נטפרי חיבור VPN

משתדרגת

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
דווקא היה דיבורים על זה מצד הרבנים לחייב את כולם להתקין וויפרי.
חבל מאוד, כי יש הרבה מאוד (אולי הרוב ) חברות שלא נותנות להתקין אף תוכנה על המחשב - מסיבות אבטחה.
(והיום זה רגולציה ותקן שנכנס יותר ויותר, זה לא רק וויפרי זה כל תוכנה שיכולה לנטר את הרשת)
אלא רק סינון על הרשת - הספק.
אם יחייבו להתקין וויפרי נאבד את האפשרות להשתמש בנטפרי.
(אולי שיתנו תמיד את האופציה לעובדי חברות למסלול שונה?)

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
היי,
יפה מאד שהוא צדיק הדור וכל העולם עומד עליו... אבל הוא לא הנושא,
צריך לחשוב אם הכלל הזה של הקנס מועיל למקרים שיש מעסיק חילוני... האם הוא ימשיך להעסיק חרדים?
למה לתת לעובדות שמספיק נלחמות שם וסובלות מאי נעימויות רבות עוד סיבה להתפתל ולהסביר למה המעסיק צריך לשלם כסף???
אם נטפרי לוקחים אחריות על הציבור ושומרים עליו יש עוד שיקולים ציבוריים...

נערך לאחרונה ב:

רמיזא

משתמש מקצוען
מצטרף ל @G R A עד היום היה VPN בלי וויפרי, מה הטמטום הזה לחייב התקנת וויפרי ? אני לא רוצה לחסום את המחשב שלי, ואני כן רוצה סינון נטפרי, אבל אם אצטרך שאוכל להתחבר לרשת אחרת, זה הרי מחשב של החברה לא מחשב אישי.

אותיות פורחות

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
@מתמיד
הפרוספקט שהעלית מנטפרי מדגיש את השינוי שהיא עברה.
הפרוספקט מדבר על:
נטפרי קמה מתוך הבנה שסינון אינטרט הינו פיקוח נפש, הצלת חיים לכל דבר ועניין.

מטרת נטפרי היא שכל יהודי חרדי ירא שמים הזקוק לשירותי הרשת, יוכל לגלוש בבטחה אמיתית ללא חשש!
עכשיו, מה קורה בפועל?
אומרים לבנאדם, תשמע, אנחנו לא מסכימים לתת לך שירות X בלי שתיקח שירות Y. למה?
התשובה היא שכיום מטרת נטפרי אינה לאפשר ליהודי חרדי וכו', אלא מטרת נטפרי היא להחליט עבור כל אדם כיצד הוא צריך להתנהג, וליצור סטנדרט שאם אתה חורג ממנו מכורח הנסיבות, נגזרה עליך מיטת סדום שאינה מתאימה עבורך.

בעבר, אם אדם היה צריך בשביל עבודתו אתר מסויים, הוא היה נפתח, בדומה לכך שאדם שפרנסתו ברמת גן מותר לו ללכת לשם, כך גם אדם שלדוגמא עובד בתחום של פוריות אמורים מבחינה עקרונית להיפתח עבורו האתרים המתאימים לו.
אבל לא, בנטפרי של היום אין חריגות, אתה חייב להיות מתאים למה שמתאים לכלל, רק מה שיכול להופיע ברבי עקיבא פינת הרב שך, יכול להיות באינטרנט, ואם אני עובד בייעוץ נישואין (אני לא)? אז לא, לא תוכל להיעזר באתרים מקצועיים שעוסקים בנושאים הרלוונטיים, רק אם תיקח אינטרנט פרוץ בהרבה.
למה? זה עולה כסף? אדרבא, שפתיחת כל אתר יחודית (או אשכול אתרים) תעלה 50 ש''ח ותבוצע עם המלצה של רב שכונה.

אני מאמין שהגרפיקאיות והצלמים יכולים להביא עוד דוגמאות נוספות ורבות, אבל העקרון ברור, בשונה ממה שנטפרי מצהירים בדף שהעלית, כביכול הם באו לשרת אותך, האמת היא שונה, הם באו לחנך אותך, ולהנדס אותך בצורה מסויימת שמתאימה לרוב הציבור רוב הזמן, אבל פעמים רבות היא פוגעת באנשים יקרים וטובים.
אני לא אומר שזה רע בדווקא, אבל אלו העובדות.

עכשיו יבוא מישהו ויאמר, לא, נטפרי זה סינון מעולה, אתה יכול להחליט שאתה לא רוצה אותו ותיקח סינון אחר.
זה לא נכון!
נטפרי בעצם קיומם חוסמים אפשרות ליצור סינונים נוספים, מאוד קשה יהיה ליצור סינון נוסף, מדובר בעלויות מטורפות, שרק אם יש ציבור גדול שיצטרף לסינון אחר יוכלו ליצור סינון חדש. (נטפרי אם שאלתם, לא מאפשרים להשתמש במידע שנצבר אצלם לצורך הקמת סינונים חדשים).

אני לא בא להטיח בוץ, אלא אדרבא, אני קורא לנטפרי (שאני מלקוחותיהם) לשנות את הגישה ולהחזיר את האופי הראשוני של השירות. שירות שיהיה יותר מתחשב גם אם יהיה יותר יקר במקרים אלו.

mat

משתמש מקצוען
אני דווקא חושב שנהיה נזק בכיוון ההפוך
שנטפרי קמה זה היה מושג של מה שפתוח פתוח לכולם מה שסגור סגור לכולם.
לא היה חריגות.

היום יותר קשה להגיד לאנשים אי אפשר לפתוח את זה כי זה יפתח לכולם.
המוטו של נטפרי מיום הווסדה. שהשיקולים נקבעים לפי הכלל ולא לפי הפרט.
ואני חושב שזה סוד ההצלחה של נטפרי.

ברור שאין מצב שיהיה תוכנה שקל להסיר אותה.
ככל שאתם מזדעקים אני מתחלחל מעוצמת הנזק שהתוכנה של ה VPN של נטפרי עשתה.
פשוט זה אומר שהיו טונות של אנשים שהתקינו את זה וכמו חזיר אמרו לסביבה שלהם כשר אני יש לי נטפרי תראו.
ומתי שבא להם הם ניתקו את זה ועשו מה שהם רוצים.
ב"ה שהבינו בנטפרי שצריך לעשות וויפרי שרק דרכו יהיה אפשר להתחבר לרשת של נטפרי.
צריך לעשות יום הודיה רציני מתי שזה יצא לפועל באופן כללי.

לעצם ההסרה ללא קנס במקרה ועוזבים את העבודה. הבעיה היא שהתירוץ הזה ישמש כל אחד שירצה להסיר את הוויפרי.
לכן אם תמצאו פיתרון שיאפשר להאמין, נטפרי תשקול את הפיתרון הזה.
אני לא מצליח לחשוב על פיתרון.

a jew

משתמש פעיל
התוכנה החדשה פותרת את הבעיה הזאת. בצורה הרבה יותר טובה.
זה תוכנה שהושקע עליה המון זמן.
אני חשבתי שהכוונה לכל משתמשי נטפרי בכללי שיהיו מחויבים בוויפרי
בכל אופן תודה ענקית על הסינון

אותיות פורחות

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
אני דווקא חושב שנהיה נזק בכיוון ההפוך
שנטפרי קמה זה היה מושג של מה שפתוח פתוח לכולם מה שסגור סגור לכולם.
לא היה חריגות.
קשה לי לקבל את מה שאתה אומר כאמת, כי לי אישית היתה חריגה כך שאני יודע בעצמי שהיה פתוח לי דבר שהייתי צריך, בשלב מסויים סגרו לי בלי התראה מראש, כך פתאום.

אש קודש!

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
כידוע לכל נשים חרדיות שעובדות במשרד חילוני ולא יכולות שהמחשב יהיה מחובר לאינטרנט ע"י ספק של נטפרי והם מחוברות לאינטרנט של המשרד, נטפרי מתקינים להן תוכנה שמתלבשת על מחשב ספציפי ובא לציון גואל.
רק מה שלאחרונה התוכנה מזייפת, לא מתחברת לא חוסמת תמונות וכו' פנינו לנטפרי בתלונה על איטיות בלתי נסבלת, על התנתקויות וסרבול בעבודה, והמענה שקיבלנו היה כך
יש לנו תוכנה חדשה יותר טובה רק שהיא כוללת בתוכה וויפרי, וויפרי למי שלא יודע, חוסם את המחשב מכל גישה לרשת שהיא שלא חסומה ע"י נטפרי,
עד פה הכל טוב וגם יפה הבעיה מתחילה שא"א להסיר את התוכנה הזו בלי לשלם קש מאני (ובלעז "קנס") כמובן בין 50-200 אבל עדיין כמו שאמרנו מאני, יס?
אז והיה והעובדת הצדיקה שבה עסקנו שחווה ניתוקים בחסימה וסרבול של העבודה מתקינה את התוכנה החדשה זה מתכון בדוק לצרות כי יבוא יום והיא תעזוב שם, נכון? ויבוא הבוס שהוא חילוני ולא יבין למה המחשב לא מחובר לרשת נורמלי ואז יבואו כל אנשי המחשבים שלא ידעו לפתור את הבעיה ומי יהיה אשם? החרדים!! הם והחסימות שלהם! והפתרון יהיה אז או לפרמט את המחשב בצורה מוחלטת או לשלם קש מאני (קנס בלעז) מי יסביר לנטפרי שיש לעובדות מספיק חזיתות להתמודד בעבודה למה צריך להוסיף עוד?? למה להשאיר מאחור אדמה חרוכה ולסגור את הדלת לכל החרדים באותו משרד עד עולם??
מי שמע על דבר כזה?
הלא כל המטרה זה לשמור על הנשים שלנו בעבודה, וגם ככה עד שהסכימו להם לשים חסימה, אז למה העובדת אמורה לחסוך מפיה ולשלם לנטפרי קנס בעת ההסרה? איפה ההגיון???
כמובן שאין תגובה מנטפרי, מי יכול לעזור לי????
מיותר לציין שכל מי שמחובר בחיבור כזה שידע ויתכונן ויצפה בעיות בקרוב אין יותר תמיכה בחיבור הזה וכווולם יצטרכו להתקין את התוכנה החדשה שכוללת בתוכה וופרי
את הזויה!!!
א. ברור שחובה להתקין! למה? כי אז לא תהייה תועלת לתוכנה.
ב. לא יקרה כלום אם בסיום העבודה העובדת תהיה אחראית להסיר את התוכנה.
אני בעד לעלות את הקנס !
שמעתי על בני נוער שספגו את הקנס המינורי הזה בשביל להשיג את מטרתם
אם זה היה סכום גבוה יותר הם היו חושבים פעמים
לא חושבת שזה חכם.
לי אישית זה מספיק בשביל לא לפתוח.
אם זה היה יקר יותר הייתי בבעיה, משום שיצא לי להתקין את התוכנה על מחשב זמני.
לא שאני חושב ש50 ש''ח זה כן סכום שאפשר לזרוק אותו סתם כך אם יש פתרון אחר
את צודקת.
אבל זה לא לזרוק לפח, זו הגנה מינימלית.
עד כמה שהבנתי זה השתנה לנ"ל.

אינגליש מייל

אנגלית במייל שלך
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
עיצוב ואדריכלות פנים
פניתם לנטפרי?
אולי יש להם פתרון?

אולי כדאי להעלות את הטענה גם בפורום נטפרי

בהצלחה בכל מקרה

נערך לאחרונה ב:

משתדרגת

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
מה עם בעיות אבטחה?
חבל מאוד, כי יש הרבה מאוד (אולי הרוב ) חברות שלא נותנות להתקין אף תוכנה על המחשב - מסיבות אבטחה.
(והיום זה רגולציה ותקן שנכנס יותר ויותר, זה לא רק וויפרי זה כל תוכנה שיכולה לנטר את הרשת)
אלא רק סינון על הרשת - הספק.
אם יחייבו להתקין וויפרי נאבד את האפשרות להשתמש בנטפרי.
(אולי שיתנו תמיד את האופציה לעובדי חברות למסלול שונה?)

ysrael

משתמש פעיל
עריכה תורנית
מה עם בעיות אבטחה?
איזה בעיות אבטחה יש בוויפרי?

מיותר לציין שכל מי שמחובר בחיבור כזה שידע ויתכונן ויצפה בעיות בקרוב אין יותר תמיכה בחיבור הזה וכווולם יצטרכו להתקין את התוכנה החדשה שכוללת בתוכה וופרי
כבר היום מי שרוצה חיבור VPN חייב להתקין את וויפרי, אין את התכנה הישנה

אפשר לבחור בין 50 ל-200.

משתדרגת

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
איזה בעיות אבטחה יש בוויפרי?
חברות גדולות שיש להן תקן של אבטחת מידע לא נותנות להתקין תוכנות שיש להן ניטור על הרשת.
לכן חובה שישאר הפתרון של ספק של נטפרי בלי התקנת תוכנה כלשהיא על המחשב.

ysrael

משתמש פעיל
עריכה תורנית
חברות גדולות שיש להן תקן של אבטחת מידע לא נותנות להתקין תוכנות שיש להן ניטור על הרשת.
לכן חובה שישאר הפתרון של ספק של נטפרי בלי התקנת תוכנה כלשהיא על המחשב.
גם בלי הוויפרי צריך להתקין תכנה, אם אני מבין נכון, והספק הוא לא של נטפרי אלא של החברה

נערך לאחרונה ב:

שיר השירות

משתמש מקצוען
ממש לא...
סליחה מאד, נטפרי זה חברה עסקית ומי שמה לאיש להחליט על רמת הדתיות שלי?
זו סתם מסחטת כסף כביכול בשם ערכים...
חברה עסקית? מסחטת כסף? הצחקת!!
בא נחשוב ביחד ביזנס'
נטפרי יכולים מחר בבוקר להעלות את המחיר מ15 ל30, פי 2, ולא יהיה להם שום לקוח שיעזוב כי עדיין הם יהיו הכי זולים בשוק!!
שאלת את עצמך פעם למה הם לא עושים את זה??
מסתבר שאת התשובה תוכל להבין לבד....

יותר מזה גם ה15 שקל של נטפרי מחושב יחסי רק לפי השימוש בחודש. אין חברה כזו בעולם!

מסחטת כסף ? חחחחחח שוב צחקתי

נערך לאחרונה ב:

RCEV

משתמש פעיל
חבל לפעמים חובה להתחבר לרשת של העבודה
[שם אין אפילו גוגל]
זה תוכנה שהושקע עליה המון זמן.
כשצריך להתחבר לעבודה מרחוק, נטפרי פתח לי את האפשרות לפי בקשה, אך בד בבד נוצר דרך להתחבר לרשת של העבודה שאינה בסינון נטפרי, האם הכוונה שהנושא סודר?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  100  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה