דרוש מידע נטפרי מול אתרוג

מצב
הנושא נעול.

בן הלוי

משתמש חדש
זה יפה שאתם מגיבים כאן בפורום,
אבל בבקשה לא להתל במשתמשים שלא בקיאים בנושא ולהציג מצג שווא כאילו כל הבעיה זה במקומות עבודה גדולים שם יש רשת נוספת וחלק מהתעבורה מנותבת דרכה...
גם באתרוג בלבד בלי שום רשת נוספת יש מלא פשלות, דברים שלא אמורים להיות פתוחים, אינספור דרכים לעקיפת הסינון באופן כזה או אחר ועוד ועוד.
מי כמוכם יודעים את זה....
אפשר להכין רשימה אם אתם רוצים, נראה לי שתעדיפו שלא.
בהחלט השתפרתם בשנה האחרונה ושאפו על כך,
אבל יש עוד כברת דרך ארוכה בשביל שתגיע לרמת סינון טובה כמו של נטפרי.
טלו קורה מבין עיניכם ותתחילו להתעסק בסינון התכנים לפחות באותה רמת משאבים של השיווק.
ואם תהיו טובים מספיק, לא תצטרכו להשקיע בשיווק, ראו ערך נטפרי...
חזק ביותר!
אגב זה המציאות שנטפרי לא משקיע בכלל בשיווק רק בפיתוח הסינון ואילו אתרוג משקיעים הרבה בשיווק כנראה בגלל זה נותר להם מעט להתעסק בפיתוח הסינון.

ניק 8503

משתמש רשום
זה יפה שאתם מגיבים כאן בפורום,
אבל בבקשה לא להתל במשתמשים שלא בקיאים בנושא ולהציג מצג שווא כאילו כל הבעיה זה במקומות עבודה גדולים שם יש רשת נוספת וחלק מהתעבורה מנותבת דרכה...
גם באתרוג בלבד בלי שום רשת נוספת יש מלא פשלות, דברים שלא אמורים להיות פתוחים, אינספור דרכים לעקיפת הסינון באופן כזה או אחר ועוד ועוד.
בהחלט השתפרתם בשנה האחרונה ושאפו על כך,
אבל יש עוד כברת דרך ארוכה בשביל שתגיע לרמת סינון טובה כמו של נטפרי.
טלו קורה מבין עיניכם ותתחילו להתעסק בסינון התכנים לפחות באותה רמת משאבים של השיווק.
ואם תהיו טובים מספיק, לא תצטרכו להשקיע בשיווק, ראו ערך נטפרי...
מה עם גילוי נאות על הקשר שלך לנטפרי?

shraga0

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
א. בדיון ענייני נהוג להתייחס לגופו של עניין ולגופן של טענות.
ב. אני מרגיש ממש מוחמא שטרחת לפתוח ניק במיוחד בשביל להגיב לי :giggle:
אין לי שום קשר לנטפרי... מלבד זאת שאני משתמש מרוצה שלהם :D

ללדת אחרת

משתמש פעיל
"לא להתל במשתמשים שלא בקיאים בנושא ולהציג מצג שווא כאילו כל הבעיה זה במקומות עבודה גדולים שם יש רשת נוספת וחלק מהתעבורה מנותבת דרכה...
גם באתרוג בלבד בלי שום רשת נוספת יש מלא פשלות, דברים שלא אמורים להיות פתוחים, אינספור דרכים לעקיפת הסינון באופן כזה או אחר ועוד ועוד."
אני חותמת על כל מילה ואין לי שום קשר לנטפרי
כך שענין הגילוי הנאות לאחד מכל המגיבים כאן - הוא הטעייה.
מילא אם היה מתנהל כאן דיון בין משתמשים מן השורה,
אבל אם נציג אתרוג אומר דברים כאן
שעובדתית רחוקים מהמציאות
חשוב שהקורא הבלתי מנוסה לא יתפתה אחריהם.

נערך לאחרונה ב:

שלמה וייס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
החסרון היחיד! של נטפרי מול אתרוג זה חוסר של סיבים ולכן איטיות יחסית באזורים מסוימים בארץ.
1689611943631.png

ואני בנטפרי

נעמיתוש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
יוצרי ai
עד כה לא קיבלנו תלונות על חשיפה באתרים אלו והם לא נפתחים באתרוג בשום מצב.
לפני זמן מה (השנה) ניתקלתי (במסלול נשים) בסירטונים הגרועים ביותר שיש.
שלחתי בבהילות תלונה, יש לציין שחזרו מיד והודו לי שפניתי . כך שזה לא פשוט כל כך.

נעמה93

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
אני מאד מרוצה מאתרוג.
בעיני הסינון ממש טוב. ברמה של 97%
נכון שיש מידי פעם פיקשושים אבל ממה שאני רואה זה במגמת שיפור כל הזמן. (צריך פשוט לדווח- זה מה שאני עושה)
באתרוג יש יתרון שיש ווטסאפ ווב, ואופציה לגלישה במתחם נשים שגם שם בדרך כלל בסדר בטוח עדיף על גלישה בלי חסימה לגמרי (כשרוצים לערוך קניות למשל)

yitzhak123

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
ועוד ועוד ועוד
אני באתרוג ולא מכיר דרך לעקיפת הסינון, תוכל להחכימני?
דברים שלא אמורים להיות פתוחים
מה למשל?

תביא קישור אחד לדוגמה אני יראה ומיד ידווח לחסימה

A&D

משתמש רשום
בבקשה ממי שמגיב, להגיב עניינית ולגבות את הדברים בדוגמאות,
סרטונים בעייתיים/שירים חילוניים/דעות כפירה וכו'
(לא צריך לפרט בדיוק מה ראיתם בוידאו... אבל כן מה אופי התקלה...)

הודעות כלליות ומתלהמות לא מקדמות כלום! לדיון ואף גובלים בלשון הרע

זכורני שפעם שמעתי אחת שטוענת שבאינטרט יש דברים מזעזעים ואסורים, גם במסונן, וציינה לכך שיש רדיו שם... (חרדי)
לא כל מה שגרוע אצל אחד גרוע אצל אחר...

אני בנטפרי ומרוצה למרות הביקורות שיש לי עליהם
מחפשת תחליף והרושם (מהשרשור, בינתיים-) שבאתרוג א"א להיות מאד רגועים
חבל שהניק של אתרוג לא מגיב על כל הטענות שעולות פה!

shraga0

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
בבקשה ממי שמגיב, להגיב עניינית ולגבות את הדברים בדוגמאות,
סרטונים בעייתיים/שירים חילוניים/דעות כפירה וכו'
(לא צריך לפרט בדיוק מה ראיתם בוידאו... אבל כן מה אופי התקלה...)

הודעות כלליות ומתלהמות לא מקדמות כלום! לדיון ואף גובלים בלשון הרע

זכורני שפעם שמעתי אחת שטוענת שבאינטרט יש דברים מזעזעים ואסורים, גם במסונן, וציינה לכך שיש רדיו שם... (חרדי)
לא כל מה שגרוע אצל אחד גרוע אצל אחר...

אני בנטפרי ומרוצה למרות הביקורות שיש לי עליהם
מחפשת תחליף והרושם (מהשרשור, בינתיים-) שבאתרוג א"א להיות מאד רגועים
חבל שהניק של אתרוג לא מגיב על כל הטענות שעולות פה!
כן, יש גישה ל:
  • סרטונים/סרטים חילוניים וגויים גרועים עד גרועים יותר
  • שירים חילוניים
  • דעות כפירה
  • תמונות בעייתיות שלא אמורות להיפתח
  • דברים שלא אמורים להיפתח ונפתחים בסיטואציות טכניות מסוימות
  • אפשרויות מגוונות לעקוף את הסינון באמצעות כל מיני טריקים ולהגיע לתוכן של אינטרנט לא מסונן או לגמרי לאינטרנט לא מסונן
כמובן שאני לא מתכוון לפרט כאן באופן מדויק כיצד ניתן לגשת לכל זה.

מי שטוב לו באתרוג ולא נתקל בדברים מעין אלו, מעולה, שישאר שם. כנראה אופי הגלישה שלו ברשת די מצומצם ומתאים לאתרוג.

אני חושב עכשיו על רעיון, מעניין לשמוע מה דעתו של @אינטרנט אתרוג על כך, להציב איזו רשימה ציבורית של אפשרויות העקיפה/פשלות של אתרוג (שלדעתו כלל לא קיימות), ככה עם קצת לחץ עקב הפומביות אולי זה יטופל (לא רק מילולית ושיווקית).

אני חייב גם לציין שאין סינון אינטרנט שהוא 100 אחוז, וגם נטפרי לוקה באי אלו פירצות ותקלות, אבל: 1. נטפרי לוקחים את הדברים ברצינות ומנסים באמת לגדור את הפירצות ולא במטרה שיווקית. 2. היחס בין כמות הבעיות בנטפרי לאתרוג זה 1 ל10 במקרה הטוב.

חשוב לי להדגיש שאין לי שום דבר אישי נגד אינטרנט אתרוג, ואין לי מניות בנטפרי או בכל חברת סינון אחרת... אני לחלוטין בעד שיהיה תחליף לנטפרי (באותה רמת סינון), יש בהחלט דברים שמרגיזים אותי בעיקר בחסימות שגויות לטעמי של נטפרי של כל מיני תכנים שלא מריחים להם מספיק טוב.

אבל עזות המצח מצד אתרוג להתערב בפורום משתמשים במענה כביכול ענייני ולהכחיש את החי ואת הבעיות שהסינון שלהם לוקה גרמה לי לכתוב כך. משהם הציבו עובדות לא נכונות מטעות ושקריות הכל למטרה שיווקית נטו, אני מרגיש חובה להציב את הצד השני (או הראשון) של המטבע לידיעת הציבור.

ניק 8503

משתמש רשום
כן, יש גישה ל:
  • שירים חילוניים
  • דעות כפירה
  • אפשרויות מגוונות לעקוף את הסינון באמצעות כל מיני טריקים ולהגיע לתוכן של אינטרנט לא מסונן או לגמרי לאינטרנט לא מסונן

מי שטוב לו באתרוג ולא נתקל בדברים מעין אלו, מעולה, שישאר שם. כנראה אופי הגלישה שלו ברשת די מצומצם ומתאים לאתרוג.

אני חושב עכשיו על רעיון, מעניין לשמוע מה דעתו של @אינטרנט אתרוג על כך, להציב איזו רשימה ציבורית של אפשרויות העקיפה/פשלות של אתרוג (שלדעתו כלל לא קיימות), ככה עם קצת לחץ עקב הפומביות אולי זה יטופל (לא רק מילולית ושיווקית).

אני חייב גם לציין שאין סינון אינטרנט שהוא 100 אחוז, וגם נטפרי לוקה באי אלו פירצות ותקלות, אבל: 1. נטפרי לוקחים את הדברים ברצינות ומנסים באמת לגדור את הפירצות ולא במטרה שיווקית. 2. היחס בין כמות הבעיות בנטפרי לאתרוג זה 1 ל10 במקרה הטוב.

חשוב לי להדגיש שאין לי שום דבר אישי נגד אינטרנט אתרוג, ואין לי מניות בנטפרי או בכל חברת סינון אחרת... אני לחלוטין בעד שיהיה תחליף לנטפרי (באותה רמת סינון), יש בהחלט דברים שמרגיזים אותי בעיקר בחסימות שגויות לטעמי של נטפרי של כל מיני תכנים שלא מריחים להם מספיק טוב.

אבל עזות המצח מצד אתרוג להתערב בפורום משתמשים במענה כביכול ענייני ולהכחיש את החי ואת הבעיות שהסינון שלהם לוקה גרמה לי לכתוב כך. משהם הציבו עובדות לא נכונות מטעות ושקריות הכל למטרה שיווקית נטו, אני מרגיש חובה להציב את הצד השני (או הראשון) של המטבע לידיעת הציבור.
תרצה שאני יציב כאן את רשימת העקיפות של נטפרי?
מאיפה הגעת למסקנה שבנטפרי הכל ורוד?

shraga0

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
תרצה שאני יציב כאן את רשימת העקיפות של נטפרי?
מאיפה הגעת למסקנה שבנטפרי הכל ורוד?
תקרא בבקשה מה שכתבתי ורק אחרי זה תגיב (הפניה לפיסקה החמישית). תודה

ynigun

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
אני חושב עכשיו על רעיון, מעניין לשמוע מה דעתו של @אינטרנט אתרוג על כך, להציב איזו רשימה ציבורית של אפשרויות העקיפה/פשלות של אתרוג, ככה עם קצת לחץ אולי זה יטופל (לא רק שיווקית).

מה זה משנה כמה פרצות יש?
בא נעשה רשימה ציבורית של פרצות בנטפרי (שלפעמים לוקח להם חודשים לסגור)
ככה יהיה להם לחץ לטפל בזה מהר.

shraga0

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
מה זה משנה כמה פרצות יש?
בא נעשה רשימה ציבורית של פרצות בנטפרי (שלפעמים לוקח להם חודשים לסגור)
ככה יהיה להם לחץ לטפל בזה מהר.
נטפרי לא מתיימרים לטעון שהכל וורוד. בשונה ממחלקת השיווק של אתרוג. זה ההבדל.

• תודה
Reactions: tbh

yitzhak123

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
תוכלי להיות קצת יותר ספציפית? לרשום לי שם של סרטונים/סרטים חילוניים וגויים גרועים כדי שאני יראה אם פתוח או לא?
  • שירים חילוניים
כנ"ל?
למשל?
כנ"ל
למשל?
כמובן כמובן.....

אופי הגלישה שלי לא מצומצם... ובכ"ז מה שכתבת לא דומה ולא כמעט לאינטרנט אתרוג של היום.

shlomo054

משתמש צעיר
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
כן, יש גישה ל:
  • שירים חילוניים
  • דעות כפירה

סליחה מכבודך מר שרגא חביבי,
מה יצאת על 200 קמ"ש?
אם אתה לקוח? למה אתה לקוח עם כאלה מחדלים?
אם אתה לא לקוח, איך אתה בקיא בניואנסים של הניואנסים של התקלות הרוחניות?

ולא, לומר הייתי והרגע עברתי, זו נשמעת תשובה לקונית.
אני באמת מנסה להבין גם את תגובתך
וגם תגובות אחרים, איך אתם כה בקיאים במה רע בסינון שאין לכם... ? מוזר ומפתיע.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה