דרוש מידע נטפרי מול אתרוג

מצב
הנושא נעול.

בית חדיש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אז היום עברתי מנטפרי לאתרוג
אבלללל
תמונות שהיו חסומות בנטפרי,
ואני יודעת אלו תמונות, ולא היתה בהם שום בעיה,
נחסמות באתרוג!!!

אז מה עושים?
חוזרים לנטפרי?
פותחים את עזרת נשים ולוקחים סיכון שבעלי יראה תמונות נשים? שזה לא אופציה מבחינתינו...

נסו למצוא לי פיתרון לפני שאני חוזרת לנטפרי...
@כוכבית ארבעים ושלוש אולי תוכל לעזור לך...

אינטרנט אתרוג

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום גולד
אני עם אתרוג בעבודה.
זו בדיחה.
על הרמה הכי הרמטית-
ויש המון פאשלות שפותח יוטיוב הכי גרוע- רציתם פירוט? הכי גרוע.(אם לא לוחצים על הקישור יש עוד דרך שלא אפרט)
וכן,
גם פיסבוק נפתח לפעמים בבאגים.

אני לא מבינה,
למה בעצם אנשים מחפשים חסימה?
כדי לשמור ממראות לא בסדר, וזה לא משנה לגבר\אישה.
לצערי מניסיון באתרוג אין את המענה לזה, זה כ''כ פשוט.

בקיצור- לא שמור.
אני פשוט לא פותחת חוץ ממייל והתוכנה של העבודה.
בבית רק נטפרי.
אתרוג לא מתאים למי שרוצה חסימה באמת, ורוצה להגן על הבית שלו כי
לכל תמונה יש השפעה...

בקריאת תגובתך את מציינת כי את גולשת במסלול הרמטי, מסלול זה אינו קיים באתרוג. באתרוג כלל הגולשים נמצאים במסלול המפוקח על ידי ועדת הרבנים שע"י בד"צ בני ברק.
מתגובתך נשמע כי את גולשת בסינון אחר.
כמו כן את מציינת שאת גולשת ממקום העבודה- ששם לפעמים החברות מנהלות את תעבורת הרשת באופן שונה מלקוח רגיל.

עד כה לא קיבלנו תלונות על חשיפה באתרים אלו והם לא נפתחים באתרוג בשום מצב.
נשמח שתגיבי באופן פרטי בדוגמאות על מנת שנוכל לבדוק את המקרה שאת בכל אופן מתארת.

BnB

משתמש חדש
החסרון היחיד! של נטפרי מול אתרוג זה חוסר של סיבים ולכן איטיות יחסית באזורים מסוימים בארץ.

אני עובדת במקביל על נטפרי ועל אתרוג (בית, עבודה), באתרוג (עסקים) נחסמים לי אתרים תמימים לחלוטין ללא סיבה ברורה, ונפתחים אתרים ותמונות שלדעתי גם לעסקים לא אמורים להיות פתוחים גם לא לנשים (אולי משהו מפרופיל שלא בשליטה שלי).

השירות לקוחות של נטפרי נוח כל כך, מסביר פנים ועוזרים הרבה פעמים גם שמאשימים אותם על לא עוול...

מנגד אין לי נסיון אישי בשירות לקוחות של אתרוג כי אני לא מנהלת את הפרופיל.

לפני 6-7 שנים הייתי עם נתיב, נטפרי בברור עדיף עליהם מהרבה סיבות (ייתכן שהשתפרו עם השנים).

אני חולמת על סינון כמו אתרוג (מהירות) עם סינון התמונות של נטפרי (הם לא יכולים לבדוק מול VPN של נטפרי אם לפתוח את התמונה או לא? זה יהיה מושלם (אולי רק שהרובוט מתלבט ;) )

RPO

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
כמו כן את מציינת שאת גולשת ממקום העבודה- ששם לפעמים החברות מנהלות את תעבורת הרשת באופן שונה מלקוח רגיל.
אכן מדובר במקום עבודה גדול. ויתכן שההתנהלות שונה כמו שאתם אומרים.
לא התנסתי בחסימה בבית.

הרמטי- התכונתי לא למילה הרמטי אלא למשמעות.

KasherNET

משתמש פעיל
החסרון היחיד! של נטפרי מול אתרוג זה חוסר של סיבים ולכן איטיות יחסית באזורים מסוימים בארץ.

אני עובדת במקביל על נטפרי ועל אתרוג (בית, עבודה), באתרוג (עסקים) נחסמים לי אתרים תמימים לחלוטין ללא סיבה ברורה, ונפתחים אתרים ותמונות שלדעתי גם לעסקים לא אמורים להיות פתוחים גם לא לנשים (אולי משהו מפרופיל שלא בשליטה שלי).

השירות לקוחות של נטפרי נוח כל כך, מסביר פנים ועוזרים הרבה פעמים גם שמאשימים אותם על לא עוול...

לפני 6-7 שנים הייתי עם נתיב, נטפרי בברור עדיף עליהם מהרבה סיבות (ייתכן שהשתפרו עם השנים).

אני חולמת על סינון כמו אתרוג (מהירות) עם סינון התמונות של נטפרי (הם לא יכולים לבדוק מול VPN של נטפרי אם לפתוח את התמונה או לא? זה יהיה מושלם (אולי רק שהרובוט מתלבט ;) )
מי אמר שאין סיבים בנטפרי?
תלוי איפה גרים
הטלפון שלי בחתימה

נועה מ

משתמש מקצוען
אני עם אתרוג בעבודה.
זו בדיחה.
על הרמה הכי הרמטית-
ויש המון פאשלות שפותח יוטיוב הכי גרוע- רציתם פירוט? הכי גרוע.(אם לא לוחצים על הקישור יש עוד דרך שלא אפרט)
וכן,
גם פיסבוק נפתח לפעמים בבאגים.

אני לא מבינה,
למה בעצם אנשים מחפשים חסימה?
כדי לשמור ממראות לא בסדר, וזה לא משנה לגבר\אישה.
לצערי מניסיון באתרוג אין את המענה לזה, זה כ''כ פשוט.

בקיצור- לא שמור.
אני פשוט לא פותחת חוץ ממייל והתוכנה של העבודה.
בבית רק נטפרי.
אתרוג לא מתאים למי שרוצה חסימה באמת, ורוצה להגן על הבית שלו כי
לכל תמונה יש השפעה...
את נמצאת על רימון הרמטי.
זו חסימה אחרת לגמרי.

אינטרנט אתרוג

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום גולד
אכן מדובר במקום עבודה גדול. ויתכן שההתנהלות שונה כמו שאתם אומרים.
לא התנסתי בחסימה בבית.

הבהרה חשובה:
במקומות עבודה גדולים הסיפור יכול להיות שונה. אתרוג נותנת שירות סינון לחברות הגדולות במשק (הייטק, משרדי ממשלה ועוד) וכל מי שגולשת דרך אתרוג מקבלת מענה מצוין.

הבעיה מתחילה כאשר מנהלי הרשת מחליטים לעיתים לא להעביר את כל התעבורה דרך אתרוג ואז נוצר בלאגן. אנו כמובן מיד יוצרים קשר עם מחלקת המחשבים בארגון והם מתקנים זאת, אך הבעיה ידועה.
במידה וזה קורה אצלך בעבודה, נשמח לבדוק ולהנחות את מי שצריך על מנת שתקבלי אתרוג מתאים כיאה לאורח החיים שלנו.

יאלילי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי

הלוואי וזה היה החיסרון היחיד :(
מי שעובדת הרבה עם תמונות ובינה מלאכותית, סובלת!!!
עד שהתמונות נפתחות פורחת הנשמה, ואחרי כמה דקות מגיע לחריגה.. (כל תמונה צריכה לפחות פעמיים בדיקה, תמונה מוקטנת ותמונה מוגדלת)
הבינה מלאכותית בפוטושופ על הפנים, רוב התמונות לא נבדקות או נחסמות.
לאתרוג יש שיחה בצ'אט בזמן אמת, ולא צריך לחכות לתגובה לפעמיים שעתיים. ולהתקמצן על נקודות...
וכמובן מהירות הגלישה, עד שלא עברתי לא הבנתי... יתכן שנטפרי + בזק = מהיר? לא בדקתי. אני הייתי עם 019.

ברור שנטפרי הכי טובים, אבל יש להם במה להשתפר.

ללדת אחרת

משתמש פעיל
הבהרה חשובה:
במקומות עבודה גדולים הסיפור יכול להיות שונה. אתרוג נותנת שירות סינון לחברות הגדולות במשק (הייטק, משרדי ממשלה ועוד) וכל מי שגולשת דרך אתרוג מקבלת מענה מצוין.

הבעיה מתחילה כאשר מנהלי הרשת מחליטים לעיתים לא להעביר את כל התעבורה דרך אתרוג ואז נוצר בלאגן. אנו כמובן מיד יוצרים קשר עם מחלקת המחשבים בארגון והם מתקנים זאת, אך הבעיה ידועה.
במידה וזה קורה אצלך בעבודה, נשמח לבדוק ולהנחות את מי שצריך על מנת שתקבלי אתרוג מתאים כיאה לאורח החיים שלנו.
אם פרטנר נותנים לי נטספרק עם אייקון של אתרוג וסיסמה מאתרוג
מי אחראי?
אם אפשר בתוך החסימה של אתרוג לעשות ריצ'רצ ברמות החסימה השונות מי אחראי?
כמובן שהתשובה לזה היא המשמעת העצמית של המשתמש.

