העזתי לכתוב וקיבלתי כאלה אבנים על הראש שכואבים לי עד היום ואני מעדיפה לשתוק

פרופסור

משתמש צעיר
פתחתי פה פעם אשכול על בעיה מסוימת בנטפרי, האשכול נסגר תוך כמה שעות...
אחרי יום פתחתי שוב, ובאורח פלא נסגר שוב [כנראה מרוב האהדה הספונטנית לנטפרי, ולא בגלל שמישהו ביקש שימחקו]
אחרי זה קיבלתי המון! תגובות באישי, שאמרו לי שגם הם פתחו בעבר אשכולות כאלו, וכולן נמחקו...

עובדה, הסינון היחיד שאם תעשה חיפוש בהיסטוריית הפורום, ותמצא "רק" תגובות מפרגנות,
היא סינון נטפרי, שכמו שכל דבר בעולם לא מושלם, גם היא לא מושלמת...
אך משום מה לחברי פרוג, המידע המוצג תמיד בענין נטפרי, הוא מידע חד צדדי, מוטה, ומטעה.

[מעניין כמה זמן יחזיק האשכול הזה...]

פסקאות

עימוד ועיצוב
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
נכתב ע"י טוב לדעת;2277640:
לא אמרתי מלה רעה על נטפרי- (ולא שאין לי, אבל זה לא הענין)
אבל הבעיה של חוסר האוביקטיביות בפורום-בעייתית וגורמת לניקים השפויים תחושת אי נוחות משמעותית.
הענין הוא היחס החד צדדי בפרוג בלי שום קשר לנטפרי כן או לא..
את הבעלים של האוביקטיביות?
למה דעה אחרת ממך היא חסרת אוביקטיביות, ולא שפויה,

מצד אחד יש את הסגידה העיוורת נטולת החושים כל ה"עברתי ונושעתי" והסופרלטיבים המפוארים.
סופרלטיביות במיטבה:)
ומצד שני ההתנפלות והעלבונות כלפי מי שמעז לומר מילה על נטפרי- והאשכול הזה יוכיח, הכותב הוא כבר משועמם- והוא ראוי לזלזול גורף משום של"ע הוא מעונין לצפות בסרטים הצורה בה מתקיפים כל מי שמסרב להצטרף לשירת ההלל תוך עמידת דום- מקוממת.
דרכיה דרכי נועם, ובכל אופן אין הצדקה לדברי גנאי,
אבל בדר"כ ויוכיח האשכול הזה, התגובות המתלהמות מגיעות אחרי שמשהו מתלהם נגד, ובדר"כ התגובה היא באותה מטבע לשון, לומר שזה ראוי... אי אפשר, אבל להבין מאיזה מקום זה מגיע, אפשר ואפשר,
גילוי נאות:
לא פתחתי "קול חי" באף סינון - וזה לא אני מול נטפרי. יש פה ענין בוטה של חד צדדיות של חוסר מדתיות וחוסר הגינות- וזה בולט באופן מחפיר.
האינטרסנטיות לא מנסה אפילו להיות מתוחכמת, וזה פשוט מעורר בחילה.

וגם אם יש ניגוד אינטרסים (או שמא דווקא שיתוף אינטרסים...) או קשרי הון שלטון בין פרוג לנטפרי- לפחות אל תזלזלו באינטלגנציה של קהל הפרוגיסטים - אנא.

לא פתחתי חזית נגד אף אחד- כי אם בעד האוביקטיביות- לא מתכוונת להמשיך להתפלמס פה
וכולי תקווה - שמי שצריך- יבין מה שעליו להבין, וד"ל.

'חלמא טבא חזית'
כולנו ניקים בדיוק כמוך, שכנראה מאוד מרוצים מנטפרי, ומאוכזבים מחסימות אחרות, ולכן כ"כ נלהבים,

נ.ב עדיין לא הבנתי למה העסק הזה מעלה אמוציות,אולי למשהו יש איזה הסבר?

KasherNET

משתמש פעיל
סליחה, לא הבנתי

נכתב ע"י טוב לדעת;2277257:
כמה צפוי.
ביקורת על נטפרי לא מחזיקה בפרוג יותר מכמה רגעים.

אם נדבר על הדברים ההזויים בנטפרי- הנה לכם עוד אחד.

מסכימה שיש בנטפרי גם דברים חיוביים, אבל המגמתיות באתר זה בענין נטפרי עברה מזמן את גבול הטעם הטוב.
וד"ל.

אפשר לכתוב מה שרוצים, השאלה מה המטרה, אם רוצים לפתור את הבעיה אז כדי לכתוב זאת במקום הנכון. אם הכוונה היא אחרת אז חוזר בי.

ואגב, כוונתי הייתה לומר שנטפרי שמה בראש מעייניה כשרות 100% מעל הכל. ורק כך אפשר להיות בטוח במה שהם עושים.

אגוזי

משתמש רשום
מישו כאן קם קרבי
לא בא לכם בטוב נטפרי מוזמנים ללכת לאן שתרצו
אתם לא משכנעים אף אחד לחזור בו מזה שהוא בנטפרי ומי שכן רוצה לעבור כי לא טוב לו, מקומו לא איתנו כי על כשרות לא מתפשרים!

ורק מי שטעם מבין

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה