דרוש מידע נושא לעוס:)

;) MA BU

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אני עכשיו עם אף סתום עמוקות עקב מזג האוויר, אז ייצגתי כף זכות לאלה שאוכלים עם פה פתוח....
יכול להיות שלחלקם יש עם זה בעיה אמתית ולכן שום מודעות לא תעזור
אוקי
צדקת. - לא מזלזלים!
ויש כאלה שגם מספיק סובלים מזה
אבל התופעה הזאת כללי - טעונה שיפור!

ליאורה ז.

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
קחו בחשבון שיש אנשים שסובלים מפוליפים ולא מצליחים לנשום בפה סגור
בזה אפשר לטפל.
אני זוכרת לפני כמה שנים חברה שעברה ניתוח מיוחד וזה הסתדר לה.
לפני זה לא יכולתי לסבול את הנשימות-נחירות האלו..

יוסי951951951

משתמש צעיר
אני יכולה להוסיף משהו? מפריע לי ממש כשאנשים לוקחים מצלחות מרכזיות עם המזלגות האישיות שלהם, ומילא עוד לוקחים חתיכה שלימה וזהו, אבל יש כאלה שחותכים לחצי את המנה המרכזית! אישית - מבחינתי כל הצלחת המרכזית הזו הולכת לפח במטבח.
לא קשור לאשכול ממש
בדרך כלל אלו שלוקחים מהצלחת המרכזית בדרך כלל לא עושים את זה ברעש כי מתביישים עם זה:confused:
ואם לא מתביישים זה הרבה יותר גרוע :mad::mad:

מקצה הארץ-:)

משתמש מקצוען
איזה דיון דוחה
חחחחחח
האמת, שאין לי כח לקרוא את כל התגובות למרות שזה ממש מענין אותי להיכנס לראש של השני ולשמוע חוו"ד של אישים שונים..
אך לדידי, אם תהיה שקוע באוכל. (לא, בלי שהאף ישקע במרק......) לא תשים לב.. אא"כ זה משהו רציני כמו למשל קידוחי בטון כאלה שגם כשאתה יושב בבית שלך במרחק _?_ ק"מ אתה שומע את הדחפורים האלה שמשמיעים את הקול הזה תקתקתקתקתקתק או יותר נכון כתכתכתכתכתכתכת משהו כזה בלי הפסקה רוב שעות היממה עד שהאוזן שלך כבר התרגלה לזה, וביום בהיר אחד אתה שואל את עצמך - אה, לאחרונה נהיה שקט בשכונה... מה קרה?????????
אז אם זה המצב? אתה בהחלט בבעיה!

משתמש מקצוען

משתמש מקצוען
אני חושבת שהאנשים שזה מפריע להם הם בעיקר אלה שקיבלו חינוך מגיל קטן לאכול בפה סגור בלי רעשים
אני מתלבטת איך לחנך את הילדים שלי :p:p
אני לא חושב שחינכו אותי איך לאכול, אבל מאז שאני זוכר את עצמי אני אוכל בפה סגור.. ורק בשנים האחרונות שמעתי מהסובבים "תראו איך ___ אוכל בפה סגור ממש יפה" לא ידעתי שיש מציאות אחרת.
ולאחרונה (טוב, כמה שנים) גיליתי שאני לא מסוגל לראות אנשים מלקקים גלידה עם הלשון בחוץ!! ממש חוסר דרך ארץ משווע!!! מזכיר לי את הבע"ח שהולכים על ארבע ומקום מגורם ברפת........ כאילו מה נסגר? מה זה הליקוקים האלה בהוצאת לשון בפני קולעולם.......... איך לא מתביישים??????

משתמש מקצוען

משה רחמני

משתמש רשום
באמת נושא לעוססס אבל לא טחון
מזדהה ממש עם הקושי

מעניין מאד:

1. מה לגבי לחשושים? (בעיקר תפילות לתוך האוזן)? גם מפריע לכם או שכאן כן זה כבר לוצוכמיה ?!?
2. הבעיה באמת אצל זה שמעצבן אותו הרעשים? לא אצל זה שלועס? (כאילו אם הוא יאכל ליד אחרים הם לא ישמעו מכונת כביסה מקולקלת?)
3. ממש לא עוזר לאכול גם, ואם אני באוכל - בא לי לקום וללכת.
4. פה סגור כמעט לא עוזר (לפחות במקרה שלידי)
5. נחירות לא מפריע לכם להירדם?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  62  פעמים

לוח מודעות

למעלה