אם במשך 24 שעות לא היתה כל חסימה[כלום. פרוץ לגמרי.] בלי שמישהו נגע בהגדרות, והמקסימום שענו בשירות הלקוחות זה " אין לנו דרך לדעת מה היה אתמול למה לא התקשרת בשעת התקלה?" מי אחראי?
אם יש אפשרות להגיע בתוך יוטיוב מסרטון של מ בן ד לסרטון של ח ב א ומשם לש א ומטה מי אחראי?
הכל המשמעת העצמית של המשתמש????
ותגובות על סגירה/פתיחה מנטפרי אני מקבלת תוך דקות.
על היממה הלא חסומה ההיא עד היום לא חזרו אלי..
[ניסיתי דווקא לקבל תשובות]
ומהירות הגלישה רק השתפרה בהרבה. ללא הכר.

תמר לוין

משתמש פעיל
אני עם נטפרי בבית

עבדתי תקופה עם אתרוג במסלול הכי שמור
והיה לי ממש קשה
תמונות מזעזעות ממש וגם תוכן
לעומת זאת חסום יוטיוב לגמרי וכן עוד אתרים
הייתי מאוכזבת ממש

יש לי טענות על נטפרי, בהחלט, לפעמים מתסכל לחכות ולא פותחים דברים חשובים כמו לוטי מידג' וכו'
אבל אתרוג מבחינתי זאת לא אופציה חילופית.

:(

shraga0

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הבהרה חשובה:

זה יפה שאתם מגיבים כאן בפורום,
אבל בבקשה לא להתל במשתמשים שלא בקיאים בנושא ולהציג מצג שווא כאילו כל הבעיה זה במקומות עבודה גדולים שם יש רשת נוספת וחלק מהתעבורה מנותבת דרכה...
גם באתרוג בלבד בלי שום רשת נוספת יש מלא פשלות, דברים שלא אמורים להיות פתוחים, אינספור דרכים לעקיפת הסינון באופן כזה או אחר ועוד ועוד.
מי כמוכם יודעים את זה....
אפשר להכין רשימה אם אתם רוצים, נראה לי שתעדיפו שלא.
בהחלט השתפרתם בשנה האחרונה ושאפו על כך,
אבל יש עוד כברת דרך ארוכה בשביל שתגיע לרמת סינון טובה כמו של נטפרי.
טלו קורה מבין עיניכם ותתחילו להתעסק בסינון התכנים לפחות באותה רמת משאבים של השיווק.
ואם תהיו טובים מספיק, לא תצטרכו להשקיע בשיווק, ראו ערך נטפרי...

נערך לאחרונה ב:

efrat1

משתמש סופר מקצוען
יוצרי ai
אם יש אפשרות להגיע בתוך יוטיוב מסרטון של מ בן ד לסרטון של ח ב א ומשם לש א ומטה מי אחראי?

גם באתרוג בלבד בלי שום רשת נוספת יש מלא פשלות, דברים שלא אמורים להיות פתוחים, אינספור דרכים לעקיפת הסינון באופן כזה או אחר ועוד ועוד.
מעניין
אני לקוחה של אתרוג הרבה שנים
ולא יצא לי להיתקל בכל הנ"ל

shraga0

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
מעניין
אני לקוחה של אתרוג הרבה שנים
ולא יצא לי להיתקל בכל הנ"ל
מסתבר שאופי הגלישה שלכם מתמקד באתרים מאוד מסוימים. או שאתם פחות סקרנים לנסות ללחוץ על דברים ולראות מה קורה...

עץ הדעת טוב ורע

משתמש סופר מקצוען
דבר שני,
יש פאשלות בתמונות, לא מכחישה.
בשעות העבודה כשאין גברים סביבי, משאירה הכל פתוח
ובשעות שבעלי בבית, חוסמת כמעט הכל.
תזמונטו + רשימה אישית (בעיקרון תוספת של 12 ש"ח)

לא לכולם זה מתאים...
לעניות דעתי, יהודי חם, זה לא יהודיה חמה
ומתחם נשים פשוטו כמשמעו, לנשים בלבד.
ויש משמעות עצומה לכך.
גברים שעושים דין לעצמם ונכנסים למתחם נשים,
הם גם גברים שיעשו דין לעצמם ויכנסו למקומות שאינם אמורים להיות בהם.
ולא להם המתחם הזה מיועד.
ולנשים כן מותר לראות את זה?!

• תודה
Reactions: tbh

ERNR

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הבהרה חשובה:

אני גם באתרוג
מצטטת את התגובה כדי שתשימו לב לעניין
כשאני גולשת ברגיל מצוין אין שום פיקשושים
הבעיה היא במסלול נשים בד"כ בסדר ממש
באתר שמיועד לסרטונים חינמיים שמתי לב שיש דברים שהחסימה לא קולטת אותם לדעתי כי הסרטון הוא בצבעי שחור לבן.

לתשומת ליבכם

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה