ואם כבר, אז גם "בחברתם" ולא "בחברתן"...קראתי פעמיים כדי להנות שוב, ואז שמתי לב שבעצם "הם אינם", כי עשתון הוא זכר.עד לפני שניות בודדות יכולתי להתנחם בחברתן של עשתונותיי, שכעת הן אינן.
ואם כבר, אז גם "בחברתם" ולא "בחברתן"...קראתי פעמיים כדי להנות שוב, ואז שמתי לב שבעצם "הם אינם", כי עשתון הוא זכר.עד לפני שניות בודדות יכולתי להתנחם בחברתן של עשתונותיי, שכעת הן אינן.
ציפינו מקסימום לפרק שלם של געציל שחושב כיצד הוא יילך לאקדמיה לעברית וישנה את זה ללשון נקבה...עשתונות - נכון, חשבתי שזו מילה בנקבה...
לא אהבתי, הייתי מוציא אותו מהלקסיקון.ומחייך כמו הדלאי למה
מקבליגילדת מקבל
תהיחס.
היות שזה נאמר בתור בדיחה, הייתי חושבת יותר מפעמיים, ומחליטה ש- זה יותר קרוב (או לא רק קרוב) לליצנות. זה כבר לא היה צחוק בעלמא על תופעה מומצאת, זה היה צחוק על צדיק.אפשר גם לתת לחחוש כרטיס טיסה לאומן,
והוא יתפלל עליכם אצל רבי נחמן
כשהם היו צעירים.שהם היו צעירים, למי שלא שמע,
בשניות שחלפוובשניות חלפו
עד שהדיילים באו?עד שהדיילים יבואו
על רגליהםלהקים את רגליהם
קשה לי להאמין שהכותב התכוון ללגלגהיות שזה נאמר בתור בדיחה, הייתי חושבת יותר מפעמיים, ומחליטה ש- זה יותר קרוב (או לא רק קרוב) לליצנות. זה כבר לא היה צחוק בעלמא על תופעה מומצאת, זה היה צחוק על צדיק.
נכון, תודה.קשה לי להאמין שהכותב התכוון ללגלג
כידוע הוא בעצמו ברסלבר...
תודה על תיקוני הכתיב והערות!מאד יפה.
חייבים סגנון אחד כזה בכל קשת ספרותית שהיא.
משהו שלא אהבתי:
היות שזה נאמר בתור בדיחה, הייתי חושבת יותר מפעמיים, ומחליטה ש- זה יותר קרוב (או לא רק קרוב) לליצנות. זה כבר לא היה צחוק בעלמא על תופעה מומצאת, זה היה צחוק על צדיק.
כמה טעויות כתיב קטנות (ייתכן שישנן עוד, היו כמה מילים שהתלבטתי לגביהן אז לא ציטטתי):
כשהם היו צעירים.
בשניות שחלפו
עד שהדיילים באו?
על רגליהם
חוץ מזה, באמת סיפור מעניין. הכתיבה אומנותית ושזורה היטב. בנית האופי של געציל ומכריו מאד טובה, ובכללי- סיפור שלאחר כל פרק מחכים להמשך. שזו בערך המחמאה הכי גדולה שסיפור בהמשכים יכול לקבל.
ילגום מים מתוך הכוסבזמן שהוא ילגום כוס מים מתוך כוס זכוכית ענקית
בכוונה 2 נשיפות רצופות?נשימה.
נשיפה.
שחרור.
נשיפה.
שחרור.
קברניטים.קברנטים
הו, הפרפרזה. נהדר.לא אמות כי אחיה ואספר מעשיה י-ה. עוד אזכה להגיע לחופת ישראל.
עובדתית - לא לכולם. יהדות תימן הייתה בין העניות והמסתפקות במועט ביותר. מבחינה רוחנית היא אכן בין העשירות ביותר, ועל כך מדובר בשורה הבאה. אבל כדאי לדייק, לטובת חובבי היסטוריה אקראיים שמשמשים גם כחובבי געציל.הרי בתימן היה להם כל טוב. ממש. ובארץ ישראל.. לא נעים לומר... לא חיכה להם הרבה.
עוד לא ראיתי דייל ישראלי קד על הקרקע. במיוחד לא כאשר הוא מאבד את תפקידו ולרגע ומרשה לעצמו לצחקק (ודיילים מצחקקים פגשתי פעמים רבות בחיי).הוא פרץ בצחוק רם, קד לעברי
ומה אעשה אז?נתן, קח בחשבון שיום אחד יימאס לאנשים לתקן את שגיאות המקלדת שלך.
היית צריך לחשוב על זה בביצפר.ומה אעשה אז?
אללי לי!!
תודה רבה.@Natan Galant
וואי, איך לא ראיתי את זה עד עכשיו!
בכנות, הארכת לי את ארוחת הבוקר באיזה עשרים דקות...
לא יכולתי להפסיק, גמעתי פרק אחר פרק
אחחח, אתה טוב!
תכלס, מודעים לכך או לא - כולנו בפנוכו קצת 'געצילים', מי יותר ומי עוד יותר.
מן הסתם במצב כזה זעליג יקים את עצמו לתחיה, לא?ומה אעשה אז?
אללי לי!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: