למה זה קשור לנטפרי?יש למישהו סטיק מאלי אקספרס שבוודאי עובד עם נטפרי?
תודה
כולם אמורים לעבוד איתם..
למה זה קשור לנטפרי?יש למישהו סטיק מאלי אקספרס שבוודאי עובד עם נטפרי?
תודה
ההמלצה שלי -יש למישהו סטיק מאלי אקספרס שבוודאי עובד עם נטפרי?
תודה
יש כאלה שלא עובד איתם... מנסיוןלמה זה קשור לנטפרי?
כולם אמורים לעבוד איתם..
תודה רבה אבל אני מתכוון לסטיק שמתחבר למחשב בחיבור USB ועדיף גם שיהי עם וויפייההמלצה שלי -
אם זה לשימוש ביתי במקום קבוע (כמובן שעדיף במקרה כזה חיבור קוי/סיב אבל למקרה שאת/ה רוצה דווקא חיבור סלולרי..):
ZTE MF289D -
תומך דור 4 במגוון רחב של תדרים לקליטה הכי איכותית שאפשר, משתמש בו כבר תקופה והוא יציב בהרבה מכל נטסטיק שהשתמשתי בו אי פעם. מומלץ בחום! למי שלא יכול או מעונין בחיבור אינטרנט קוי (בזק) אך חשובה לו היציבות בחיבור הסלולרי, שימו לב שהראוטר דורש חיבור לשקע ולא נייד.
קישור לרכישה:
מעלות: יציב ומהיר יחסית לנטסטיק רגיל.ZTE MF289 mf289d 4G אלחוטי נתב 4g CAT12/13 4G 600Mbps כרטיס ה-SIM חמה חיצוני אנטנת 64 מכשירים pk b618 b818 - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
חסרונות: יקר יותר, פחות נייד (דורש חיבור לשקע חשמל).
אם אתה מעונין בנטסטיק נייד אני ממליץ על:
ZTE MF79 -
קישור לרכישה:
מעלות: זול יחסית, נטסטיק מעולהסמארטפון ZTE MF79 150M LTE USB Wingle LTE 4G USB WiFi מודם dongle רכב wifi ZTE MF79U - AliExpress 7
חסרונות: פחות יציב מהראשון אבל מעולה ביחס לשאר הנטסטיקים הניידים.
גילוי נאות, הקישורים לעיל הם קישורים שיווקיים אך מנסיון אישי.
כמו שכתבו לעיל, לא צריך נטסטיק מיוחד בשביל שיעבוד עם נטפרי, רק צריך לוודא שהנטסטיק עובד בתדרים הנפוצים של חברות הסלולר הישראליות.
הנטסטיק השני שהבאתי הוא מה שאתה מחפש, גם חיבור usb וגם wifi. והמחיר שלו בארץ באיזור ה250-350 שח. באלי אקספרס הוא עולה כשליש מהמחיר הזה. יש נטסטיקים זולים יותר אבל לא הייתי ממליץ.תודה רבה אבל אני מתכוון לסטיק שמתחבר למחשב בחיבור USB ועדיף גם שיהי עם וויפיי
ד"א למה המחירים כל כך יקרים ? נדמה לי שבארץ זה פחות או יותר אותו מחיר
רשימת סטיקים מומלצים לנטפריאין רשימת נטסטיקים מומלצים מטעם נטפרי ואין נטסטיקים שלא עובדים עם נטפרי ועדיין עובדים בישראל
זו רשימה מטעם אחד הספקים של נטפרי וזו רשימה של נטסטיקים נפוצים, לא נטסטיקם שמותאמים במיוחד לנטפרי. כמו שכתבתי אין מאפיין ייחודי בנטפרי שצריך בשבילו סטיק מיוחד.רשימת סטיקים מומלצים לנטפרי
הסיק שהבאת נראה מצויין אבל השאלה שלי האם יש דרך לדעת האם הוא יכול להתחבר גם דרך USB וגם לתת למחב אחר להתחבר אליו בוויפיי בו זמנית?
תודה רבה ,תודה רבה אבל אני מתכוון לסטיק שמתחבר למחשב בחיבור USB ועדיף גם שיהי עם וויפיי
ד"א למה המחירים כל כך יקרים ? נדמה לי שבארץ זה פחות או יותר אותו מחיר
מה זה:זו רשימה מטעם אחד הספקים של נטפרי וזו רשימה של נטסטיקים נפוצים, לא נטסטיקם שמותאמים במיוחד לנטפרי. כמו שכתבתי אין מאפיין ייחודי בנטפרי שצריך בשבילו סטיק מיוחד.
לגבי הנטסטיק שהמלצתי עליו ,הוא מופיע שם ברשימה, וכן, הוא יכול להתחבר דרך יואסבי ווויפי בו זמנית.
על פניו לא. בדרך כלל לא בודקים וגם אם יבדקו, לכאורה המוצר יאושר על ידי משרד התקשורת.
אבל זה עם סוללה.אני אישית משתמש בזה וקניתי בעצמי לעוד חברים ומשפחה
מוצלח מאוד וזול בהרבה למחירים בארץ
ק.שבנטון wifi 4g lte נתב נייד לפתוח 4g נתב אלחוטי עם חריץ כרטיס SIM חם 150mbps מחזר כיס wifi - AliExpress 7
זה עובד גם כסטיק רגיל עם חיבור למחשב ליו אס ביאבל זה עם סוללה.
למי שרוצה את זה בשקע, זה פחות מומלץ.
נכון, רק תלוי מה השימוש העיקרי, אם רוצים שישמש כאינטרנט אלחוטי גם במקום שאין מקור חשמל (נדיר יחסית), אז צריך את זה עם הבטריה, אבל הבלאי שלו גדול, מאידך, אם רוצים סטיק שישדר WI-FI אבל יהיה מוזן עם חשמל (כשנמצאים בבית שמים במטען, וכשיוצאים מחברים ישירות למחשב נייד), אז יש סטיקים מומלצים בלי בטריה, כמו זה:זה עובד גם כסטיק רגיל עם חיבור למחשב ליו אס בי
אם התכוונת לשקע חשמל ביתי אז כל הסטיקים הרגילים לא מתאימים
אם אתה מעונין בנטסטיק נייד אני ממליץ על:
ZTE MF79 -
קישור לרכישה:
מעלות: זול יחסית, נטסטיק מעולהסמארטפון ZTE MF79 150M LTE USB Wingle LTE 4G USB WiFi מודם dongle רכב wifi ZTE MF79U - AliExpress 7
חסרונות: פחות יציב מהראשון אבל מעולה ביחס לשאר הנטסטיקים הניידים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: