מ"עאזור בארץ? כי יש אזורים שב019 יותר טוב ויש אזורים שאר אל יותר טובים
מ"עאזור בארץ? כי יש אזורים שב019 יותר טוב ויש אזורים שאר אל יותר טובים
019 בלי ספק בבית שמש ירושלים ומודיעין עלית 019 הרבה יותר טובים
יכול מאוד להיות שהמודם/ראוטר מקולקל. ואז גם אם תחליפו ספק לא תפטר הבעיה.כןתשתית של בזק.
אבל זה לא בעית קליטה כי גם בחיבור של הכבל למחשב זה עדיין בעייתי
החלפנו וזה לא קשוריכול מאוד להיות שהמודם/ראוטר מקולקל. ואז גם אם תחליפו ספק לא תפטר הבעיה.
אני כבר שנים עם אר אל ונטפרי בשמוש מסיבי מאוד לאורך השני כמעט 0 תקלות
גם אני, עם סטיקאני כבר שנים עם אר אל ונטפרי בשמוש מסיבי מאוד לאורך השני כמעט 0 תקלות
תשתית של בזק, לא ספק שלהםיש אפשרות בבזק לנטפרי?, לאחר בירור שלי - לא ניתן
אפשר לעשות בנדל הפוך עם 019 ואר אל ואז יש אפשרות עם נטפרייש אפשרות בבזק לנטפרי?, לאחר בירור שלי - לא ניתן
019 בלי ספק בבית שמש ירושלים ומודיעין עלית 019 הרבה יותר טובים
זה עובדות בזק זה התשתית ולמי שעושה איתם בנדל אם נותנים את מלוא הפס רוחב עכשיו ברגע שרק התשתית של בזק ולא בנדל עם בזק רוחב הפס יורד פלאים עכשיו זה כבר תלוי לפי איזורים וספקיםלמה זה מושפע מאיזורים לא הבנתי?
מדובר על בסיס תשתית בזק.
אני גם דרך הראל עם סטיק וסים של פלאפון. בגדול עובד מצוין ממש ב''ה!יש לנו סינון של נטפרי ומחוברים דרך אר אל
מזה כמה חודשים יש לנו קטיעות הרשת, נפילות ואיטיות מטורפת.
מתקשרים, הם מטפלים, עובד כמה שעות או ימים ושוב...
האם יש דרך אחרת טובה יותר להתחבר לנטפרי, ספק אחר?
אשמח לשמוע מהמנוסים
דווקא ספצפית הדוג' כאן לא זולה לעומת הראל.תנסו לעבור לא יקרה כלום ודרך אגב הם מאוד יקרים ב019 יש 40 ג"ב ב50 ש"ח אבל צריך לראות אם יש להם קליטה באזור שלכם הם עובדים על הרשת פרטנר בהצלחה
זה עובדות בזק זה התשתית ולמי שעושה איתם בנדל אם נותנים את מלוא הפס רוחב עכשיו ברגע שרק התשתית של בזק ולא בנדל עם בזק רוחב הפס יורד פלאים עכשיו זה כבר תלוי לפי איזורים וספקים
מקור מבזק עצמם ולי זה היה הבדל של בערך 20 מגהמה שאמרת זה ממקור אמין או ממחשבות מנסיון אישי?
אם במחשב בבזק מגדירים תשתית של 25 במקום 40 זה לא יעזור איזה ספק שתשימו.
אני כן מסכים שיש הבדלי מהירות קלים בד"כ בין ספקים אבל זה לא לפי איזורי מגורים.
ובזק כן יכולים להגדיר לפי ספק עובדה שכאשר נטשתי את הבנדל עם בזק זה קרה אז אותו דבר יכול להיות גם עם ספקיםמה שאמרת זה ממקור אמין או ממחשבות מנסיון אישי?
וזה גם קשור מה המרחק בין הספק לביתך מה שנקרא פינג [זמן תגובה]מה שאמרת זה ממקור אמין או ממחשבות מנסיון אישי?
וזה גם קשור מה המרחק בין הספק לביתך מה שנקרא פינג [זמן תגובה]
יכול להיות אבל לי בספק אחד היה פינג 13 ובאחד 22התשתית מגיעה לבית.
הספק זה רק האוטובוס שרוכב עליה כביכול.
אין קשר לקירבה לשרתים של הספק.
נראה לי קצת שיש סלט נושאים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: