דרוש מידע נטפרי מול אתרוג

מצב
הנושא נעול.

shraga0

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
כמובן כמובן.....

אופי הגלישה שלי לא מצומצם... ובכ"ז מה שכתבת לא דומה ולא כמעט לאינטרנט אתרוג של היום.
אתה מנצל את העובדה שאני לא מתכוון לפרט כאן את הדברים מסיבות מובנות וברורות בשביל לנסות להגחיך את טענותיי, שיערב לך. אבל זו לא דרך לנהל דיון.

אני מסכים עם זה שאי הפירוט וההוכחה עלול לערער את הטענות שלי, אבל יש כאן מספיק ניקים בפורום שמכירים אותי ואת הידע שלי בתחום סינוני האינטרנט ויודעים אם שווה לקחת ברצינות את דבריי. נוסף על כך שאין לי שום אינטרס סמוי או גלוי נגד אתרוג או בעד נטפרי.

אתה טוען שלא נתקלת בבעיות, אני טוען שבבירור יש בעיות. שמח שלא נתקלת בהם. אז למעשה אנחנו לא חולקים.

(אגב, עצם הניסוח שלך "לרשום לי שם של סרטונים/סרטים חילוניים וגויים גרועים כדי שאני יראה אם פתוח או לא" מראה שהגישה הטכנית שלך לנושא לא מי יודע מה...).

shraga0

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
סליחה מכבודך מר שרגא חביבי,
מה יצאת על 200 קמ"ש?
אם אתה לקוח? למה אתה לקוח עם כאלה מחדלים?
אם אתה לא לקוח, איך אתה בקיא בניואנסים של הניואנסים של התקלות הרוחניות?

ולא, לומר הייתי והרגע עברתי, זו נשמעת תשובה לקונית.
אני באמת מנסה להבין גם את תגובתך
וגם תגובות אחרים, איך אתם כה בקיאים במה רע בסינון שאין לכם... ? מוזר ומפתיע.
אני חושב שהסברתי על מה יצאתי ב200 קמ"ש (הפניה לפיסקה האחרונה בהודעתי).
אני לא לקוח ביומיום אבל מטבע עיסוקיי אני חשוף לסינון הזה (בעיקר מהפן הטכני שלו..) וכן לדעתם של קולגות שמבינים גם הם בתחום.

shlomo054

משתמש צעיר
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
אני חשבתי שהפורום הזה כולו חרדים,
אני רואה שאנשים פה עוסקים בלחפש טינופת ופרצות ברשת מבוקר עד ערב.

אני משתמש שפוי ולא נתקל בכל הדברים המזעזעים שאתם מתארים פה.

כואב.

yitzhak123

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
בבקשה ממי שמגיב, להגיב עניינית ולגבות את הדברים בדוגמאות,
סרטונים בעייתיים/שירים חילוניים/דעות כפירה וכו'
(לא צריך לפרט בדיוק מה ראיתם בוידאו... אבל כן מה אופי התקלה...)
אני משתמש מסיבי,
ולא זכור לי בשנה האחרונה (מאז השינוי שעשו) שנתקלתי בתמונה או סרטון לא ראויים (של אישה). להיפך הביקורת שלי שהסינון שלהם לא מספיק חכם וחוסם הרבה יותר תמונות ממה שצריך.
אני לא יודע מה הסטדרט שלך אבל למשל שירים כמו של חנן בן ארי או סרטונים של ברדק פתוחים,

באופן כללי הם פחות חוסמים אתרים בגלל השקופה.

prog

מנהל ראשי
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
אוטומציה עסקית
עיצוב ואדריכלות פנים
נטפרי ואתרוג שניהם סינונים מעולים השמורים ביותר. באמת.
נטפרי החלה את דרכה כאן בפרוג, כזכור. עי מנהלו היקר שעושה לילות כימים עבור הסינון.
אתרוג מנוהלת ע"י אפרים שבדרון היקר שעושה לילות כימים עבור הסינון, שיש לו את ההכשר והפיקוח של הרב סילמן שליטא.

שני הסינונים נחשבים היום לסינונים מעולים ומקובלים בקהילות רבות.

יש כאן מצב מטופש ומוזר: גולשי סינון האחד מכפישים את הסינון האחר, שהרי אם היו בעיות אמיתיות בסינון, הראשונים לצעוק היו דווקא אלו הלקוחות מאוכזבים ששילמו מיטב כספם על סינון מהודר, ולא חבריהם מהסינון האחר...

ובמילים אחרות, לא יכול להיות מצב שגולשי נטפרי יכפישו את גולשי אתרוג, וגולשי אתרוג יכפישו את גולשי נטפרי

אלא מה, אין כאן באמת בחינה מדוקדקת האם שיר פלוני או אתר אלמוני נפתח אלא יש כאן מין מלחמת כתות מוזרה, או מלחמת צדיקות מי יותר צדיק ממי ו ה'צדיקומטר' (מכשיר מדידה לצדיקות) הוא חברת הסינון. וד"ל...

נ.ב. אני כותב את. דעתי האישית ולא מטעם פרוג (חיים דיקמן)

נערך לאחרונה ב:

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
יש כאן מצב מטופש ומוזר: גולשי סינון האחד מכפישים את הסינון האחר, שהרי אם היו בעיות אמיתיות בסינון, הראשונים לצעוק היו דווקא אלו הלקוחות המאוכזביםששילמו מיטב כספם על סינון מהודר, ולא חבריהם מהסינון האחר...

ובמילים אחרות, לא יכול להיות מצב שגולשי נטפרי יכפישו את גולשי אתרוג, וגולשי אתרוג יכפישו את גולשי נטפרי
ראית את זה ?
אני לא לקוח ביומיום אבל מטבע עיסוקיי אני חשוף לסינון הזה (בעיקר מהפן הטכני שלו..) וכן לדעתם של קולגות שמבינים גם הם בתחום.

אז כנראה יש לו נסיון בשני הסינונים

prog

מנהל ראשי
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
אוטומציה עסקית
עיצוב ואדריכלות פנים
ראית את זה ?

אז כנראה יש לו נסיון בשני הסינונים
ראיתי, בפרוג יש כיום יותר מאלף תלמידים שלומדים, רובם ככולם עם אינטרנט מסונן, אני מכיר אנשים כשרים וישרים המקפידים על קלה כבחמורה הן בנטפרי והן באתרוג, והאמת והשלום אהבו. ויעשה כל אחד איזה אינטרנט מסונן שמורים לו בקהילה.

תמר לוין

משתמש פעיל
יש כאן מצב מטופש ומוזר: גולשי סינון האחד מכפישים את הסינון האחר, שהרי אם היו בעיות אמיתיות בסינון, הראשונים לצעוק היו דווקא אלו הלקוחות מאוכזבים ששילמו מיטב כספם על סינון מהודר, ולא חבריהם מהסינון האחר...

מי שהיה בשתי הסינונים יוכל לומר מי יותר טוב ממי
ולמה החליט לעבור לשני

shraga0

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
מכיוון שקצת שמתי את הבעיות של אתרוג במרכז (וכמובן שלכל סינון יש בעיות משלו ולצערי אין בנמצא משהו מושלם), חשוב לי גם להבהיר שאתרוג בהחלט מהווה פתרון סינון לאלו שלא מסתדרים עם נטפרי.
לדעתי מי שמסתדר עם נטפרי מוטב שישאר שם. זה הסינון הכי בטוח שיש היום מצד האפשרות להגיע לתכנים לא הולמים, אני חושב שבזה אין חולק.
מי שלא מצליח להסתדר עם נטפרי, אתרוג במקרים רבים יכול להיות פתרון מעולה כשלעצמו, ובוודאי ביחס לאפשרויות האחרות, רימון, נטספארק וכדומה או אינטרנט שאינו מסונן כלל.
חשוב גם לציין שידוע לי שאתרוג במגמה הולכת ונרחבת של שיפור הסינון בכל המובנים, מגמה שהחלה כבר לפני תקופה.
קצת הגדלתי את הבעיות שאני מכיר באתרוג משום שהתגובה הדי מיתממת שלהם הרגיזה אותי וחשוב שהציבור יידע את המצב לאשורו.

נערך לאחרונה ב:

החכמה צודקת

משתמש מקצוען
שני הסינונים נחשבים היום לסינונים מעולים ומקובלים בקהילות רבות.
חשוב גם לציין שבקהילה עצמה שאצלה נמצא המנהל של אתרוג
מדגישים כי הלכתחילה שבלכתחילה זה נטפרי ורק אם אין ברירה וחייבים אפשר לרדת לאתרוג.

נועה מ

משתמש מקצוען
לא יודעת מה איתכם.
אני לא שמתי סינון כדי לפרוץ אותו.
אני משתמשת אתרוג כבר כשנה שימוש מסיבי ומעולם לא הצלחתי (ולא ניסיתי) לפתוח את המתואר לעיל. (מלבד פה ושם תמונות בודדות במסלול מתחם נשים)
נראה שיש ניקים ששמים חסימה ואז בודקים איך אפשר לפרוץ.

פרידא

משתמש מקצוען
לא יודעת מה איתכם.
אני משתמשת אתרוג כבר כשנה שימוש מסיבי ומעולם לא הצלחתי (ולא ניסיתי) לפתוח את המתואר לעיל. (מלבד פה ושם תמונות בודדות במסלול מתחם נשים)
אף אחד לא מנסה לפרוץ
את פותחת משהו והתמונות באות לך לפרצוף
אם הבת שלי עומדת מאחורי אני מנסה להסתיר. זה פשוט לא לענין!! בשביל מה שמתי סינון?

תמר לוין

משתמש פעיל
לא יודעת מה איתכם.
זה תלוי בשימוש של אחד
בתור גרפיקאית שמחפשת תמונות במאגרים והשראות
ממש לא בכדי לפרוץ את הסינון...
רואים תמונות זוועה

משהו אחר

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
פשוט לא הגון מה שקורה כאן
מתארים את אתרוג עם חשיפות בעייתיות, כאשר אתם מתכוונים רק למתחם נשים!!
כמה צריך להסביר ולהזכיר שזה מיועד רק למצבים הכרחיים?
אני מודעת שלא פותחים את מתחם נשים, כשיש ילדים בבית
למה צריך סינון אתם שואלים? אם רואים שם גם נשים עם לבוש פחות מלא?
אז למה התאמצתם וביקשתם אישור מהוועדה כדי להיכנס למתחם הזה?
למה טרחתם להמתין לתשובה?
למה המתנתם לקבל שיחת אימות ולהקיש אותה?
ולהיכנס לאזור האישי ולהזין שם משתמש וסיסמה.
תראו כמה משימות ביצעתם כדי להיכנס למתחם הנשים ויש לכם תלונות!
אז אל תכנסו, אל תבקשו הרשאה, תרגעו!
מי שזה לא מסייע לו ורק מזיק לו, למה הוא משתמש בכלי שנועד לצרכים חריגים?

לגבי הברירת מחדל- מה שמכונה עזרת גברים
היה לי צורך עבור תלמידות
ובדקתי הלוך ובדוק הלוך ובדוק. ולא מצאתי בעיות.
בדקתי עשרות אתרים אולי עשרות פעמים נכנסתי רק כדי לבדוק.
נדיר שמצאתי בעיות בגלישה הרגילה, וגם כשמצאתי מיד דאגתי לדווח.
כי לא חשוב לי להשמיץ. חשוב לי שיהיה לי סינון איכותי!
וכמו משתמשי נטפרי שרצים לעדכן את המערכת על כל בעיה. מתוך אידיאל!
גם לי במקרים האלו היה חשוב לעדכן את המערכת מתוך אידיאל!

וההשמצות האלה לא יקדמו אף אחד, מי שמתאים לו שיגלוש בנטפרי ומי שצריך את אתרוג שיגלוש באתרוג, ומי שמוצא פה או שם באתרוג או בנטפרי בעיות רוחניות, שיהיה גבר וידווח, ולא ילכלך ברשת כי מה זה יועיל לו?

כי כולנו רוצים סינון טוב, וכולנו רוצים להיות שמורים! וכולנו הגענו לכאן, לתפקיד מסוים ושליחות מסוימת ורוצים לחזור עם כפיים נקיות למעלה.

נערך לאחרונה ב:

משהו אחר

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
ומילה אחרונה,
לדעתי כמה משתמשים כאן צריכים להיזהר מתביעת דיבה.
אפשר לומר מה שחושבים, אבל השמצות זולות בכזו כמות ובאופן ישיר בלי בדיקה ובלי בסיס. יכולות להגיע לידי תביעה בקלות ובפרט שאתם רואים שיש להם כאן משתמש.
מי שחכם שיזהר.

אפשר להביע דעה, בצורה מכובדת, באופן שפוי. אבל לא להגזים.

אני משתמשת באתרוג, מעולם לא השמצתי את נטפרי, לא בגלל שאני לא מכירה, פשוט מהסיבה שמדובר בשני מוצרים שונים וכל אחד בוחר מה טוב עבורו, מה יעזור להשמיץ?

ERNR

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אף אחד לא מנסה לפרוץ
את פותחת משהו והתמונות באות לך לפרצוף
אם הבת שלי עומדת מאחורי אני מנסה להסתיר. זה פשוט לא לענין!! בשביל מה שמתי סינון
אם זה במתחם נשים
אני לא פותחת ליד ילדים...
זו ברירת מחדל רק לצורך ממוקד

SHILATI

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אפשר לומר מה שחושבים, אבל השמצות זולות בכזו כמות ובאופן ישיר בלי בדיקה ובלי בסיס

למה את חושבת שלא בדקו?
למה את חושבת שרק את בדקת?
כתבו שראו בעיות אז יש בעיות למה להתחמק מהם? מה יעזור?
את יכולה לקחת את האחריות על עצמך מנזק שייגרם???

המלחמה כאן, באופן מסוים, היא המלחמה על הבית החרדי, על העתיד
הרי לפני כמה שנים אינטרנט בבית חרדי זה היה משהו שלא מדברים עליו בכלל
לאט לאט הוא נכנס, בעיקר לעבודה
יש בעל בבית, יש ילדים
סינון שמפשל פה ושם שם ופה, לקראת הצהריים, אחרי הזריחה, זה נזק. נקודה.
עברתי לנטפרי רק בגלל זה, ולא קל לי, בכלל לא, בכלל בכלל לא.
למה אני עושה את זה?
כי אני נלחמת כמו כולם על עתידו הרוחני של הבית שלי.
לומר לך שנטפרי זה השלמות? לא. למה? כי יש הרבה דברים שצריכים שיפור, אבל השיפור הוא לא ברמת הסינון!! שם הם מושלמים. נקודה.
ואין לי מניות אצלם, ולא קל לי להיות משתמשת נטפרי ועוד כמה דברים.
ואתרוג לא מעניין אותי בכלל, מעניין אותי שאנשים יבינו לקראת מה הם הולכים בשיקלול הנתונים.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה